Anket sizce en kıl ders aşagıdakılerden hangısı?

hiç hoşlanmadığınız ders hangisi??

• Ankete Katılan
    114

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Diğer
evet arkadaslar hangısı sızce hangısını sevemedınız bırturlu

Edebiyat :)
Sevemedim yaa sevemedim sanırım hoca kaynaklı bi durum :)

beden eğitimi sanırım kendimi bildim bileli spora karşı yeteneğim yok. özelliklede bi beden eğitimi hocamdan dolayı nefret ediyorum bu dersten. O muhteşem karnemde bedeni 3 görünce kahrolmuştum

fizik dersini hiç sevmedim..sevemedim...ama sayısal bölümden mezun oldum nasıl olduysa...

fizik derslerini hiç sevmezdm lisedeyken hocasını da sevmezdm zaten o da beni sevmezdi:tomato:

şu kimya ya
hiç sevmezdim
fizik matematik edebiyat hepsini severdim ama kimyayı hiç sevemedim

Buna gozum kapali FIZIK diyorum! Dunyada tam anlamiyla yapamayacagim tek sey.
ama fizik hocalarimi sevmisimdir, hele bir tanesi en sevdigim hocalardan biriydi. Ama dersi beceremiyordum iste, pacayi kurtaracak kadar yapabildim, fazlasi olmadi.

tarhi ve fizik :S tarihide ezberim yok aklımda tutamıyorum hemde hocadan kaynaklanıyor... fiziğede bir türlü kafam basmazdı

Ömrü hayatım boyunca matematikten çektiğim kadar hiç bi dersten çekmedim hala da çekiyorum allah tez kurtasın emi :hooray:
Herkesn mutlaka yatkın olmadıgı ders vardır benmkide matematik herkes yapıo bi ben çözemiyorum anasını satim :bbo:
çözememek de değil de orta işte bi 4lük kadar :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…