sizce esim beni begenmiyor mu?

şey bir de bir şey soracağım hani yeni evlilerde sık sık olur diye bir işte kuram varya merak ettim ön sevişme yaşamadan erkeğin içi nasıl istekle doluyor ? kafamda deli sorular

Evli degilsin sanirim o yuzden şöyle soyleyim;
Erkeklerin ozel bir bölmesi var oraya dokundugun an istekle doluyor zaten. Onlarin istekle dolmasi cok koly ama bayanlarinki ona kiyasla daha zor..

Arkadaslar bu gece ( birazdan) o anki duruma gore birseyler deneyecegim.. sizin tavsiyelerinizden olup daha once yapmadigim birseyler..

Bakalim nasil olcak.

Acaba eşinizi "sevişmek" nedir bilmiyor olabilir mi?
Bi önerim olacak illaki bugüne kadar filmlerde bi sevişme sahnesine denk gelmişsinizdir.en sevdiğiniz en hoşunuza giden sahneyi beraber izleyin;"bunlar beni çok heyecanlandırıyor."diyin.
Ya da her hafta bi film gecesi yapın,filmlerde sevişme sahneleri olsun.siz hiçbir şey demeyin ama eşiniz "hmm demek böyle sevişiliyor." Diye mesajı alsın.

Arkadaslar bu gece ( birazdan) o anki duruma gore birseyler deneyecegim.. sizin tavsiyelerinizden olup daha once yapmadigim birseyler..

Bakalim nasil olcak.
bana da eşin bencil geldi. sen şikayetçi olduğunda baştan savma davranması da bundan. sen de ona aynısını yaşat. öpüşüp soyunmadan devam etmek isterse orada bırak ilişkiyi. soyundu ama ön sevişme yoksa yine en dorukta olduğu anda bırak ki anlasın tatminsiz ilişki nasılmış diye. e sana da yazık. ömür boyu zevk almadan mı yaşayacaksın?

açığı kadın fotoğraflarına bakıp senle giyinik sevişmesi de çok hakaretvari geldi bana. seni çekici bulmuyor demek ki. sadece işi görülsün hesabı o öpücükler.

Birsey okumus onuda yanliş okumuş...
Belki bir süre kendi haline birakmayi deneyebilirsin..

Gece yapmak istedi ve yine uzandi yataga bende yanina uzandim ve dedim ki
-hadi bakalim bugun opusmek yok. Dudaklarimdan asla opmiceksin..
Oda bana
-e nasil olcak o zaman dedi !!!!
Bende bilmiyorum onu sen bilceksin. Beni zevke getir nasil yaparsan yap dedim..
Bu sefer pantolonumu fln kendisi cikardi biraz optu bacaklarmdan malum yerden fln..
Sonraaaaa

gorumcem aradi birazdan geliyorum diyeee.... oyle olunca bizim is yine aceleye geldi.. Kayinvaldem evde yok oda gec geliyo ve yemegini ben veriyorum.. (
Boyle iste..

Ama sanki gelisme var gibi degilmi bana mi oyle geldi yoksa..

Bana beğenmemek yada eşinizin farklı tercihleri var gibi gelmedi, klasik Türk erkeği sonuç odaklı. Siz öğretin ona, açık açık söyleyin tam ilişki esnasında hoş bir sesle dokun bana fln fln fln işte çok da açık yazamıyorum

Bu msjı yeni okudum işta tam dediğim siz yönlendirin, elini tutun dokunmasını istediğiniz yerlerinize götürün öyle öyle öğrenir hata alışır ve tadını aldıkça bırakamaz.

Cinselliği bizler din ve ahlak kalıplarında öğrendiğiniz için evlenince de çıkamıyoruz o kalıptan erkekler daha utangaç oluyo, siz yönetin.

Ben yonlendirince yapiyo ama diyorum ya ben dedigim icin yapiyo ve buda cok belli oluyo bende bisey hissedemiyorum o yuzden.. ve diger seferlerde her hemen eski haline donuyo..

Ben yonlendirince yapiyo ama diyorum ya ben dedigim icin yapiyo ve buda cok belli oluyo bende bisey hissedemiyorum o yuzden.. ve diger seferlerde her hemen eski haline donuyo..

Adamın eli alışmamış ki doğru eğreti durur, yapmacık olur, eşinizi en iyi siz tanırsınız ya ne diyelim olsun bitsine getiriyi işi.

Peki tatmin olmuyorum yetmiyo fln deseniz azıcık kırılıp daha özverili davranır mı

Eşiniz soymuyor diye sizin de giyinik sevişmeyi kabul etmeniz tuhaf. Ki sevişmek bile değil bana göre. Kendinizi buna mahkum etmeyin.

Giyinik sevişmeyi fantaziye çevirseler o da olurdu, ama bence çözülebilcek birşey, eşi sevişmeyi bilmiyo, konu sahibi öğretecek, çünkü konu sahibi söyleyince yapmam etmem demiyormuş yine de elinden geleni yapıyormuş, bana klasik utangaç aile yapısında bir erkek gibi geldi.

açığı kadın fotoğraflarına bakıp senle giyinik sevişmesi de çok hakaretvari geldi bana. seni çekici bulmuyor demek ki. sadece işi görülsün hesabı o öpücükler.

Aylarca boyle düşünüp kendimden nefret ettim.. cirkin oldugumu dusunup aynada kendime hakaretler ettim... Sonra ona bu konuyu actim biliyorum kadjnlara baktigini arama gecmisinde var dedim,d ayanamadim söylerken hickira hockira agladim..
Cok pisman oldu, bu kadar seni yaralayacagini bilemedim zaten o bekarliktan kalan bir aliskanlik ama artik yapmam soz veriyorum dedi.
Suan bu olayin uzerinden 1 yil gecti ona ragmen her firsatta telefn gecmisine bakiyorum ama yok cok sukur birdaha girmedi..
Kendime guvenimi yeniden kazandim ama bu isi aceleye getirmesi, boyle davranmasi beni begenmedigi fikrini silemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…