• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çok mu az buluşuyoruz ?

aynı durum bizdede olmuştu
hatta ben benmle buluışmak istemediğini düşünmüp burda konu falan açmıştım
ama kızlar hemen ne düşündüğünü söylerde erkeklerde öyle olmuyo kim bilir ne var bilemezsin
bnm sevgilimde 2 haftaya bi buluşuyoduk 4-5 ay önceleri meğer ev almış onun borcu için uğraşıp duruyomuş daha neler neler çıktı hepsini anlatamıyorum burda ohaoldumsmile
dedim gbi erkeklr biraz farklı düşünüyo
bi müddet daha byle gtsin olmazsa konuşursun
aslında herşeyini söler bana işi taktığınıda göremiyorum onda bilmiyorum ya dün gece konuştuk yine yanına gelcem falan dedi bende gelme dedim yokkkk gelcem dedii
canım biz ilk zamanlar inanırmısın bırak haftaları aylarca görüşemiyorduk..
ankara istanbul arası..mesafe de vardı zaten..
ama erkekler iş meselesini kafalarına ciddi manada takıyorlar
belli etmezler idare ederler falan filan ama bu ciddi bir problem oluyor..
aynı durumdaydık..sonra hazırlandığı bir sınav vardı..
kafanı toparla gelme sınavını hallet öyle gel dedim..
aynen de öyle oldu sınavı geçti kazandı yerleşti..
işe başladı artık ben gel demeden geleyim mi diyor..
düşün çok yakın da değiliz..kafası rahat içi rahat..
biz için olmasa da erkek için sorun bu..
bir de hergün hergece konuşmasanız daha da güzel olabilir..
bu hatayı yapmıstım ben de..bir yerden sonra sıradanlaşıyor herşey..
şuan çok nadir..ayarında görüşüyoruz..
ve cidden birbirimizi özlemiş oluyoruz..
canım dediğim gibi taktığı şeyleri bana hemen sölüyor sölemesede ben anlıyorum bence işine gelmior yanıma gelmek dedim zaten ona zorla geliyon dedim ya olurmu öle şey yaa falan diyor hergece konuşma işine bende takılıyom ama dayanamıyorum sesini duymadan uyuyamıyorum o da öle canım
canım sende benim gibisin sanırım karşı taraftan beklediğin ilgiyi göremeyince üzülüyorsun.ama üzülme illa ilişkide şu kadar buluşulur bu kadar buluşulur.
demek yanlış olur.o sizin hayat koşullarınıza bağlı.....

saol canımmm

ben bir sorun goremedim ya.. normal bir durum.. ama cok saf bakiyorum bu tur olaylara..

Yellow bişey sorabilir miyim?
Çocuğun işi yok dolayısıyla parası yok di mi?
Yanına nasıl gelsin?
45 km yolu yürüsün mü yoksa sen mi ısmarlıceksin yol parasını?
Tercihine göre bir çözüm bulalım diye sordum..

Yellow bişey sorabilir miyim?
Çocuğun işi yok dolayısıyla parası yok di mi?
Yanına nasıl gelsin?
45 km yolu yürüsün mü yoksa sen mi ısmarlıceksin yol parasını?
Tercihine göre bir çözüm bulalım diye sordum..

yaa abla para sorun değil biliyorum
arabalarında herzaman benzin var
e gittiğimiz yerde cafe değil herhangi bir doğa yani piknik alanı diyelim parayla hiç ilgisi yok işin piknik alanından 5 milyon alıyorlar sadece o da herzaman üstünde var yani bide gelirken canı istediği için ufak tefek şeyler alıyor..çikolata falan.....para sorun oluncada sölüyor zzaten..busefer öle bişey yok abla ...badanada bitti gelcem diyo ama 4 hafta oldu işte

öylemi canım
nasıl yani saf derken

yani bence cok normal hem aranizda mesafe var hem isleri var hem de sana mutlaka gelicem diyor..
ama dedigim gibi bu tur olaylara safca boyle normalmis gibi bakiyorum sonra agzimin payini aliyorum ben..

yani bence cok normal hem aranizda mesafe var hem isleri var hem de sana mutlaka gelicem diyor..
ama dedigim gibi bu tur olaylara safca boyle normalmis gibi bakiyorum sonra agzimin payini aliyorum ben..

tamam canım saoll
gelmicem demiyor hiç demedi saolsun ama ben isterdimki eskisi gibi olsun

tamam canım saoll
gelmicem demiyor hiç demedi saolsun ama ben isterdimki eskisi gibi olsun

ya ne kadar kafana takarsan o kadar buyuk bir mesele varmis gibi gelir sana o yuzden kafani takma ve kendi islerine felan bak.. gelicem diyorsa gelir neden gelmesin sevdigi kizsin sen onun.. ama askerden donmus aile isleri felan var bi yoluna sokmaya calisiyor o da hayatini iste.. acele etme hukum vermek icin..
ama suphelendigin baska seyler de varsa tabi bilemem..

ya ne kadar kafana takarsan o kadar buyuk bir mesele varmis gibi gelir sana o yuzden kafani takma ve kendi islerine felan bak.. gelicem diyorsa gelir neden gelmesin sevdigi kizsin sen onun.. ama askerden donmus aile isleri felan var bi yoluna sokmaya calisiyor o da hayatini iste.. acele etme hukum vermek icin..
ama suphelendigin baska seyler de varsa tabi bilemem..

şüphelendiğim hiç bişey yok allaha şükür
ama öle yoğun değil canım evde yani dinleniyom diyor badana son 3 günde oldu ki biz 4 haftadır buluşmuyoruz ..ailesiyle zaman geçirmeyi çok seviyor onları çok özledi sanırım doyamıyor onlara biliyorum ama 1 gün de bana yırabilir dimi...bugün arabayla ailecek akraba ziyaretine gitcekler mesela yani yoğun değil hep akrabalarıyla ve ailesiyle onlara karşı çok duygulu ya bide buyönden bakmak istiyorum saçma da olsa...sen beni özlemiyon diyorum yanıma zorla gelion diyorum kızıyor üzülüyor ama para yok demiyor dese razıyım dediği zamanlar da oldu anladım tamam dedim para buldu öle geldi o da benzin yoktu arabada ..ama şimdi var benzin öle bir sorun yok işte...eskiden çok samimi değildim daha büyülü oluyor demekki böyle

pnrarslan
senin konunu okduum evet aynıız
ama senin son durum ne ayrılcam yazmışın noldu

o dönem ev meselesi yüzünden zaman ayıramıyomuş
garibim aşkım galeri işi yapıyo araba alıp satıyo
sanayiye gidip arabalarla uğraşıyomuş orda sabahlıyomuş
çok yorgun oluyodu o ara zayıflamıştı hatta ama ben ne bilim benimle buluşmak istemiyo diye ayrılmayı düşünüyodum
bunları öğrennce herşey yoluna grdi artık haftanın 2-3 günü yanımda opuyorumnanaktan
okul yüzünden ben onu ekmeye başladım ama kaydirigubbakcemile3

o dönem ev meselesi yüzünden zaman ayıramıyomuş
garibim aşkım galeri işi yapıyo araba alıp satıyo
sanayiye gidip arabalarla uğraşıyomuş orda sabahlıyomuş
çok yorgun oluyodu o ara zayıflamıştı hatta ama ben ne bilim benimle buluşmak istemiyo diye ayrılmayı düşünüyodum
bunları öğrennce herşey yoluna grdi artık haftanın 2-3 günü yanımda opuyorumnanaktan
okul yüzünden ben onu ekmeye başladım ama kaydirigubbakcemile3

herhafta 2-3 kere mi bululuosunuz ay helal valla
yakınmısınız bende isterdim
onu çok özlüyorum ama pek sölemiyorum halbuki içim gidiyor beni koluna taksın gezdirsin istiyorum kim görürse görsün artık umrumda değil ama o bunu bilmiyor ona da gidip umrumda değil demiyorum gelmez oldun sevgilim bana..:gitme:

canım sen demiyormusun görüselim sen de özledim diye.yani evet 4hafta görüsmemke bence az. belki de sıkıntıları vardır oyüzden pek gelemiyordur. inşallah gecici bir durumdur..

canım sen demiyormusun görüselim sen de özledim diye.yani evet 4hafta görüsmemke bence az. belki de sıkıntıları vardır oyüzden pek gelemiyordur. inşallah gecici bir durumdur..

ben ona hiç gel demezdim hep o gelecem derdi gelirdi ama busefer demedi ben dedim gel özledim diye..inşallah cnm

canım yorumları okudum genelde maddiyat üstünde durmuşlar olabilir benim eşimde çalışmadığı zamanlar buluşmaya gelemezdi cebinde parası olmayınca kendini mahçup hissederdi beni çok seviyodu biliyodum ama bazen 1 aydan fazla görüşmediğimiz olurdu tabi ben kızar ayrılırdım sonra biraz paralanınca gelirdi barışmak isterdi falan yani belki babası çalışmıyosun etmiyosun nereye arabayı alıp gezcen gibilerinden üstüne geliyolardır yani olabilir.
ama sorun ne olursa olsun senin bunu bilmeye hakkın var madem birbirinizi seviyosunuz ciddisiniz sana bi açıklama yapmak zorunda hiç vakit kaybetme hemen telefon aç ve sor önceden görüşürdük şimdi niye görüşmüyoruz diye sitem et bu senin hakkın...

canım yorumları okudum genelde maddiyat üstünde durmuşlar olabilir benim eşimde çalışmadığı zamanlar buluşmaya gelemezdi cebinde parası olmayınca kendini mahçup hissederdi beni çok seviyodu biliyodum ama bazen 1 aydan fazla görüşmediğimiz olurdu tabi ben kızar ayrılırdım sonra biraz paralanınca gelirdi barışmak isterdi falan yani belki babası çalışmıyosun etmiyosun nereye arabayı alıp gezcen gibilerinden üstüne geliyolardır yani olabilir.
ama sorun ne olursa olsun senin bunu bilmeye hakkın var madem birbirinizi seviyosunuz ciddisiniz sana bi açıklama yapmak zorunda hiç vakit kaybetme hemen telefon aç ve sor önceden görüşürdük şimdi niye görüşmüyoruz diye sitem et bu senin hakkın...

bugece ciddi ciddi konuşcam 4 haftadır görüşmedik dicem eskiden bölemiyidk dicemm
bakalım cevabını merak ediyorum şimdiye kadar çoktan sorardım ama aniden kafama taktım...az az dedim aslında gelmez oldun dedim benim yanıma gelmek istemiosun dedim hemen gelcem dedi öle deyince bunu derkende badana işleri vardı evde dün bitti önümüz hafta içi gelecekmiş gelme dedim dün gece gelecem diyor falan öle cnm

Back