• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce en kıl ders aşagıdakılerden hangısı?

hiç hoşlanmadığınız ders hangisi??

• Ankete Katılan
    114

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Diğer
evet arkadaslar hangısı sızce hangısını sevemedınız bırturlu:1:

Edebiyat :)
Sevemedim yaa sevemedim sanırım hoca kaynaklı bi durum :)

beden eğitimi sanırım :D kendimi bildim bileli spora karşı yeteneğim yok. özelliklede bi beden eğitimi hocamdan dolayı nefret ediyorum bu dersten. O muhteşem karnemde bedeni 3 görünce kahrolmuştum :p

fizik dersini hiç sevmedim..sevemedim...ama sayısal bölümden mezun oldum nasıl olduysa...

fizik derslerini hiç sevmezdm lisedeyken hocasını da sevmezdm zaten o da beni sevmezdi:tomato:

şu kimya ya
hiç sevmezdim
fizik matematik edebiyat hepsini severdim ama kimyayı hiç sevemedim

Buna gozum kapali FIZIK diyorum! Dunyada tam anlamiyla yapamayacagim tek sey. :P
ama fizik hocalarimi sevmisimdir, hele bir tanesi en sevdigim hocalardan biriydi. Ama dersi beceremiyordum iste, pacayi kurtaracak kadar yapabildim, fazlasi olmadi.

tarhi ve fizik :S tarihide ezberim yok aklımda tutamıyorum hemde hocadan kaynaklanıyor... fiziğede bir türlü kafam basmazdı (:

Ömrü hayatım boyunca matematikten çektiğim kadar hiç bi dersten çekmedim hala da çekiyorum allah tez kurtasın emi :hooray:
Herkesn mutlaka yatkın olmadıgı ders vardır benmkide matematik herkes yapıo bi ben çözemiyorum anasını satim :bbo:
çözememek de değil de orta işte bi 4lük kadar :dilcikar:

Back