- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
-
- Konu Sahibi vampirellad
Tabi ki. İki yetişkin insansınız, hamlesini yapmış, siz istemeyince geri çekilmiş. Kullanma derdi falan yok bence. Öyle olsa esas saçma sapan umut verir, istediğini elde eder. Tüm erkekleri cinsi sapık olarak değerlendirmemek lazım. Ama size tavsiyem kendinizi bu kişinin değişebileceğine inandırmayın. Nasılsa öyle kabul edin, zaten insanlar o halleriyle güzel.
Arkadaşken bu kadar cinsellik bence fazla. Böyle şeyler spontane gelişir. Siz niçin kendinizi bu konuda bu kadar kasıyorsunuz anlamadım.
Sizi sanki ya olacak ya olacak moduna sokmuş bu 'arkadaş.'
evet bir an bende öyle düşündüm eski kız arkadaşlarından bu konuya önem verdiğinden o kadar çok bahsetti ki bununla sevgili olan kızlar nasıl olmuş nasıl başlamış diye düşünmeden edemedim
Artık başka konular da konuşabildiğinizi söylemişsiniz bir yorumda. Buna çok sevindim şahsen. Hem daha iyi tanıma fırsatı bulup geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.
evet bazı seyleri istememem üzerine beyefendi normal konulardan konuşmaya başladı sonunda :)
Şimdi anlarsınız artık niyeti ciddi bir şey mi yoksa öylesine mi.. Her şey gönlünüzce olsun
Ben o kişiden arkadaş olacağını da düşünmüyorum sonuçta niyeti belli.Duygusal ya da cinsel bi boşluğunuzda istediğini almak için bekleyecek sadece.