Seni üzmek istemem ama ne yazık ki sevgilin aile sorumluluğu alamayacak gibi görünüyor. Kaç yıldır çalışıyo bu adam? Hiç kenara köşeye kötü gün parası bi şey atmamış mı? Evet uzak mesafe ilişkisi zor, görev yaptığı yerde para harcayacak yer yok zaten. İstese evlilik için de yatırım için de birikim yapabilir. Anlaşılan ailesine para harcamaktan hoşlanıyor ve evlenince de bu huyundan vazgeçeceğini sanmıyorum. Yerinde olsam altınları bozdurmazdım, onlar senin kötü gün paran, yatırımın. Yatırımla gezme tozma olmaz. Madem evlilik düşünüyorsunuz, birikiminizi yaparsınız, masrafları çıkartırsınız, geri kalan parayla ailelere yardım eder hediye alırsınız. Ama sevgilin ilk etapta ailesinin masraflarını çıkartıyor, kalan parayla birikim ve evlilik hazırlığı yapmaya çalışıyor. Elbette aileye yardım edilir, ama bu gidişle siz borçtan kurtulamazsınız gibi görünüyor. 4000 lira az para değil. Bi de sen borç bitene kadar çocuk yapmam dedin diye üste çıkmış, bana sorumsuz bi adam gibi geldi. Tabi ki borcun varsa çocuk yapmayı ertelersin. Asgari ücretliler de çocuk yapıyo evet ama nasıl bakıyo önemli olan o. Bence Altınları annem istedi onlara verdim de, bi daha da birikiminden bahsetme. Siz evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz neden hemen bütçenin hesabını veriyosun ki adama? 400 liraya saat almış, onu da unutmuş ve geri almayacak kardeşinden, 400 lira 2 altın parası mesela, bu adamın harcamalarına çeki düzen vermesi lazım.