- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
- Konu Sahibi kendihalinde_
Mart ayında görev yaptığı ilçede kozmetikçi olmayan arkadaşım için istediği bir şeyi aldım. Bunu onun isteği üzerine aldım. Geleceği tarih belli değildi geldiğinde indirimler biter diye benden almamı istedi. 40 lira tuttu. Şimdi 40 lira belki çok aşırı bir para değil. Ama son üç aydır işsizim. Şu an işsizlik maaşı vs. bir gelirim yok. Arkadaşım kadrolu hemşire. Yani geliri düzenli. Geldiğinde ona ürün ile birlikte fişi teslim ettim. Şöyle bir baktı cüzdanına kaldırdı. Ama paranın lafını hiç açmadı.
Daha önce 90 liralık bir isteği olmuştu. O zaman bir iki hafta sonra havaleyle göndermişti. Bu defa aklından çıktı sanırım. Hiç paranın lafını etmiyor.
Haftada en az 3 defa konuşuruz haberleşiriz. 8 senelik arkadaşlığımız var. Ama para geçişimiz olmaz birbirimize mesela bir yere gidince herkes kendi yediğini içtiğini öder vs.
Şimdi paraya ihtiyacım olan bir dönemde olmasam 40 lira için bu kadar düşünmem. Ona hatırlatmam kötü bir davranış mı olur sizce hanımlar?? Siz olsanız napardınız? Hangi kelimelerle istemeliyim? Ya da bu konuyu açma mı dersiniz?
Fikirleriniz enim için çok önemli.
Daha önce 90 liralık bir isteği olmuştu. O zaman bir iki hafta sonra havaleyle göndermişti. Bu defa aklından çıktı sanırım. Hiç paranın lafını etmiyor.
Haftada en az 3 defa konuşuruz haberleşiriz. 8 senelik arkadaşlığımız var. Ama para geçişimiz olmaz birbirimize mesela bir yere gidince herkes kendi yediğini içtiğini öder vs.
Şimdi paraya ihtiyacım olan bir dönemde olmasam 40 lira için bu kadar düşünmem. Ona hatırlatmam kötü bir davranış mı olur sizce hanımlar?? Siz olsanız napardınız? Hangi kelimelerle istemeliyim? Ya da bu konuyu açma mı dersiniz?
Fikirleriniz enim için çok önemli.