Sizce doğru mu yapıyorum ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
29
Günaydın KK'nın güzel hatunları :KK36:
Sevgilim Cizre'de görev yapıyor polis memuru, oraya gideli 2 ay oldu.
Önümüzdeki ay izne gelmeyi düşünüyor inşallah Rabbim nasip ederse
Dün akşam konusuyorduk benim 7 Kasım da doğum günüm var sevgilimde dedi ki normalde doğum gününde orda olmak istiyordum ama bu ay sıkıntılarım var hayatım maaşı alınca gelcem ayın 15inden sonra dedi
Bende olsun senin canın sağolsun dedim.
Onun üstüne daha 2 gün önce maaşımı aldım sadece elime kalan 300 lira nasıl yapıcam bilmiyorum gelince maddiyatı düşünmek istemiyorum ama uçak bileti var gezcez ihtiyaçlar olcak falan dedi. Bide 2 günlüğüne kaçamak yapmak istiyoruz sevgilimle kalcak yer parası da olcak haliyle. Ee bide gezerken araba falan kiralamayı düşünüyo yollarda boşuna vakit harcamamak adına çünkü ikimizinde vakti kısıtlı.
Her neyse kısacası en az 1500 tl para gerekiyor bunlar için.
Bnde asgari ücretle çalışan bi kızım kazandığım parayı olduğu gibi kendi ailem için harcarım kardeşlerime harclık market alışverisi falan doğru düzgün kendime bişey almam...
Geçen ay ki maaşımla da kendimi sıktım biraz 2 tane çeyrek altın aldım o kadar mutlu oldum ki ilk defa kendim geleceğe dair bi yatırım yaptım biryerlerden başladım diye çok sevindim.
Bundan sevgilime de bahsetmiştim her neyse işte,
Sevgilim böyle maddiyattan bahsederken bende üzüldüm bende sen canını sıkma benim altınları satarız dedim bide kasımın ilk haftası maaşımı alcam ordan da ayırırm 200 tl falan dedim.
Oda sen ciddi misin dedi evet tabikide sonuçta bugüne kadar hep sen veriyordun gezdik yedik içtik dedim. Oda bana destek olmana çok sevindim içim rahatladı dedi.
Her ne kadar ilk birikimim olan altınlarımı satmak istemesem de söylemiş bulundum.
Daha sonra konusurken işte gelince kardeşine ayakkabı sözü vermiş ona nıke den yada adidastan güzel bi ayakkabı sözüm var onları falan karttan geçerim bide evdekilerle bigün doya doya gezmeye çıkarız, 2 yaşında çok tatlı bi yeğeni var , ona da hediyeler almam lazım dedi. Gelmişken bide alışveriş yapar iderken de anne babasına harclık bırakır çnkü onun huyu böyle ailesinden asla kısmaz.
Şimdi bütün bunları sıralayınca bende kötü oldum açıkcası tamam parası olmayabilir ama bunların hepsini nasıl yapacak , borçla kartla bi şekilde yapıcak.
Bugüne kadar zorda kalmadıkca bana elimi hiç cebime attırmadı ama ben yine de hep destek oldum ona fırsat vermedim bu duruma...
Şimdi ailesiyle böyle planlar yaparken benim kenarıma aldığım altınlarımı satmam ne kadar doğru sizce yoksa ben mi abartıyorum.
Ne biliyim işte yaa ben dişimden tırnağımdan artırdım öyle aldım onları , Sevgiliminde düşünmesi gerekmez miydi bunu önceden.
Yeri geldi kendi ailemden esirgedim kenarımda bişeyim olsun zor günler için diye
Şimdi o altınları çıkartıp sevgilime verince sanki o ailesyle daha rahat gezsin tozsun evine alışveriş yapsın diye vermiş gibi olcam diye hissediyorum.
Utanıyorum da bunları düşünürken kararsız kaldım kısacası...

Bence haksızsınız. Sürekli erkeğe yüklenmek bana çok mantıklı gelmiyor.
Ben de uzaktan ilişki yürüttüm bir gelip gitmek en kötü 1000 liraya mal oluyor. Paranız yoksa görüşmeyin. Siz bütün paranızı ailenize verirken sıkıntı yok ama o ailesine bir şeyler alınca mı sıkıntı oluyor?

Eğer cebinde parası yoksa kaçamak planları yapmayacak bey efendi...

Ayakkabı hediyeler 1 gün dolu dolu aile gezdirmeler bunlara gelince borç harç para bulunuyor...

Sevgiliyle vakit geçirirken sevgili sömürülüyor??

Doğru yapmamışsın, şimdi bir şekilde kıvırmaya çalış ve altınlarını bozma... Ama ben olsam ağzımdan çıktı ama ben altınlarımı bozmak istemiyorum onlar benim ilk birikimim diye söylerdim ki en baştan teklif etmen hata, onunda kabul etmesi kusura bakma yüzsüzlük...

Onun demesi gerek, hayır olmaz onlar senin ilk birikimin diye...

Gezmek için altın bozdurulur mu? Kesinlikle yapma öyle bir şey. Niye böyle bir şey teklif ettin ki? Bence kadınların kenarda biraz kendine ait parası olmalı ve gerçekten çok zor durumlar için saklanmalı. Sevgiliyle gezmek için değil.

Bir şekilde ara ve kıvır. Gerekiyorsa daha sonra buluşursunuz. Hem şimdi böyle yaparsan ileride hep senden böyle bir şey bekleyecektir. Ne demişler azı çocuğuna çoğu kocana gösterme. Yatırımlarını da gizli yap bence bundan sonra biraz.

Ben de uzaktan ilişki yürüttüm bir gelip gitmek en kötü 1000 liraya mal oluyor. Paranız yoksa görüşmeyin. Siz bütün paranızı ailenize verirken sıkıntı yok ama o ailesine bir şeyler alınca mı sıkıntı oluyor?

Eğer kızın içinden gelipte bu seferde bendensin olayı olsa sen haklısın...
Yada gerçekten çocuğun cebinde para olmasa...

Paramda bitti napıcaz diye dert yakınan adama, kız bir teklifte bulunuyor buraya kadar her şey normal gibi görünüyor ama...

Ertesi gün bizim yüzsüz şuna adidas ayakkabı sözüm var buna hediye alcam annemleri 1 gün dolu dolu gezdircem planları yapıyor.... Ee hani paran kısıtlıydı???

Burada da ben sorgularım acaba bana harcayacağı para mı gözüne fazla geldi diye???

Adam bir yerlerden bir şeyleri çıkarmanın peşinde...

İyide sende maaşını ailene kardeşlerine harcıyomuşsun onunda harcaması doğal değilmi sen o altınları vermesende ailesine harcıcaktı belliki bukadar sorun yapcak bişey göremedim ben bu zamana kadar elini cebine attırmamış zaten

çokta haksız sayılmazsın valla...kaçamak yapmayın sizde maddi durum yoksa..altınlarını bozdurma bence..ailemin ihtiyacı oldu onlara verdim deyip geç..
Aileme bile söylememiştim altınları sadece o bliyor, önümüzdeki ay kardeşimin gözlerinden rahatsızlığı var evdekiler onu hastaneye götürcekti şehir dışına onlara da vercektim maaştan, sevgilimde istersen altınları da onlara ver dedi bende bişey demedim. Mahcup olamamak adına öyle dedi gibi geldi bana

Ben ona hersyeimi anlatırım oda bana öyle, şimdi o sıkıntım var diye bahsederken bende ona bi çözümle gitmek istedim kısacası
Sen anlatma derim,cunku erkekler artik evrim gecirdi ve en iyisi bile parali olan kadina dogru yoneliyorlar. Calisan kadin olsun maasli olsun,ustune ev isi yapsin,sonra cocuk yapsin. Oh ne ala evlilik. Bazi seyler daha simdiden paylasilmaz. Evleninceye birakin bu maddiyat paylasimlarini. O zaman sen de maasini ortaya koyacaksin zaten. Evlilik farkli sevgililik farkli ablacim. Kacamak yapmasin parasi olmayan adam, birak bosver. Altinlar anneme lazim oldu verdim de gec. O zaman anlarsin esas fikrini bakalim nasil degisecek? Kendisi ailesine hediyeler alacak diye sen altinini neden bozuyorsun,senin de ailen var ve onlara vermis olabilirsin neticede

Günaydın KK'nın güzel hatunları :KK36:
Sevgilim Cizre'de görev yapıyor polis memuru, oraya gideli 2 ay oldu.
Önümüzdeki ay izne gelmeyi düşünüyor inşallah Rabbim nasip ederse
Dün akşam konusuyorduk benim 7 Kasım da doğum günüm var sevgilimde dedi ki normalde doğum gününde orda olmak istiyordum ama bu ay sıkıntılarım var hayatım maaşı alınca gelcem ayın 15inden sonra dedi
Bende olsun senin canın sağolsun dedim.
Onun üstüne daha 2 gün önce maaşımı aldım sadece elime kalan 300 lira nasıl yapıcam bilmiyorum gelince maddiyatı düşünmek istemiyorum ama uçak bileti var gezcez ihtiyaçlar olcak falan dedi. Bide 2 günlüğüne kaçamak yapmak istiyoruz sevgilimle kalcak yer parası da olcak haliyle. Ee bide gezerken araba falan kiralamayı düşünüyo yollarda boşuna vakit harcamamak adına çünkü ikimizinde vakti kısıtlı.
Her neyse kısacası en az 1500 tl para gerekiyor bunlar için.
Bnde asgari ücretle çalışan bi kızım kazandığım parayı olduğu gibi kendi ailem için harcarım kardeşlerime harclık market alışverisi falan doğru düzgün kendime bişey almam...
Geçen ay ki maaşımla da kendimi sıktım biraz 2 tane çeyrek altın aldım o kadar mutlu oldum ki ilk defa kendim geleceğe dair bi yatırım yaptım biryerlerden başladım diye çok sevindim.
Bundan sevgilime de bahsetmiştim her neyse işte,
Sevgilim böyle maddiyattan bahsederken bende üzüldüm bende sen canını sıkma benim altınları satarız dedim bide kasımın ilk haftası maaşımı alcam ordan da ayırırm 200 tl falan dedim.
Oda sen ciddi misin dedi evet tabikide sonuçta bugüne kadar hep sen veriyordun gezdik yedik içtik dedim. Oda bana destek olmana çok sevindim içim rahatladı dedi.
Her ne kadar ilk birikimim olan altınlarımı satmak istemesem de söylemiş bulundum.
Daha sonra konusurken işte gelince kardeşine ayakkabı sözü vermiş ona nıke den yada adidastan güzel bi ayakkabı sözüm var onları falan karttan geçerim bide evdekilerle bigün doya doya gezmeye çıkarız, 2 yaşında çok tatlı bi yeğeni var , ona da hediyeler almam lazım dedi. Gelmişken bide alışveriş yapar iderken de anne babasına harclık bırakır çnkü onun huyu böyle ailesinden asla kısmaz.
Şimdi bütün bunları sıralayınca bende kötü oldum açıkcası tamam parası olmayabilir ama bunların hepsini nasıl yapacak , borçla kartla bi şekilde yapıcak.
Bugüne kadar zorda kalmadıkca bana elimi hiç cebime attırmadı ama ben yine de hep destek oldum ona fırsat vermedim bu duruma...
Şimdi ailesiyle böyle planlar yaparken benim kenarıma aldığım altınlarımı satmam ne kadar doğru sizce yoksa ben mi abartıyorum.
Ne biliyim işte yaa ben dişimden tırnağımdan artırdım öyle aldım onları , Sevgiliminde düşünmesi gerekmez miydi bunu önceden.
Yeri geldi kendi ailemden esirgedim kenarımda bişeyim olsun zor günler için diye
Şimdi o altınları çıkartıp sevgilime verince sanki o ailesyle daha rahat gezsin tozsun evine alışveriş yapsın diye vermiş gibi olcam diye hissediyorum.
Utanıyorum da bunları düşünürken kararsız kaldım kısacası...
senin bu bitmeyen umudun karşısında şaşkınım.
sana gelince param az diye ağlayan adam ailesine çeşme olup akıyor. öyle ucuz ayakkabı da değil, marka alacakmış. vay bee. normal spor ayakkabılar 80-90 iken o markalar 150 den başlıyor.
bir daha sakın kimseye maaşından birikiminden bahsetme. o senin sadece sevgilin.

Ayril bence. Ciddiyim. Tum maasi ailesine gider ileride de, maasi nereye gidiyor dogu gorevinde iyi maas almadi gerekmez mi? Savurgan gibi gordum burdan sevgilini. Evlenmeyecek mi bu adam ya da kotu gun parasi da mi yok? Yok gibi geldi bana.
Valla canımcım şöyle bir durum var, benim sevgilimin 60.000 tl kredi borcu var hepsini de ailesi için çekti onu ödeyemedikçe kartlara da yüklendi maaşında eksiye düştü. Şuanda 4300 tl maaş alıyo ama borçlarına yetmiyo. Kötü gün parası yok evlilik için birikimi de yok . Savurgan demiyim de rahat biraz borçtan korkmuyor pek. Benden önemli mi der hep

Artik " yok bn bozdurmuycam altinlari" diyemezsin. Laf agizdan bi kere cikti. Hem o darda su an. Tabikide hep erkek elini cebine atmamali. Bu seferde sen at.

Ailemle sunu sunu yapariz derken zaten senin parandan bahsetmiyorki? Benmi yanlis anladim. Kredi kartiyla yaparim demis. Sen " bana gelince kredi kartiyla cekmiyor ailesine gelince seve seve borca harca giriyr" diyemi uzuldun?

Sevgili koalina , ben zaten sürekli ona yüklenen bi kız değilim. Bende varsa benden , onda varsa ondan... Bugüne kadar hep böyle oldu şimdi onda yok bende var ama ailesine gelince olmayan para nasıl var oluyor. Ailesine istediğini alsın beni ilgilendirmez ama zaten ne geldiyse ondan geldi başına 60.000 tl borcu var hepsinide ailesi için çekti ortada ne ev var ne araba nede görünen birşey ihtiyacları vardı çektim diyor şimdi de onun sıkıntısını çekiyor

Aferin çok güzel yolda ilerliyorsun, adam en baştan beri tüm kazandığını ailesine yığıyor, birlikte yapacağınız kaçamağın giderleri için de sen kenardaki altınını bozuyorsun çok güzel gidiyorsun.

1. Bir daha kenara attığın herhangi bir altından ya da paradan baban ve sevgilin dahil hayatındaki hiçbir erkeğe bahsetme, o birikimini harcamadan içleri rahat etmez.

2. Şu dk dan sonra ne yaparsan yap altınları bozmazsan sen suçlu çıkarsın, sevgilin ne kadar bencil olduğundan girip beni sevmiyorsun hiç bizi düşünmüyorsundan çıkacak.

3. Bu adam doğu görevinde dünyanın parasını kazanıyor ama kuvvetle muhtemel tüm parasını ailesine gönderiyor, adam zerre kadar değişmemiş değişeceğini de sanmıyorum, daha önceki konularının da teması hep bu konulardı, üzgünüm ama bu adam seni ilerde çok üzer.

Ben seni koşa koşa mutsuz bir geleceğe giderken görüyorum, dilerim bir an önce aklını başına toplarsın... Yalnizkelebek Yalnizkelebek

X