SİZCE DE SİNİR BOZUCU DEĞİL Mİİ 😏

Neisimkoyucam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
195
46
28
27
Adetim 5 gün gecikmisti testte T çizgisi yinede belirgindi ama akşama doğru leke 2 gün içinde de sildikce gelen lekeler sonra birazdaha çoğalan yani regl oldum büyük ihtimalle. Testlere sinir oluyorum çok umutlanmıştım. Üstüne görme olabilir mi diyorum ama o nasıl oluyor bilmiyorum.

Üstüne görme de 1 hafta sürebiliyor ama adetten farklı aktif kanama değil, daha nokta nokta lekelenme şeklinde oluyor, seninki nasıl

Yerleşme kanaması enfazla 2 gün süren lekenme şeklinde olan çok nadiren ped dolduran bir kanamadır. Tekrar test yapın eğer t çizgisi silikleşmeye başladıysa kimyasal gebelik olabilir. Yinede siz dikkatli olun belkide yerleşme kanamasıdır

Bilmiyorum ki sildikce geliyor pedi doldurmuyor

Adet kanamasıyla yerleşme kanaması arasındaki büyük fark kokulu olmasıdır. Adet kanamanızın nasıl koktuğunu bilirsiniz. Ben öyle anladım, önce leke gibiydi devamı gelmedi sildim yine yok dedim yerleşme mi ama kokusu bana regli olduğumu belli etti.

Hiç böyle düşünmemiştim bencede regl oldum

Öyle tabiki ya 9 ay önce düşük yapmıştım da o yüzden galiba böyle kafama takıyorum
Geçmiş olsun. Ben düşük yapmadım ama bu ay çok ümitlendim hamileyim diye kendimi yıprattım, midemde çok hassas üzüntüye dayanamayıp bulantılar kusmalar yaşadım. Onu da eşim hamilelik sandı Hayatım zindan oldu açıkcası şu 3 hafta da. O yüzden siz de uzun tutmayın üzüntünüzü, bize faydası yok zararı var. Hamileliği en güzel zamanda yaşayın inşallah

Çok teşekkür ederim yorumunuz için Sizin içinde aynı şekilde en kısa sürede o duyguyu yaşarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…