- 26 Mayıs 2017
- 31
- 11
- 8
- 26
- Konu Sahibi ChoosenAngel
-
Hiç bir fikrim yokİyi kartı Nasıl çıkarttırmış
Evden alıp da mı kullanmış
Şifreyi Nasıl almış
Şöyle ki kendi kredi kartı kullanamıyor kredi de çekemez tam olarak bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur ödenmediği zaman falan damga yiyorsun herhalde bu kart işlerinde. Benim çalıştığım bi iki yerden maaş kartım gelmişti eski telefon hattım babamın üzerineydi. Bu şekilde birşeylerle olabilir mi ?Baba kendi adına kart neden cikartmamis? hem nasıl çıkartmış yani. Bir tuhaflık var
OlabilirŞöyle ki kendi kredi kartı kullanamıyor kredi de çekemez tam olarak bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur ödenmediği zaman falan damga yiyorsun herhalde bu kart işlerinde. Benim çalıştığım bi iki yerden maaş kartım gelmişti eski telefon hattım babamın üzerineydi. Bu şekilde birşeylerle olabilir mi ?
İyi kartı Nasıl çıkarttırmış
Evden alıp da mı kullanmış
Şifreyi Nasıl almış
Hiç kredi kartı kullanmadım diyorum bu kart işlerinden pek anlamıyorum daha doğrusu ilgilenmediğim için bilmiyorum, neyine şaşırdığınızı anlamadım bende fikir verecekseniz verin yardımcı olacaksanız olun, laf sokun diye açmadım bu konuyu.Çok şaşırdım okumanız yazmanız var ama bu durumu anlamıyosunuz.
Babanız sizin adınıza kart çıkartıp ki bu kısmı nasıl halletmiş derhal araştırılmalı birde habersiz kullanıyo.
Kartı çıkartan kredide çeker
Ara bankayı üzerine hesap kart nevar öğren ve şikayet et nasıl imzan olmadan açılış olmuş kapattır.
Kart aslında çıkartılabiliyo.
10 sene önce annemde bana çıkarttırmıştı ben şubeye gitmeden. Kendi hesabuna bağlı olarak çıkarttı . Kart şubeye isteniyo öyle durumda garantör o olduğu iyide bi müşterileri olduğu halde teslim alamadı ama. Ben teslim alırken imza attım.
Burda bi sahtecilik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?