• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce en kıl ders aşagıdakılerden hangısı?

hiç hoşlanmadığınız ders hangisi??

• Ankete Katılan
    114
Allahım, aradan 36 sene geçti, hala Fizik dersine olan nefretim kaybolmamış. :84:

Bir de bizim zamanımızda Fen denen bölümden mezunum üstelik.

matematiği işaretledim ama fizik mi olsa acep diye çok bocaladım....bi an film şeridi gibi o yıllar geçti önümden.fizik hocası,matematik dersinde ayağa kalkmış ben,matematik hocası,fizik sınavı,bön bön bakan ben,matematik dersi,hocanın sorusu,çaresiz ben....resmen travma yaratmış üstümde yaaaa....:83:

matematik uyuz öğretmen yüzünden buuu lise 1deki öğretmenimi çok severdim o sene matematikte okul birincisiydim sonra bet bi kadın geldi ıyyy 40ı zor alır oldum :60:

ay bir İngilizce öğretmeni adayı olarak listede İngilizceyi görmemek beni çok mutlu etti:)

genelde sevilmeyen derslerin başında gelir...aslında düşündüm de burası kadın sitesi ve İngilizce erkekler arasında pek revaçta değildir oysa kızlar bayılır o sebeple olsa gerek göremedim :)))

ve ben de kimya diyeceğim (benimki de tamamen öğretmen kaynaklı)ama lise yıllarında tabi oysa kimya çok eğlenceli bişeymiş sonra farkettim :))

Kimya ve Tarih dersinden nefret ederdim çok sıkıcı gelirdi ve o derslerde hep uyurdum.........:27::27::27::27:

tabiki matematik bak yazarken bile sinirlendim onun yüzünden üniversiteyi 1 yıl uzatmalı bitirdim:47::47:

bin kere sorsalar bin kere matematik derimm.. onun yüzünden kimya fizik derslerim hep kötüydü . ah mattematik sen yokmusun

Back