- Konu Sahibi yellowbomb
-
aslında herşeyini söler bana işi taktığınıda göremiyorum onda bilmiyorum ya dün gece konuştuk yine yanına gelcem falan dedi bende gelme dedim yokkkk gelcem dediiaynı durum bizdede olmuştu
hatta ben benmle buluışmak istemediğini düşünmüp burda konu falan açmıştım
ama kızlar hemen ne düşündüğünü söylerde erkeklerde öyle olmuyo kim bilir ne var bilemezsin
bnm sevgilimde 2 haftaya bi buluşuyoduk 4-5 ay önceleri meğer ev almış onun borcu için uğraşıp duruyomuş daha neler neler çıktı hepsini anlatamıyorum burda ohaoldumsmile
dedim gbi erkeklr biraz farklı düşünüyo
bi müddet daha byle gtsin olmazsa konuşursun
canım dediğim gibi taktığı şeyleri bana hemen sölüyor sölemesede ben anlıyorum bence işine gelmior yanıma gelmek dedim zaten ona zorla geliyon dedim ya olurmu öle şey yaa falan diyor hergece konuşma işine bende takılıyom ama dayanamıyorum sesini duymadan uyuyamıyorum o da öle canımcanım biz ilk zamanlar inanırmısın bırak haftaları aylarca görüşemiyorduk..
ankara istanbul arası..mesafe de vardı zaten..
ama erkekler iş meselesini kafalarına ciddi manada takıyorlar
belli etmezler idare ederler falan filan ama bu ciddi bir problem oluyor..
aynı durumdaydık..sonra hazırlandığı bir sınav vardı..
kafanı toparla gelme sınavını hallet öyle gel dedim..
aynen de öyle oldu sınavı geçti kazandı yerleşti..
işe başladı artık ben gel demeden geleyim mi diyor..
düşün çok yakın da değiliz..kafası rahat içi rahat..
biz için olmasa da erkek için sorun bu..
bir de hergün hergece konuşmasanız daha da güzel olabilir..
bu hatayı yapmıstım ben de..bir yerden sonra sıradanlaşıyor herşey..
şuan çok nadir..ayarında görüşüyoruz..
ve cidden birbirimizi özlemiş oluyoruz..
canım sende benim gibisin sanırım karşı taraftan beklediğin ilgiyi göremeyince üzülüyorsun.ama üzülme illa ilişkide şu kadar buluşulur bu kadar buluşulur.
demek yanlış olur.o sizin hayat koşullarınıza bağlı.....
Yellow bişey sorabilir miyim?
Çocuğun işi yok dolayısıyla parası yok di mi?
Yanına nasıl gelsin?
45 km yolu yürüsün mü yoksa sen mi ısmarlıceksin yol parasını?
Tercihine göre bir çözüm bulalım diye sordum..
ben bir sorun goremedim ya.. normal bir durum.. ama cok saf bakiyorum bu tur olaylara..
öylemi canım
nasıl yani saf derken
yani bence cok normal hem aranizda mesafe var hem isleri var hem de sana mutlaka gelicem diyor..
ama dedigim gibi bu tur olaylara safca boyle normalmis gibi bakiyorum sonra agzimin payini aliyorum ben..
tamam canım saoll
gelmicem demiyor hiç demedi saolsun ama ben isterdimki eskisi gibi olsun
tamam canımmohaoldumsmile
ya ne kadar kafana takarsan o kadar buyuk bir mesele varmis gibi gelir sana o yuzden kafani takma ve kendi islerine felan bak.. gelicem diyorsa gelir neden gelmesin sevdigi kizsin sen onun.. ama askerden donmus aile isleri felan var bi yoluna sokmaya calisiyor o da hayatini iste.. acele etme hukum vermek icin..
ama suphelendigin baska seyler de varsa tabi bilemem..
pnrarslan
senin konunu okduum evet aynıız
ama senin son durum ne ayrılcam yazmışın noldu
o dönem ev meselesi yüzünden zaman ayıramıyomuş
garibim aşkım galeri işi yapıyo araba alıp satıyo
sanayiye gidip arabalarla uğraşıyomuş orda sabahlıyomuş
çok yorgun oluyodu o ara zayıflamıştı hatta ama ben ne bilim benimle buluşmak istemiyo diye ayrılmayı düşünüyodum
bunları öğrennce herşey yoluna grdi artık haftanın 2-3 günü yanımda opuyorumnanaktan
okul yüzünden ben onu ekmeye başladım ama kaydirigubbakcemile3
canım sen demiyormusun görüselim sen de özledim diye.yani evet 4hafta görüsmemke bence az. belki de sıkıntıları vardır oyüzden pek gelemiyordur. inşallah gecici bir durumdur..
arada o kadar az mesafe olmasına rağmen böyle ise az buluşuyorsunuz
canım yorumları okudum genelde maddiyat üstünde durmuşlar olabilir benim eşimde çalışmadığı zamanlar buluşmaya gelemezdi cebinde parası olmayınca kendini mahçup hissederdi beni çok seviyodu biliyodum ama bazen 1 aydan fazla görüşmediğimiz olurdu tabi ben kızar ayrılırdım sonra biraz paralanınca gelirdi barışmak isterdi falan yani belki babası çalışmıyosun etmiyosun nereye arabayı alıp gezcen gibilerinden üstüne geliyolardır yani olabilir.
ama sorun ne olursa olsun senin bunu bilmeye hakkın var madem birbirinizi seviyosunuz ciddisiniz sana bi açıklama yapmak zorunda hiç vakit kaybetme hemen telefon aç ve sor önceden görüşürdük şimdi niye görüşmüyoruz diye sitem et bu senin hakkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?