- Konu Sahibi yellowbomb
ayyyyyyyyyyy kızlarrrrrrr çok çok mutluyum şuanda azönce konuştuk aşkımla dedim ki kaç gündür bunu düşünmekten öldüm dedim gelmek istemiyomu acaba diye ağladım dedim hatta " sen gelmez oldun" şarkısını dinledim bayağa dedim ..kızlar hani size dedim ya ben gel dedim hemen tamam gelicem dedi dedim ya daha bunu demeden önce ,yani ben gel demeden önce para biriktirmeye başlamış aşkım yani sizinde dediğiniz gibi parasızlıktan gelemiyomuşş....ben size arabada benzin var hep diyodum ya meğerse bu her gelişinde 20 milyonluk benzin alıp öle geliomuş 20 milyon ordan gittiğimiz yerden de 5 milyon alıyolar dedi gelirken bişeler de alıyom dedi üstüm de de para olmazsa olmaz dedi nerden baksa 30-40 milyon para lazım oluyor yanına gelmem için dedi...ama biriktirdim dedi badana iişi olmasaydı gelicektim ama iş çıktı dedi ..pazartesi gelicem sonra hemen iş bulcam diyor ne olursa olsun çalışcam dedi parasız olmuyor gidip isteyemiyosun babadab kocaman oldum falan dedi....çok mutluyum kızlar yaa ...çokkkk hepinize çok çok teşekkür ederim canımsınız siz benim hep yanımda oldunuz allah razı olsun