Amin inşallahInsallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahInsallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ah ya inşallah çok teşekkür ediyorum gidicem bakalım dualarınızı bekliyorumArtık yapmana gerek yok bariz görünüyor var yani Yarın sabah bi doktora git kuzum
İnşallah vardır canm ama yinede sevinme bende 2 gün geçtikten sonra yaptım böyle belirsiz çizgi çıktı ondan iki gün sonrada adet oldumMerhabalar 10 dakika içinde böyle oldu adetime 1 hafta var ben çok silik bi ikinci çizgi görüyorum siz ne dersiniz ?![]()
Ah ya inşallah çok teşekkür ediyorum gidicem bakalım dualarınızı bekliyorum![]()
Bnce yarın kan verin cunkü hcg beta önce kana sonra idrara geciyor artık kanda cıkar yani adet olmasanda öğrenebilirsiniz testte bu kdr göründüyseInsallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben 6 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptım çift çizgi çıktıAh ya inşallah çok teşekkür ediyorum gidicem bakalım dualarınızı bekliyorum![]()
Resmen var canım tebrik ederimO testi cuma yapmış idim bugün pazar sabah yaptım 10 dakika içinde böyle oldu Daha da koyulaşır mı acaba
bugün test yaptım betam 592 çıktıAh ya inşallah çok teşekkür ediyorum gidicem bakalım dualarınızı bekliyorum![]()
Çok teşekkür ediyorum sağolunHayırlı olsun![]()
Ben de sizin gibiyim. Kaç tane test yaptım çizgileri hep silik çıktı ama doktora gitmeye korkuyorum kanda çıkmaz diye ama adetim de geçeli 8 gün oldu ama doktora gitmeye korkuyorum daha 4 ay önce 3 aylık beneğimi kaybettim bidaha öyle olur dieTebrik ederim canım benimde böyle silik çıktı normalde bugün adet olmam gerekiyor olmadım henüz 6 tane test yaptım en son 2 gün önce hepsi silik çıktı bende korkuttular kimyasal olabilir diye o sebeple kanda vermiyorum
Allah bidaha göstermesin canım çok iyi anlıyorum seni, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim güzel haberlerini bekliyorum bence hemen gitmelisin ki doktor folik asit vb vitamin takviyesi yapıcaksa bebek gelişimi için çok önemli olduğunu duymuştumBen de sizin gibiyim. Kaç tane test yaptım çizgileri hep silik çıktı ama doktora gitmeye korkuyorum kanda çıkmaz diye ama adetim de geçeli 8 gün oldu ama doktora gitmeye korkuyorum daha 4 ay önce 3 aylık beneğimi kaybettim bidaha öyle olur die![]()
Sağol canım aminAllah bidaha göstermesin canım çok iyi anlıyorum seni, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim güzel haberlerini bekliyorum bence hemen gitmelisin ki doktor folik asit vb vitamin takviyesi yapıcaksa bebek gelişimi için çok önemli olduğunu duymuştum![]()
Dün kan verdim yine gebelik çıkmadı reglm 8 gün oldu geçeliAllah bidaha göstermesin canım çok iyi anlıyorum seni, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim güzel haberlerini bekliyorum bence hemen gitmelisin ki doktor folik asit vb vitamin takviyesi yapıcaksa bebek gelişimi için çok önemli olduğunu duymuştum![]()
Allah korusun canım ya güzel haberlerini bekliyorum senin inşallahDün kan verdim yine gebelik çıkmadı reglm 8 gün oldu geçeliİyice korkmaya bailadım başka bişey mi var diye
![]()
Ay şimdi regl oldum cok sükür sonundaAllah korusun canım ya güzel haberlerini bekliyorum senin inşallah ❤
Folik asit kullanıyorum dedin ya acaba onunDün kan verdim yine gebelik çıkmadı reglm 8 gün oldu geçeliİyice korkmaya bailadım başka bişey mi var diye
![]()
Ah kıyamam yavrum Allah kötü şeylerden korusun hayırlısıyla öbür ay bekliyorum haberleriniiiiiiAy şimdi regl oldum cok sükür sonundaAklıma neler neler geldi menapozlar kistler falanlar filanlar sonunda regl oldum. Bukadar bebek isterken Regl olcağıma sevinceğim aklıma gelmezdi
![]()