Sizce buyutulecek bir sey mi?

o seni bu kadar net sildiyse sende peşine düşme. en ufak bir şeyde bile sana inanmıyorsa, her zaman yanlış anlaşılmalarla uğraşmak zorunda kalırsın.

Ben inanmazdım. Eski sevgilinin resmi neden durur ki. Hemen tek tek bulup silmen gerekirdi. Şaka gibi. ŞAhsen biri bana böyle bişey yapsa asla dönmem, numaramı da değiştiririm. İnanman ve dönmem yani. Güvenmem o insana, ne kadar yanlışlık olursa olsun. Olmamalıydı. Hata sizde.
Biliyorum buyuk yanlis , belki de hayirlisi budur cunku durduk yere boyle bir sey oldu hicbir sey ters gitmiyorken birden bu cikti, artik kader diyorum, pesine dusmeyecegim ve bir daha dikkat edecegim, istemeden yaptigim hata bana buyuk ders oldu...

Biliyorum buyuk yanlis , belki de hayirlisi budur cunku durduk yere boyle bir sey oldu hicbir sey ters gitmiyorken birden bu cikti, artik kader diyorum, pesine dusmeyecegim ve bir daha dikkat edecegim, istemeden yaptigim hata bana buyuk ders oldu...
Hayırlı olur inşallah

o seni bu kadar net sildiyse sende peşine düşme. en ufak bir şeyde bile sana inanmıyorsa, her zaman yanlış anlaşılmalarla uğraşmak zorunda kalırsın.
Arkadaslarin yorumlarina gore baya kotu bir sey yapmisim elimde olmadan, belki de hakliydi artik bilemiyorum kadere bagliyorum artik, suan agliyorum gercekten nasil oldu bu hala kabullenemiyorum...

Arkadaslarin yorumlarina gore baya kotu bir sey yapmisim elimde olmadan, belki de hakliydi artik bilemiyorum kadere bagliyorum artik, suan agliyorum gercekten nasil oldu bu hala kabullenemiyorum...
ağlama manzarlet, enerjini bir şeylere yönlendir kafanı bu kadar takma kıyamam

19 bucuk 20 yasindayim
profilde yüksek lisans yazıyordu bende daha büyüksün zannettim. asıl kızdığı fotoğrafları hala saklıyor olmandır. sanki hala unutamamışsın gibi bir hava yaratmış. tepkisi sert olmuş zor yani kararlı gibi..

X