- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
- Konu Sahibi avoncucansu
Maybeline Fit Me ve Everfresh tavisye ederim ikisinide
türkiye de satılmıyor diye biliyorum ama var mı bunların ikisi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maybeline Fit Me ve Everfresh tavisye ederim ikisinide
benefit erase paste benim gibi genetik ve fazla karanlık bir göz çevresi olan birini memnun etti. açık orta koyu 3 tonu var bu yüzden uygun olanı seçmesi oldukça kolay. çok başarılı ama kullanırken dikkat, yoğun bir ürün, ince bir tabaka yeterli geliyor. tavsiye ederim biraz pahalı kabul, ama alalı aylar oldu hala yarısını bitiremedim. :)
Benefit ürünleri sephora damı satılıyordu? Yada watsons??
Evet sephoralarda var bir dene derim :) ama dikkat fazla surunce biraz parlama yapiyor ince surmek yeterli oluyor
eda hanim merhaba rica etsem doktorunuzun verdigi kremi yazarmisiniz benimde cok morluklarim var iyi gelir diye umit ediyorum.tesekkurlerclinic mac vs çok ürün denedim bana en iyi gelen lancome effacernes longue tenue
birde doktorum göz altı morluklarım için bir göz kremi yazdı onu aldım 1 ay kullan eğer bu geçirmezse hiç biri geçirmez dedi 1 aydır kullanıyorum güzel açıldı rengi tavsiye ederim, ismi aklımda değil eve gidince yazarım
ay bu bourjois da ne diye çekildiyse tr den..Ben Bourjois türkiyede satıldığı zamanlarda healty mix kapatıcısını kullanıyordum allahım ne şahane bir şeydi o Birdaha o kadar güzel kapatıcıya rastlamadım.. şuan mac prolong wear la idare ediyorum o da çok güzel ama aklım bourjois de hala...
sorma canım çok dertliyim bu konuda..ay bu bourjois da ne diye çekildiyse tr den..
Bu ürünün fiyatı ne kadar acaba??Clinique - Repair Wear.
Bir kez kullanan başka bir şey kullanamaz zaten : )