sizce düşüncesi ne olabilir?

Arkadaşken bu kadar cinsellik bence fazla. Böyle şeyler spontane gelişir. Siz niçin kendinizi bu konuda bu kadar kasıyorsunuz anlamadım.
Sizi sanki ya olacak ya olacak moduna sokmuş bu 'arkadaş.'

evet cok haklısınız insanların değişmediklerini boşandığım kişide gördüm şu an arkadaş olma fikri benimde hoşuma giden bir şey aslında kendime soruyorum su an onunla sevgili olmak bir ilişki başlatmak ister miydim diye sonra onu sevgilim olacak kadar tanımadığımı cesaret edemediğimi fark ediyorum sanırım bende su an arkadaş kalıp iyice tanımaktan yanayım belkide oda öyle düşünüyordur hem şükür ki cinsellik muhabbetimiz artık bitti normal konulardan konuşmaya başladık :)

Arkadaşken bu kadar cinsellik bence fazla. Böyle şeyler spontane gelişir. Siz niçin kendinizi bu konuda bu kadar kasıyorsunuz anlamadım.
Sizi sanki ya olacak ya olacak moduna sokmuş bu 'arkadaş.'

evet bir an bende öyle düşündüm eski kız arkadaşlarından bu konuya önem verdiğinden o kadar çok bahsetti ki bununla sevgili olan kızlar nasıl olmuş nasıl başlamış diye düşünmeden edemedim

evet bir an bende öyle düşündüm eski kız arkadaşlarından bu konuya önem verdiğinden o kadar çok bahsetti ki bununla sevgili olan kızlar nasıl olmuş nasıl başlamış diye düşünmeden edemedim

Artık başka konular da konuşabildiğinizi söylemişsiniz bir yorumda. Buna çok sevindim şahsen. Hem daha iyi tanıma fırsatı bulup geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

Açıkça yazıyorum.

Seninle sevişmek istiyorum, bunun dışında seninle bir ilişki yaşamayı, sevgili olmayı veya evlenmeyi istemiyorum. Bunu sana açıkça söylüyorum eğer sevişmek istiyorsan ve ileride başımı ağrıtmayacaksan gel sevişelim, yok hayır başımı ağrıtacaksan uzak dur çünkü konuyu çok uzattın... Ha bu arada konuyu arkadaşlığımızın zarar görmesine getirdim çünkü seninle sevişmeye dair umudum var, belki kendiliğinden ikna olursun diye kapıyı kapatmıyorum.

Seni kırmak istemem ama söylediklerinin manası tam olarak bu. Eğer beklentin olmayacaksa kafana göre takıl, ama kapılma ihtimalin varsa çocuk baştan bu iş olmayacak diyor zaten.

Birine karşı bir şey hissedildiği anda o ilişkinin arkadaşlık boyutundan çıkıp bir daha asla arkadaşça bakilamayacagi fikrindeyim. İşin içine cinsellik konuşma boyutu da girince o iş iyice arkadaşlıktan çıkıyor. Adam ilk başlarda cinsel konuşmalar ve akabinde ten temasıyla niyetinizi yoklamış, yaptığınız duygusal içerikli konuşmadan da ileriye dönük bir ilişki niyetinde olduğunuzu anlamış ve sonrasında buna gelemeyeceğini aleni belli etmiş. Ben olsam arkadaşça takılayım belki ilerde o da benimle sevgili olmak ister kafasında görüşmeye devam etmem. Zaten seni arzuluyorum sevişirim ama arkadaşım ol diyen bir adamla arkadaş olamam. Arkadaşlık demek beni ben olduğum için masumca seven demek. Velhasıl bu iş yaş konu sahibi ben olsam birdaha görüşmem. Adam değişmez boşa zaman kaybı.

Adam gayet net.

Sizinle sevişmek istiyor ama sevişme sonrası duygusal bir bağ istemiyor. Arkadaşlığınızdan keyif alıyor bu nedenle sizinle görüşüyor ama herhangi bir ilişki sorumluluğu istemiyor. Bunu da açıkça söylüyor. Başka anlamlar aramaya gerek yok.

_Canım seninle de sevişmek istiyor ama ileriye dönük birşey olmaz sana karşı bi duygu beslemiyorum_
Demek istemiş adam diye anladım ben malesef...

Başta durdurmuşsun şimdi o kendini geri çekiyo sırf kendime bağlarım diye sevişmek için uğraşmanızıda hiç doğru bulmadım ne demek kaybedicek bişeyin kalmadı kendine olan saygındamı yok

Çokta açık konuşmuş. Hem sözleriyle hem hareketleriyle belli etmiş.
Sizde sinyale cevap vermişsiniz. Neyi sorguluyorsunuz anlamadım.

Arkadaşınızın dediği gibi " kaybedecek birşeyin yok ( ne kadar trajikomik bir cümle, yazık ) tam gaz devam..

Ben o kişiden arkadaş olacağını da düşünmüyorum sonuçta niyeti belli.Duygusal ya da cinsel bi boşluğunuzda istediğini almak için bekleyecek sadece.

Geri çeker. Nasılsa zamanı var der , şimdilik susar. Arkadaşlığı kaybetmek istemeseydi size adam gibi yaklaşırdı.Göremiyor musunuz gerçekten ?

Ben arkadaşının kaybedecek birseyin yok demesinden ve konunun içinde sürekli bir sevişme geçmesinden rahatsız oldum, sen de istiyosun gibi geldi, değişik bir konu farklı şeyler yazıp tepki almak istemiyorum

Birbirini arzulayan arkadaş mı olur ya? Arkadaşlık kavramının da içine etmişsiniz. Sizin gibi tipler yüzünden millet karısını, kocasını harıl harıl arkadaşlarından koparıyo. Arkadaşlık bu değil onu bi geçin.

Adam açıkça sölemiş duygusal bi şey bekleme diye. Sevişeceksen seviş yani ne büyütmüşsün. Hamile kalıp adamı zorla Kendinle evlendirmek gibi bi planın yoksa, evliliği düşünme yani..

Arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum yalanı da, komşususun, ailesi Aileni tanıyo, olay çıkarmadan korkuyo, başına kalma diye. Arkadaş arkadaşa seni istiyorum dermi yahu?

Tek soyleyecegim sey, balik burcu erkeklerin asiri derecede sip sevdi oldugudur.. birebir cevremde gordum ve yasadim da.. sana deli divane asik gibi olsa da malesef sip sevdiler..
Ve acik acik soylemis zaten, birlikte olursak ARKADASLIGIMIZ in bozulmasini istemiyorum diye.. yani gorundugu kadariylada beyde duygusal anlamda bir olay yok

Arkadaşınız sizi bu kadar kolay ikna ettiğine göre siz de beyefendiyle sevişmeye soğuk bakmıyorsunuz.
Eylemlerinizin sorumluluğunu alacak yaştasınız. Çocuk değilsiniz, anlam çıkarmaya aramaya uğraşmayın.
Sonrası sizi kötü etkilemeyecekse bu kadar sıkıntı yapmanızı anlayamadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…