Sizce bu normal mi ne yapmalıyım

Bu konuyu direk babanla konuş. Usulsuz falan bir şekilde kartını kullanıyor. Yada direk o bankaya git ve durumu açıklamalarını iste.

Nişanlınız yerine bankayı arasaydınız keşke.
Bundan böyle herhangi bir tartışmanızda babanıza hırsız demeye kadar getirir.
Yada maddi bir yardım yapmak isteseniz köpürür vs...
Bir de okuma yazmanız vardır diye düşünüyorum, hiç kart kullanmasanız bile karmaşık değil, anlaşılır olur ekstreler.

Diğer bankaları da kontrol ederdim yerinizde olsam, borçları da kapattırır kartları iptal ederdim.

Hayır ekkart değil.
Garantör dediğim ödeme onun o bankadaki hesabından yapılıcak.
Benim vaktim olmadığı için ben gidemedim müşteri temsilcileri yardımcı oluyolar ama teslimde imzasız olmuyo.

hımm şimdi anladım .
ama konu sahibesinin babasının garantörlük durumu kalmamış..
resmen usülsüzce kart çıkartıp haber bile vermemiş..

Laf sokmuyorum hanfendi.
Nişanlınızı aramak yerine ilkişiniz bankayı aramak olmalıydı.

Şimdi de arayabilirsiniz sorun hangi şubeden çıkartılmış nasıl çıkartılmış.
Hangi yolla başvuru yapılmış?

Böyle bi talebiniz olmadığını kapatılmasını istediğinizi söyleyin.

Buraya konu açmak yerine babanıza sorsanız daha net bir cevap alırsınız. Normal bir durum değil tabii ki üstelik nisanliniza anlattığınız bu olay üstünden yıllar geçse de siz unutsaniz bile nisanliniz tarafından unutulmayip başınıza kakılacak iyi kötü herşeyi anlatmayin bence.

Babanla konuşacaksın ve ödettireceksin sonra da kartı kapatırsın başka bir sıkıntı olmaz senin açından.

Bence once babana sormalisydin yada sormalisin baba bu ne dir neyin nesidir imzami attinda amdin cikardin bir sorgulaman lazim.ikincisi cok buyuk hata ettin nisanlina soylemekle.aradan ay gececek yil gececek onune gelicek benim nisnalim yapmaz deme yapacak. Hani nacizame fikrim burdada tecrubeli arkadaslar uyarmis zaten kotu miyetli degiliz olacagini biliyoruz.ucuncusu borcu odeyip komple arayip karti iptal ettirebilirsniz.

Babanızın yaptığı hoş değil evet ama neticede baba , konuşup halletmenizden fayda var , ben bunu evin girişinde gördüm ve neden haberim olmadan yaptın diye sorun sonrasında müşteri hizmetlerini arayın hangi bankaysa öncelikle kartı kullanıma kapattırın , eğer zorluk çıkartırlarsa kayıp-çalıntı bölümüne bağlanın kartı kaybettiğinizi söyleyin kullanıma hemen kapatırlar Zaten yeni kart da istemediğinizi söylersiniz.
Babanızda borcu ödesin ve bence bunu burda bırakmayın siz bi e devlet şifreniz varsa girin bakın neler var neler Yok üstünüze temkinli olmanızda fayda var

eğer bir bankanın uzun süreli maaş müşterisi iseniz size kredi kartı göndermiş olabilir. böyle durumlarda genel olarak iş adresine yollanır küçük bir ihtimal olarak da ev adresine gelir. büyük ihtimal ile böyle birşey olmuş babanızda bunu ''hadsizce'' (hakaret anlamında değil) kullanmış sanırım. internet bankacılığı kullanıyorsaanız rahatlıkla oradan görebilirdiniz. kartı kullanıma kaptabilirsiniz.

Nişanlına soylemeseydin keşke evli değilsiniz. Daha aranızda kupkuru bir nisan varken baban hakkında bağırıp çağırıp kopurmesine neden izin veriyorsun ki? Bu tavrından dolayı sonra pişman olursun. Bilmemeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…