• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce büyüyen beşik mi? Standart beşik mi?

Tuba373

EL VEKİL,SANA EMANETİZ...
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
4.614
4
116
42
İstanbul
Kızlar karar veremiyorum.
Sizce hangisi??
Aslında yatak odamda yer var. Pembiş pembiş:) büyüyen beşik almak istiyorum ve daha sonrada takımı tamamlayıp 1-2 seneye kadar odasını yapmak istiyorum.
2.çocuğa da artık cinsiyetine göre yine büyüyen beşik almak istiyordum ama kararsızım ya off:)))
sizce???
Siz nasıl alacaksınız???

Bu beşiklerin en büyük boyutları var hem geniş hem de uzun 1, 80 e kadar uzayanları var.
Belis e baktım süper modeller var ya

Son düzenleme:
cnm ben kızıma büyüyen ve aynı zamanda sallanan bi model aldım ama şimdi diyorum keşke büyüyen almasaymışım tercih meselesi tabii bende başta öyle olacağının ii olduğuna karar verdim ama gereksiz olduğunu düşünüyorum şimdi çünkü 13-14 yaşına kadar diyolar büyüyen için ama bence anca 8-9 yaşına kadar kullanabilir ama bide o yaşlarda bile kendi zevkleri olucak yani 5-6 bittimi beğenmicek tahminim eee normal yataklar da zaten 5 yaşına kadar aradaki o kadar farkı vermeye deymicek gibi bide illa ki büyüyen bakıcam dersen sakın enini 70 lik alma 80 al derim ben 70 lik aldım işte pişman olacak bişey daha dar oluyo çok...

evet canım zaten en büyük boyutuna bakıyorum bende 70 lik ler küçük oluyor bayağı..
80 likler 15 yaşına kadar deniyor

aslında güzel bişey alındı mı 10 yaşına kadar idare etse bile yeter canım. anca zaten bi mobilyanın ömrü 10 yıl oluyor:)))))

bilmiyorum ya ooooooof:)))
yorumlarınızı bekliyorum
eminim sizler de benim gibi kararsızsınız

yani beşik almak sıkıntı diilde sonra o beşiği nereye kaldırcan
büyüyen olursa en azından 10 yıl kullanır ve eskir diğer türlü eskımıcek bile
sonra koycak yer ara dur en azından 2 kez alım yapmamıs olursun aldıgın beşiğin dolbını şifonyerini de alır oda yaparsın

Canım hiç o kadae büyük bişey almana gerek yok angarya oluyor. Ben de gittim altı çekmeceli sallanan bi yatak aldım kocaman, hangi akla hizmet öyle aldım bilmiyorum. Şimdi elden çıkarmaya yer arıyorum. Sonra gittim 100 tlye anne dizi beşikler var arattır nette görürsün. Onlardan aldım , nasıl rahat ettim anlatamam. hem her odaya rahatça taşıyorum, hem kızım her uyandıgında hemen sanki ayagında sallıyormussun gibi sallanmaya başlıyor, bu yüzden yine dalıyor uykuya. Hiç öyle 4-5 sene ilerisini düşününme benim gibi. Pratik bebeğinin de senin de rahat edebileceğin birşey al. Gece kalkmak zorgelince beşiği yatagımın yanına cekıverıyorum cok rahat oluyor. rahat rahat ta 2 yasına kadar kullanılır yanı. Valla bana sorarsan hiç düşünme böyle birşey al çok çok rahat ediceksin.

işin rahatlık boyutuysa önemli olan
dediklerin evet dogru bende park yatak aldım cok memunım her odaya gidiyo :)
eğer illa beşikse bence büyüyen beşik

Büyüyen beşik bana hiç mantıklı gelmiyor büyüttüğünde görüntüsüde hoş durmuyor birde eni dar oluyor.Normalde en 90 cm oluyor tek kişiliklerde bunlarda ise 70-80 cm.

Ben 70*130 sallanır asansörlü karyola aldım zaten ilk çocuk 2. yide düşünüyorum, ikinci çocuk için fazla ara vermeyeceğim o yüzden o olana kadar oğlumu beşiğinde yatırcam , 2. doğduğunda oğluma genç odası tarzında çocuk odası yapıcam kardeşinide onun beşiğinde yatırcam..

2. yi düşünmeyenlerde bence hiç bebek odası yapmasınlar bir beşik yeterli 3 yaşından sonra güzel bir çocuk odası yaparlar daha uzun süre kullanılır..

ben büyük kızıma büyüyen modelden aldım yani suan tek kisilik yatak olarak kullanıyor. benim begenmedigim sey kenarlıklar sökülünce yatak cerceve cok yukarda kaldı sürekli bacalarını carpıyor ve heryeri mosmor oluyor. Ben bu nedenden yakında degisdirmeye düsünüyorum yatagini. Onun dısına memnunum. Ve sökülen yerlerde hep delikler kalıyor.

Kücük yatakları 4 yasa kadar kullanamasınız. Yani cocuk yatmaz onun icinde. Minicık kalır cocuk icin döncek yer olmaz. Yani o kücük yataklar bence en fazla 2 yasa kadar kullanılır.

Ben herhalde seneye yeni bir yatak alırım sade düz birsey. Sonrada okul yası gelincede calısma masa gerekir yanına. Ondan cok sade birsey secerim.

Kücük kızıma yerim olmadıgı icin kücük yatak aldım. Bakalım sonra ne yapıcam bende bilmiyorum daha. Suan zaten park yatakda bizim odada yatıyor. 5 aya kadar besikte yatıyordu. Onu salona koyuyordum ben salonda otururken oda yanımda oluyordu ögle rahat ediyordum.

Bilmiyorum gercekten zor karar ama büyüyen yatak alıp 10 yasına kadar kullancagını hic sanmıyorum. Okul yası gelince bence tekrar yeni yatak gerekir gibi geliyor bana

Ben aldım beşiğimizi 8aya kadar yatabilecek icinde ama en azından yanımda duracak ;)

kesinlikle standart beşik, diğer kızların buyuyen beşikle ilgili soylediklerine katılıyorum. ben büyüyen beşik aldım pişman oldum

ben normal beşik aldım 60a 120 ama cok pişmanım şimdi. keşke park yatak alsaydım saga sola döndüğünde kafasını carpıyor hep ve dar geliyor bazen bakıyorum enine yatmış oluyor yatağa. ve şimdiden düşünmeye başladım nereye koyacagım ben bunu die

kızlar tecrübelerinizi ve fikirlerinizi yazmışsınız
hepinize çok teşekkür edeirm canlarımopuyorumnanaktan
sanırım genel fikir büyüyen beşikler kullanışlı değil yönünde:)))
ama ben hala kararsızım.. normal beşik alsam bebişin eşyalarını koyacak dolabım yok:)))
bakalım hayırlısı inş..

Belis bebe de bu büyüyen beşiklerin bayağı geniş olanları var gördünüz mü??

bende karar veremedim ya park mi normal mi olsun ikisinin arasinda kaldim.

bence park yatak yani beşik kuruldugu yerde kalıyo mecbur park yatak heryere gidiyo ben memunum.ben park yatak aldım bide normal cocuk odası aldım bazalı şekılde .hem dolabıda olmus oldu hemde yatagı en azından uzun süre kullanımlı olcak.park yatagıda nereye koycam derdi olmucak.çünkü o kadar esya varki insan düşünüyo mama sandalyesi salıncagı beşiği anakucagı yani bunları bide koycak yer benım acımdan skıntı yani olabildiğince ufalan seyler daha cazip gelıyo bana bide bi yere gitsem yanımda yatagıda geliyo .ortam yadırgamamıs oluyo

bence park yatak yani beşik kuruldugu yerde kalıyo mecbur park yatak heryere gidiyo ben memunum.ben park yatak aldım bide normal cocuk odası aldım bazalı şekılde .hem dolabıda olmus oldu hemde yatagı en azından uzun süre kullanımlı olcak.park yatagıda nereye koycam derdi olmucak.çünkü o kadar esya varki insan düşünüyo mama sandalyesi salıncagı beşiği anakucagı yani bunları bide koycak yer benım acımdan skıntı yani olabildiğince ufalan seyler daha cazip gelıyo bana bide bi yere gitsem yanımda yatagıda geliyo .ortam yadırgamamıs oluyo
bende dedigin gibi düsünüyorum oglum dogdugunda 7 haftalikken izne gittik.
kaynanam bebege ve bize yer yatagi etti.yavrun altinda battaniye ile uyudu.diyorum simdi park yatak olsaydi nereye yatircagim belli olurdu.birdeizinde cok yer geziyoruz.mutlak her gittigim ziyarette en az iki gün yatiyordum.birinde koltuga koydum bebegi.eltimin iki yasindaki olgu cikmis üstüne oturmus.yatagi olmus olsaydi.ogluma zarar veremezdi.
park yatak alayim.ayni sorunlar yasanmaz.nereye yatili gitsem tasirim.cok tsk canim.

Büyüyen beşik angarya oluyor kızlar pişman olursunuz. Yav o kadar 5-10 sene sonrasını düşünmeye gerek yok, siz öncelikle en rahat edeceğiniz, pratik birşey olmasına dikkat edin, bebek kadar anne de rahat etmeli. Hemencecik büyümüyolar öyle sonuçta. Hantal bir karyolaalan biri olarak söylüyorum bunu. Pişman oldummm. Beşik aldım oh rahat ettim.

ben de park yatak aldım gayet büyük kızım hem enine hem boyuna oldukca rahat yatabiliyo çıkamıyo düşme tehliesi de olmuyo arkadaşların dediği gibi bi zde sürekli yanımızda taşıyoruz
2. bebek olduğunda ranza düşünüyorum ben o yüzden de yatak yada normal beşik almadım

Kızlar karar veremiyorum.
Sizce hangisi??
Aslında yatak odamda yer var. Pembiş pembiş:) büyüyen beşik almak istiyorum ve daha sonrada takımı tamamlayıp 1-2 seneye kadar odasını yapmak istiyorum.
2.çocuğa da artık cinsiyetine göre yine büyüyen beşik almak istiyordum ama kararsızım ya off:)))
sizce???
Siz nasıl alacaksınız???

Bu beşiklerin en büyük boyutları var hem geniş hem de uzun 1, 80 e kadar uzayanları var.
Belis e baktım süper modeller var ya

th314449.jpg

arkadaşım ben ilk bebeğime bu resimdeki beşikten aldım
5 yaşına kadar yattı
kardeşi olunca 2. çocuğuma kullandım
sonra çocuklarıma oda yaptım kendilerine ait
küçüğüm gene 4 yaşına kadar yattı sonra kaldırdım odalarında yatıyorlar
gerek yok bence büyüyen beşik almana
belirli yaşa geldiğinde kendi odasını yaparsın

Kesinlikle amazon a katılıyorum arkadaşlarr şimdidlik kızımın yatağından memenunum ama ilersi için çok gereksiz olduğuna inanıyorum yerim dar o yüzden daha odasını ayıramadım yatağı bizim yatağın yanında külçe gibi bişey açınca yani büyütünce heryerde rahatlıkla ucuza alabileceğiniz bi yatak olucak evet ama dediğim gibi 7-8 yaşından sonra beğeneceğini hiç sanmam ki bırakın 13-14 yaşı..Yaaa aslında benim annem çok söyledi bana ama iştee cazip görünmüştü değil ama şimdi diyorum keşke park yatak alsaymışım bakın şimdi yazlığa gidicem çocuk benle yatacak ama olsaydı park yatak katla götür dimi...

Back
X