- Konu Sahibi yellowbomb
-
Ya canım hemen kötü düsünme bizim sevgilimle kac hafta görüsemedigimiz olmustu aynen böyle maddiyat sorunundan hemde ikimizde istanbulda yasıyorken. Olur böyle seyler takma kafana.
işsizse kendisi bunu kafasına takıyor olabilir ilişkiniz ciddiyse evlenmeyi düşünüyorsanız elbette bir işi olmalı ama bir süredir görüşmüyorsunuz nedenini sorun size karşı duygularını anlamaya çalışın üstünede çok düşmeyin bence erkekler üstüne düşülmesinden hoşlanmıyor
Ya canım hemen kötü düsünme bizim sevgilimle kac hafta görüsemedigimiz olmustu aynen böyle maddiyat sorunundan hemde ikimizde istanbulda yasıyorken. Olur böyle seyler takma kafana.
Bence bu kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişebilir .. Genelleme yapmak doğru olmayabilir .. Size göre normal gelen buluşma sayısı başkasına göre anormal olabilir .. Değişir yani kıyas yapmayın derim
Belki de altın parası biriktiriyordur.aklinialirimsmile Sevgilinin geliş gidiş sıklığı her zaman sevginin ölçütü olmayabilir.Sizinki de öyle bir durum belli ki.zemuszemus İşe girince daha rahat olacaktır.yerimseniben
benim demek istediğim işsilizliği kafaya takmış olabilir benim kuzeniminde başına geldi çıktığı çocuk iş bulamadığı için 1 ay aramadı kızcağızı evlenmeyi düşünüyorlardı haliyle erkekler işsiz olunca bir kızın karşısında kendilerini kötü hissedebilir gururlarına yediremeyebilirler neyse iş bulduda damat adayı sonunda düzeldiler tekrar sık görüşmeye başladılar ve evlendiler:)
Belki de altın parası biriktiriyordur.aklinialirimsmile Sevgilinin geliş gidiş sıklığı her zaman sevginin ölçütü olmayabilir.Sizinki de öyle bir durum belli ki.zemuszemus İşe girince daha rahat olacaktır.yerimseniben
canım ben herzaman bunu düşünüyorum bir erkek bir kızın yanına ne kadar çok gelirse okadar çok seviyor sanıyorum yanlış mı sence?
geçende arkadaşım sordu en son nezaman buluştunuz die bende askerden geleli 1 ay oldu 2 kere buluştuk işte dedim..aa ne kadar az yaa dedi..biz herhafta buluşuoz dedi...öyle de ve nişanlılar
ogün bugün çok düşünür oldum bunu...
canım kafasına takılan seyler avrdır ıs guc badana ıle ugrasıyormus
bunlar bıde cocuk askerden yenı gelmıs
duzenı anca oturur tatlım
Bak işte.. Kıyas yaparsan rahat olmazsın.. Kıyas yapmamaya çalış arkadaşım .. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?