- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
ya bizim ülkede bu kavramlar çok olduğu için işim gereği ağır olmak zorundayım da ondan.Namus ne alaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bizim ülkede bu kavramlar çok olduğu için işim gereği ağır olmak zorundayım da ondan.Namus ne alaka
peki şeyin bundan haberi var mı ? kukununDertleşiyoz orgazm mağdurları bide hamileyken 2 kat şiddetli orgazm oluyosun diyolardı. Nerdeeeee
Benim ilerleyen haftalar için umudum vardı orgazm olmaya. Seni gördüm o da gitti ya. Mecbur doğumdan sonra. Ben yeni konu açmıyım senin konuna gelirim artıkınÖyle olunca hemen kinoali cay yapıp bebeğimi hava almaya çıkarıyorum
Yok o deriiinnn uykudapeki şeyin bundan haberi var mı ? kukunun
Hamileye göre değişiyor bence. Benim hamile iken midem çok hassastı. Kocadan tiksiniyordum.Dertleşiyoz orgazm mağdurları bide hamileyken 2 kat şiddetli orgazm oluyosun diyolardı. Nerdeeeee
Kız şaka yapmış canım kendine namussuz diycek hali yok ya. Bence uzatmayalım. Öyle demek istemediğini ben anladım ama açıklama yapınca daha da batıyorNamus ne alaka
Kız asıl göbek küçükken ne yaptıysan o fayda 9 aylık göbekle allahim bu gece nolursun rahat uyuyayım oluyor tek derdinBenim ilerleyen haftalar için umudum vardı orgazm olmaya. Seni gördüm o da gitti ya. Mecbur doğumdan sonra. Ben yeni konu açmıyım senin konuna gelirim artıkın
Ben de her seferinde bi sebeple olmaz diyorum geçen gün bacağıma kramp girmiş sağ bacağım yok gibi, adam da şeyapma derdinde. O halde nası yapayım ama haksız mıyımHamileye göre değişiyor bence. Benim hamile iken midem çok hassastı. Kocadan tiksiniyordum.
O zaman yansın gecelerKız asıl göbek küçükken ne yaptıysan o fayda 9 aylık göbekle allahim bu gece nolursun rahat uyuyayım oluyor tek derdin
Eve gidesin geldi demiiiiLafta 2 saat fazladan çalışacaktım bugün. Konuya bak.
Doktor yasakladı de.Ben de her seferinde bi sebeple olmaz diyorum geçen gün bacağıma kramp girmiş sağ bacağım yok gibi, adam da şeyapma derdinde. O halde nası yapayım ama haksız mıyım
Yok, konuya bakmaktan çalışamıyorum.Eve gidesin geldi demiiii
Sende mi hiç orgazm yasamadinO zaman yansın geceler
Elimi çabuk tutayım. O orgazmu hep merak ederdim onu yaşamam lazım
İlk 3 ay yasakladı zaten. Gün sayıyordu benimkiDoktor yasakladı de.
Aklım gitti benim yaa hormonlar tavanYok, konuya bakmaktan çalışamıyorum.
Geriye bir tek şap kaldı.İlk 3 ay yasakladı zaten. Gün sayıyordu benimki
Yıllaaaarr yıllar önceydiSende mi hiç orgazm yasamadin
TöbeeeeGeriye bir tek şap kaldı.
Niye namussuz musn töbe estağfurullah yazmak istemedim ama sende öyle yazmasaymışsn iyiymiş.iş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)