sizce esim beni begenmiyor mu?

yani okuyunca ne düşüneceğimi bilemedim.
giyinik nasıl olur .
hani yazın çok sıcak oluyor hava mesela

ama kadın resimlerine bakarken çekinmiyor bakıyor.
ben çözemedim

yani arada öyle de olabilir.
ama hep böyle olması garip tabi
bir de sana çıkart demesi de garip olurdu. kendisi de çıkarabilir söylemesine gerek yok

iyide hep giyinik oluyormuşsunuz adam belki öpecek yer bulamıyordur.. :) bence soyunmakla başlayın siz işe.. :)

Bebek çok erken olmuş. Daha birbirinizi tanımadan, sevişmeyi öğrenemeden hamile kalmışsınız. Sonrasında da belki bebek uyanıyordur, çok vaktiniz olmuyordur o yüzden aceleye geliyordur. Bu konu hep böyle kalmıştır belki. Konuşuyorum yine aynı diyorsunuz. Birkaç seferden sonra yine aynı diyorsunuz. Bilmiyorum sebebi nedir, eşinizi siz soyun, sonra da kendi üstünüzü çıkartın mesela. Bir de öyle deneyin, belki hoşuna gider.

yani okuyunca ne düşüneceğimi bilemedim.
giyinik nasıl olur .
hani yazın çok sıcak oluyor hava mesela

ama kadın resimlerine bakarken çekinmiyor bakıyor.
ben çözemedim
Resimlere baktigini gormeden once tarzi bu diye dusunuyordum ama onu gordukten sonra beni begenmedigini dusunmeye basladim zaten..haksiz miyim..

Eşinizle konuşmayı denediniz mi bunu ? Sizi beğenmediğini sanmam ama durum da pek normal değil açıkçası. Hani arada sırada kaçamak yaparız gömlek kalır falan ona tamam ama sürekli bu şekilde sevişmeniz garip. Bence eşinizle konuşun bu durumdan memnun olmadığınızı belirtin açıkça.

Onu da denedim.. ben ciplk yapmak istiyorum dedim ama yine adamda degisme yok..
acaba vücudunda size göstermediği bişey varmı..hiç çıplak gördünüzmü?
canım bak ben olsam naparım biliomusun ilşkiye başlamadan önce adamı soyarım kendimde soyunurum..o öpmüyorsa ben yapışırım ona.. o da illa karşılık vercektir..sen bi de böyle dene :)

sizin sucunuz yok eşiniz cinselligi bilmiyor.onun bır doktora gitmesi lazım.asıl tatmın olmayan sızsınız bu durumu ona hisettirdiginizde zaten erkeklık duygusu kabarması lazım.yanı sızın arzularınızı noktalarınızı bılmesi lazım.zorunlu yapmayın cok kötü bir durum.

Sizlere cevap verdikce goruyorum ki her yolu denemisim.
İlk evlendigimiz yil hep boyle oldu zaten.. ben onun vucudunu da cok begeniyorum hep dokunuyorum ve hep dokunulmaktan hoslandigimi da belirtiyorum. İnan senin dedigin gibi de yaptim.

Galiba ten uyumumuz yok..
napcam bilmiyorum bosanmayi aklimin ucundan geciremiyorum onu cok seviyorum onsuz yasayamam.

Bence sen değiştirmeye başlamalısın eşini fantezi olarak başlayabilirsin gözlerini bağlayıp sen soyabilirsin ve kendinde soyunuk bir şekilde hoşuna gidecektik ve belki öyle devam etmek isteyecektir bence alışmışlik gibi geldi ona kolaylık geliyo o istemese de sen her defasında sormayı dene bi süre sonra alısicaktir

Büyük sorun canım ya...

Cinsellik çok önemli...

Eşin bu işi bilmiyor...

Resimlere baktigini gormeden once tarzi bu diye dusunuyordum ama onu gordukten sonra beni begenmedigini dusunmeye basladim zaten..haksiz miyim..
yani beğenmediğini düşünme bence.
ona sorman lazım.
neden böyle diye. açıkca sor.
fobisi mi var acaba.

ya da bak aklıma geldi . kadın da isteklerini söylemeli . yani bu nasıl bi şeydir yahu , 2 yıldır giyinik olarak vs . desen.
o zaman der mi ki sen de çıkar o zaman . niye çıkarmıyorsun ki. acaba senin öyle mi olmak istediğini düşünüyor. yani giyinik üstle.

giyinik olmadğın zaman hiç oldu mu. o zaman farklı bi şey hissettin mi. fobi aklıma geldi. fobisini aşmak için de netten bakınıyor olabilir . saçma bi fikir de olabilir bu tabi. ancak konuşarak ögrenebilirsin.
bu kadar yıldır kendisine söylemediğine şaşırdım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…