Sizce Esra Erol mu yoksa Zuhal Topal mı?izdivaç kimde seyredilir kızlar?

İkiside içimi bunaltıyolar:51:
Zuhal'e zaten yakıstıramıyorum bu tarz programları ikisi arasında esra derim ama genede al birini vur ötekine:68:

ikisinide izlemiyorum ama izlicek olsam kesinlikle esra erolll..............

Son düzenleme:
esra erol bence gayet seviyeli ve insancıl..
bi izleyici olarak bazı durumlar dikkatimi çekiyo örneğin reklamlar diyip zuhal topal apar topar sahneyi ter ediyo hoş değil ve programı hakaretlerle dolu kimseyi de dize getiremiyo bi konuyu çok uzatıp dedikodusunu yapabiliyo...
esra yanlış bi durum olsa dahi hemen durumu toparlayıp konuyu kapatıyo ve yoruma izin vermiyo..ve çokda merhametli insancıl ordakiler için kimlerin ayağına gitmediki..

ben buaralar ikisine de fena taktım biri reklama girince birine basıyorum
annem zuhali seviyor ben esrayı
zhula topla çok komik güldürüyor bayağa ama hep yaşlılar geldiği için sevmeiyorum
ama esra erolun prgramına daha çok gençler gelior ve daha gerçekçi gelior çok içten sunuyor esra
zuhalde daima komedi var ama esra da daha ciddi şeyler oluyor oyüzden esra dşyorum

yemek yaparken mutfakta izlemek çok zevkli oluyor.geçen sene zuhal topal daha esprili gelirdi bana ama bu sene esra erolu izliyorum,sanki işini daha ciddi yapıyor fakat arada annem gibi kelimeler kullanınca kıro diyorum.sonuç olarak her ikisindeki adaylar bana çok lakayt geliyor,hiçbirisi evlenmeye gelmemiş,kimide para pul peşinde,ama vakit geçirmek için izlemek zevkli.

o saatlerde hep kızımı ayağımda sallıyor olurum . genelde atv açıktır ve esra hep ordadır. istemeden izlemiş gibi oluyorum. kızımı uyutma çabası içinde kanalı değiştiremiyorum. bir kaç kişiyi tanıdım ordan baka baka

yemek yaparken mutfakta izlemek çok zevkli oluyor.geçen sene zuhal topal daha esprili gelirdi bana ama bu sene esra erolu izliyorum,sanki işini daha ciddi yapıyor fakat arada annem gibi kelimeler kullanınca kıro diyorum.sonuç olarak her ikisindeki adaylar bana çok lakayt geliyor,hiçbirisi evlenmeye gelmemiş,kimide para pul peşinde,ama vakit geçirmek için izlemek zevkli.

Ben senin nickine bittim:60::60::60::60:

ayy ben esraya bayılıyorum çok gülüyorum evlenmek degil de eglenmek için katılmayı bile düşünüyorum

Back