Sizce bu para istenilmeli mi?

O isterdi gibi geliyor şu an bana.

Evet 40 tl çok değil insanlar ne paralar kaybediyor diye de düşünüyorum ama dediğiniz gibi 1 tl bile çok önemli bazen. Minibüs parası.. kontör parası..
Bence 50 TL borç iste. Çok yakın arkadaşın zaten ondan istemeyeceksin de kimden isteyeceksin... Zaten o zaman 40 TL'yi göndermediğini anlayacaktır.

Bence 50 TL borç iste. Çok yakın arkadaşın zaten ondan istemeyeceksin de kimden isteyeceksin... Zaten o zaman 40 TL'yi göndermediğini anlayacaktır.
Yine hatırlamaz diye düşünüyordum. Çünkü ürünü verdikten 1 hafta sonra sormustum ürünü denedim mi nasıl şeklinde o da bana açıklamıştı hatırlasa o zaman hatırlardı gibi geliyor.
Grupta 200 tl borç iste diyenler olmuş sanırım onu yapıcam

Yakın arkadaşınızsa, sıklıkla görüşüyorsanız sizin ekonomik durumunuzu biliyordur.
Bence böyle dolambaçlı yollara girmektense direkt olmakta fayda var. Karşınızdakine durumunuzu anlatıp nazik bir dille açıklarsanız size parayı gönderecektir ve eminim ki unuttuğu için o da çok özür dileyecek ve utanacaktır.

Çekinmeden iste diyenler bana çok cesaret verdi ❤ Ama benim bu konuda duygusal yönüm baskın geliyor. Borç istemek hiç aklıma gelmezdi burası sayesinde düşündüm yarın iki yüz lira borç isteyeceğim.

Gerçekten yakın arkadaş değilsiniz bence. 40 lira zordada olsam lafını edeceğim bir para değil. Heleki yakın arkadaşıma hiç etmem lafını.

Evet cidden yakın arkadaş değiller çünkü öyle olsalar arkadaşı 40 liraya ihtiyacı olacak kadar zor durumda olan konu sahibini bu kadar zora sokmazdı. Burda anlayışsız olan arkadaş. Artik ne bicim arkadaşsa sinir oldum ben bile. Bi hemsire min 4 bin maas aliyor issiz arkadasinin 40 lirasini vermeliydi

Evet... Kötü bir niyeti olduğunu hiç düşünmüyorumda dikkatsiz davrandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…