• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Sizce bu yemek odası nasıl ??

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar bu da yatak odasının yemek odası takımı orta sehpası falanda var ama bulamadım resmini kendim çektim onlarıda eklerim daha sonra

$76007_Adena_Ortadan_Acilir_Masa.webp$8ea4a_Adena_Ortadan_Acilir_Masa.webp

rengi çok koyu gözdecim ya hele bide senin gibi renkli neşeli bir kızın evine bu renk gitmez açıok renk bak derim:50:

Aslında ben bunları koçtaşta gördüm bu kadar koyu değil tam eskitme ağaç rengi model de country olunca çok hoşuma gitmişti :44:Neyse bakamya devam o halde :) sanırım evgörden begendiklerim güzeldiiiiiiiiii

Tatlım selam,

Bencede rengi çok koyu :34: ama sandalyelerinin derilerini açık renkle değiştirebilirsin belki :34:

Koçtaşa bakma bence çok güzel şeyler vardır eminim ama mobilya magzaları daha yıol gösterici olur:34:

Gerçi şöylede bişey var bunu sen kullancaksın canım hangisini nasıl nerden begeniyorsan hangisiyle mutlu olcaksan onu al :34:

Aldın mı bilmiyorum ama hayırlı olsun şimdiden :16:

Tatlım selam,

Bencede rengi çok koyu :34: ama sandalyelerinin derilerini açık renkle değiştirebilirsin belki :34:

Koçtaşa bakma bence çok güzel şeyler vardır eminim ama mobilya magzaları daha yıol gösterici olur:34:

Gerçi şöylede bişey var bunu sen kullancaksın canım hangisini nasıl nerden begeniyorsan hangisiyle mutlu olcaksan onu al :34:

Aldın mı bilmiyorum ama hayırlı olsun şimdiden :16:
Daha almadık tatlım bakıyorum hala :)

Zevkler tartışılmaz tabiki de ama bence daha aydınlık ve ferah bi takım tercih etseniz çok daha güzel durur..:nazar::nazar:

Son düzenleme:
gözdecim ben çok beğendim dediğin gibi tam country havasını yakalayabilirsin:34: sadece sandalyelerin döşemelerini değiştirebilirsin mobilyalarının kumaşında yaptırabilirsin tabi imkanın varsa:34:
koyu diyenlerede bence sandalyelerin koyu gelmiş olabilir:31:

gözdecim ben çok beğendim dediğin gibi tam country havasını yakalayabilirsin:34: sadece sandalyelerin döşemelerini değiştirebilirsin mobilyalarının kumaşında yaptırabilirsin tabi imkanın varsa:34:
koyu diyenlerede bence sandalyelerin koyu gelmiş olabilir:31:
Bende öyle düşünmüştüm gamze ya country deyince illa beyazmı olmalı :31:

bucc
çok kasvetli duruyo insanın içi daralır bunlarla bence​

Diyosunn .. hmm görücez bakalım :1:

Ben beyaz mobilya düşünüyorum, bu renk bana göre çok koyu..
Ancak ferah, geniş ve aydınlık bir evin varsa bence hiçbir sorun olmayacaktır..
Seçim konusunda kolaylıklar diliyorum.. :)

Back
X