• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doğru mu yapıyorum ?

kardeşine marka ayakkabı vs düşünen adam bence kaçamağa da para bulmalı
Kaçamağı geçtim bakalım doğum günümde ne hediye alcak . Hediyenin maddi değeri hiç öenmli değildir normalde benm için ama sorgulamaya başladım malum borcu çok parası yok öyle diyor ya belki doğumgünümdede bunları söyler bana

Yokkkk abla nerdee... Kenara para atmasını geçtim şu borçlardan kutulsun yeni borç yapmasın yeter bana
yani cnm aklima cok baska seyler geliyo kusura bakma ...
bu neyin borcu ya tek kişi 5 milyara yakin da para aliyo
napiyo bu kadar parayi
sanki her gun mu gorusuyosunuz
ben bu kadar kazansam şimdiye kesin evim olmustu kredi ceker ev alir onum borcunu oderdim
esim 2 milyara yakin aliyo ayiptir soylemesi biz iki kisiyiz her seyide aliyoruz yiyoruz iciyoruz
ama mesela bi kiyafete 100 tl yerine 50 tl veriyoruz
tutup da orjinal almiyoruz adidasmis nike mis
kredi karti borcunu oder odemez karti kirip atsin acil
yoksa siz evlenemezsinizki cmm
daha dugun masraflari var
senden de gizliyordur bence para ya
sana demez su kadar param kaldı falan
ya da annesine verdigi parayi annesi ogkumu taniyorsa eger kenara atiyordur düğün dernek icin

yani cnm aklima cok baska seyler geliyo kusura bakma ...
bu neyin borcu ya tek kişi 5 milyara yakin da para aliyo
napiyo bu kadar parayi
sanki her gun mu gorusuyosunuz
ben bu kadar kazansam şimdiye kesin evim olmustu kredi ceker ev alir onum borcunu oderdim
esim 2 milyara yakin aliyo ayiptir soylemesi biz iki kisiyiz her seyide aliyoruz yiyoruz iciyoruz
ama mesela bi kiyafete 100 tl yerine 50 tl veriyoruz
tutup da orjinal almiyoruz adidasmis nike mis
kredi karti borcunu oder odemez karti kirip atsin acil
yoksa siz evlenemezsinizki cmm
daha dugun masraflari var
senden de gizliyordur bence para ya
sana demez su kadar param kaldı falan
ya da annesine verdigi parayi annesi ogkumu taniyorsa eger kenara atiyordur düğün dernek icin
Benden maddi konuda birşey gizlemez 3 yıldır ailesinden daha yakındım ona. 2.000 tl kredi borcu var 3 yıl onu ödeyecek bide kartları falan var ailesinede gönderiyor para falan kalmıyor . Annesi de biriktirmiyorlafta biriktirmeye başlıcaz diyorlar sevniyorum 10 dk sonra elektrikli süpürge alcam eve boya badana yapılcak bulaşık makinesi yenilemek lazım diye anlatınca ohoooo onlar biriktirene kadar diyorum..
Bende sizin gibi kendi yağımızda kavrlmak istiyorum çok bişey değilki

Çeşminaz ne güzel bir ailen var, benm kendi ailemde maddi konularda oldukca beni yıprattılar öğrencilik zamanımdan beri, şimdi çalışıyorum hep eve harcamama rağmen ne cabuk bitti diyorlar bazen. 3 yıl önce sevglimle tanıştım 3 yıl boyuncada birgün bile bana maddi açıdan surat ekşitmedi taa ki şu evlilik konusuna gelinceye kadar. Ben o kadar mutlu oluyodum ki yemek yiyoruz mesela doymadıysan daha söyliyim diyen bi adam, herseyin en iyisini yesin en güzel yerlere oturalım diyen bi adam. Böyle bi duyguyu ben ilk defa yasadım belki size çok normal gelecek ama daha önce böyle şeylerle karsılasmadım ben hiç, kendimi çok değerli önemli hissettirdi bana sen özel bi kızsın akıllı zeki bi kızsın der hep. Şimdi bana diyor ki bugüne kadar 1 kere seni bu konularda üzdüğümü gördün mü diyor hayır diyorum sence ben evlenirken seni mutsuz eder miym otur bi düşün bunların hesabını yapman beni korkutuyo diyo sürekli.
Bende artık evlenecek ve sorumlulukları olan bir adam gibi davranmasını istiyorum bekliyorum o zamanda sen önce bi ailene söyle babana söyle diye üste çıkıyor
@ya
Çeşminaz ne güzel bir ailen var, benm kendi ailemde maddi konularda oldukca beni yıprattılar öğrencilik zamanımdan beri, şimdi çalışıyorum hep eve harcamama rağmen ne cabuk bitti diyorlar bazen. 3 yıl önce sevglimle tanıştım 3 yıl boyuncada birgün bile bana maddi açıdan surat ekşitmedi taa ki şu evlilik konusuna gelinceye kadar. Ben o kadar mutlu oluyodum ki yemek yiyoruz mesela doymadıysan daha söyliyim diyen bi adam, herseyin en iyisini yesin en güzel yerlere oturalım diyen bi adam. Böyle bi duyguyu ben ilk defa yasadım belki size çok normal gelecek ama daha önce böyle şeylerle karsılasmadım ben hiç, kendimi çok değerli önemli hissettirdi bana sen özel bi kızsın akıllı zeki bi kızsın der hep. Şimdi bana diyor ki bugüne kadar 1 kere seni bu konularda üzdüğümü gördün mü diyor hayır diyorum sence ben evlenirken seni mutsuz eder miym otur bi düşün bunların hesabını yapman beni korkutuyo diyo sürekli.
Bende artık evlenecek ve sorumlulukları olan bir adam gibi davranmasını istiyorum bekliyorum o zamanda sen önce bi ailene söyle babana söyle diye üste çıkıyor
Yalnizkelebek Yalnizkelebek ahhh ahh niye bu kadar buyutyrsun bunlar olmasi gerejn seyler zaten.sen lutuf gbi davranirsan o tabi bunu kullanır. Ailenden gormesen bile bellu etmicen o ne bilecek senin aile ortaminu..

En kizdigim seylerden biridir en ufak seyde bi insana parasindan altinindan bahseden insan sen onu biriktir hic dokunma bile hem madem seni gezdrcek falan kendi ailesinden istesin para senin para lafi actiginda duymamis olim o senin birikimin demesi lazm dokunma kendi parana

En kizdigim seylerden biridir en ufak seyde bi insana parasindan altinindan bahseden insan sen onu biriktir hic dokunma bile hem madem seni gezdrcek falan kendi ailesinden istesin para senin para lafi actiginda duymamis olim o senin birikimin demesi lazm dokunma kendi parana
Ben o heyecanla anlatıverdim o an sevincimi onunla paylaşmak istedim, açıkcası bende hayatım öbür ay alırım yerine koyarım falan demesini bekledim ya almasa da canı sağolsun ama madem harcalarına dikkat edecek ailesine karsıda dikkat etmeli

Sen bu nedenlerden bu çocuktan ayrılmıştın, biz de tebrik etmiştik sonra barıştın, neden barıştın, hersey aynıysa neden yani, ne anladım bu işten, ya barış sorgulama ne veriyosa ona razi ol ya da ayrıl

Burdan başka yorum çıkmaz, çoğumuz evliyiz evli olmayanlarımız da gözü açık kızlar, persembenin gelişi çarşambadan bellidir, adam evlenince yapmam etmem de demiyo üstelik, ne bekliyosun bu ilişkiden, hayır yani en çok.senin istemen lazım iyi bi hayatı çünkü babaevinde mutlu degilmişsin, daha iyisini isteyeceğine daha beterine eyvallah ediyorsun

Bu adam.başka hiçbir kızı bu şartlarda evliliğe ikna edemeyeceğini çok iyi biliyo

Ben paramı istiyor diye yakınmıyorum kii, bana yok diyip de ailesine var demesine yakınıyorum

Hep böyle diyecek.
Anne babası yaşlı babası maaşını alamıyo kardeşi heves ediyo bla bla hikaye bu olacak hep
Senin üstüne alacağın tişört mevzu olacak ne gerek vardı diye ama babası bir üst model araba isteyebilecek

Kelebek bu çocuk senin kanadını kıracak bir gün sonrada gelip kk ya ağlayacaksın. Yol yakınken dön. Ayrıl şu adamdan ya

Ben o heyecanla anlatıverdim o an sevincimi onunla paylaşmak istedim, açıkcası bende hayatım öbür ay alırım yerine koyarım falan demesini bekledim ya almasa da canı sağolsun ama madem harcalarına dikkat edecek ailesine karsıda dikkat etmeli
Seni anlayabiliyorum heycan var gormek icin can atiyosun ama yapma sorarsa annemler sıkisti onlara verdm de kizarsa sende ailene yardm etmiyo musun benim paramin lafini mi yapiyosun de bosver kendi bogazindan kim bilir nasil kistin iki dkkda yeme hem oyle seyler cok zorda kalinca bozulur keyfe degil canim aklinda olsun:kahve:

San
Zaten varını yoğunu ailesine yatırdı daha ne yapması lazım lamadım kız kardeşini evlendirdi babasının altına araba aldı annesine evi tadilat yaptırdı erkek kardeşine deniz kendine kıyafet alır ona verir ayakkabı alır ona verir.. Böyle böyle 60.000 tl borc yaptı şimdi bana param yok borcum çok diyipte arkasından ailesine yapacaklarını sayması bencilce geldi
Sana bişi deyım mi eger iş bu kdr ciddyse ılerde evlenınce cok sorun olur bu .çünkü çok örnk var

Zor bir yerde görev yapıyor bu adam. Şöyle böyle yaparız dediğinizde nasıl sevinmiş. Bırakın bu sefer öyle olsun, bir dahaki sefer altından vs.den söz açmayın. Güle güle, ağız tadıyla gezin, tozun.

Benden maddi konuda birşey gizlemez 3 yıldır ailesinden daha yakındım ona. 2.000 tl kredi borcu var 3 yıl onu ödeyecek bide kartları falan var ailesinede gönderiyor para falan kalmıyor . Annesi de biriktirmiyorlafta biriktirmeye başlıcaz diyorlar sevniyorum 10 dk sonra elektrikli süpürge alcam eve boya badana yapılcak bulaşık makinesi yenilemek lazım diye anlatınca ohoooo onlar biriktirene kadar diyorum..
Bende sizin gibi kendi yağımızda kavrlmak istiyorum çok bişey değilki
bakma sen annesi biriktoriyordur sana demez seni simartmamak icin klasik kv iste mahsus oyle diyodur
cnm sen tabi ki guven ama %100 guvenme bi erkege derim.
madem parasi yok acitasyon yapiyo sen altin bozdururum deyince niye basliyo kardesime adidas alirim yigenime hediye alirim diyo...
hani sıkışıkti...
bak sen boyle yaoarsan ardi arkasi kesilmez
bi de erkek sinucta gururuna dokunmasi lazim
"sen altinlarini kenara koy ben bi sekilde hallederim sen dusunme bunlari " demesi lazim"
"ayyy ne guzel senin altinlari yeriz " dememesi lazim
sevgilin cok uyanik..
sen simdi o altinlari bozdurursan sana hep cok sıkışigim numaralari yapar....

aslinda kestirme yoldan kaç dicem ama seviyosun galiba..
anaci senin sevgilin
evlensende cok para harcar ailesine
onlar da hic demiyo mu
"oglum evlenceksin parani biriktir"

Sen bu nedenlerden bu çocuktan ayrılmıştın, biz de tebrik etmiştik sonra barıştın, neden barıştın, hersey aynıysa neden yani, ne anladım bu işten, ya barış sorgulama ne veriyosa ona razi ol ya da ayrıl

Burdan başka yorum çıkmaz, çoğumuz evliyiz evli olmayanlarımız da gözü açık kızlar, persembenin gelişi çarşambadan bellidir, adam evlenince yapmam etmem de demiyo üstelik, ne bekliyosun bu ilişkiden, hayır yani en çok.senin istemen lazım iyi bi hayatı çünkü babaevinde mutlu degilmişsin, daha iyisini isteyeceğine daha beterine eyvallah ediyorsun

Bu adam.başka hiçbir kızı bu şartlarda evliliğe ikna edemeyeceğini çok iyi biliyo

Bu msji begenmek istediğimde " begenmek istediğine emin misin" diye başka sayfaya yönlendirdi :))) :işsiz::işsiz:o_O

İlk defao_O
Başına gelen???:KK17:

Back