bence yıldan çok eşlerin yaşları onemli. anne baba olabılmek için yeterli olgunluğa ulaşmıs olmaları için. yanı 18 yasında evlenen bırının hemen çocuk doğurması çok mantıklı olmaz belki ama 30 yaşında evlenen biri 1. yıldan sonra çocuk düsünmeli bence
Aynen bence 2 yıl en ideali çünkü kişi arasında problem olup olmamlı anlaşılıp oyle çocuk düşünmek gerekir çoğu evlilikler ilk bir yıl iki yıl içinde bitiyor olan çocuklara oluyor
2 3 yıl geçmesi evli olan bireylerin bakışlarından bile ne istediklerini anladıkları uyum içinde problemleri çözebildikleri zaman 3, bireye yer var demektir =)
3 sene beklerim sanırım ama bu evlendigim yasada bakar 30 yasında evlenirsem uc sene beklemem 1 senede yaparım ama 25-26 gibi evlenirsem 3 sene beklerim sanırım tabi bu isler belli olmazda
Bir çok duruma göre değişir bence.
Maddi durum,evliliğe alışma süreci,hazır hissetme ve yaş.
Ben evlendiğimde 26 yaşında olucam kısmetse.
2 yıl kadar çocuk düşünmüyorum.
tabi evlilik öncesi bireylerin birbirini tanıma süreleride önemli hop diye evlenen biri beklesin 3-5 yıl benim gibi 5yıl flört edenler yapsın 1-1,5 yılda .
biz 2 yil diye dusunduk
iyi de yaptik gezdik tozduk
birbirimize alistik
rahat bir yasam surduk
ama gelin gorun ki 2 yil sonra denemeye baslayinca hop diye bebek olacak sandik ama olmadi
ee simdi de keske daha onceden biraksaydik da olursa olsun deseydik
en azindan 1 bucuk sene sonra diye dusunuyoruz