- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Artık ne anlarsanız. Herkes kendi hayal alemine göre yorum yapsın.Ben çalışıyorum ve eşimin bir çok bayan arkadaşinin mendine ait araba si var eşimde hep şey diyor senin onlardan neyin eksik.Sanada araba alicam.Anlamiyorum bunu ne niyetle söylediği ni.bir kerede onların estetik botox falan yaptığından bahsedip sen Allah tan çalışip kendini paranı kazanmio. Yoksa sende herşeyi yapardın.
EvetBugün de bunu dert etsem mi dedin?
Ben çalışmıyorum ve eşimin bir çok bayan arkadaşinin kendine ait araba si var eşimde hep şey diyor senin onlardan neyin eksik.Sanada araba alicam.Anlamiyorum bunu ne niyetle söylediği ni.bir kerede onların estetik botox falan yaptığından bahsedip sen Allah tan çalışip kendini paranı kazanmiyorsun. Yoksa sende herşeyi yapardın.
Demisti
Kardeş arabanı al bakımını yap evde bile olsan fotı fıtı gez. Eşin sana kıymet veriyor ama anladığım kqdroyla görseler de önem veriyor. Botox vs yaptırma evet ama saçların yapılı olsun bakımlı ol. Muhtemelen zaten yapıyorsundur ama yine de mutlaka bi şekilde bakımlı ol sonra huysuzlanmaya başlıyorlar. Ben yapabiliyor muyum bu dediklerimi çok değil, çalışıyorum eve gider gitmez yatasım pijamaları çekesim geliyor. O yüzden ben de şık giyinemiyorum madem evde dedim birsürü güzel takım pijama aldım onlarla geziyorum saçlarıma şekil veriyorum. En umursamazı da olsa erkek karısı güzel olsun güzel görünsün ister, en azından evde.Ben çalışmıyorum ve eşimin bir çok bayan arkadaşinin kendine ait araba si var eşimde hep şey diyor senin onlardan neyin eksik.Sanada araba alicam.Anlamiyorum bunu ne niyetle söylediği ni.bir kerede onların estetik botox falan yaptığından bahsedip sen Allah tan çalışip kendini paranı kazanmiyorsun. Yoksa sende herşeyi yapardın.
Demisti
MalesefTabiki kötü birşey.
Eşinizin iş arkadaşlarına böyle dikkat etmesi ve gelip size anlatması kıyas yapması.
Ayrıca bi erkek başka bi kadında neyi eleştiriyorsa aslında onu istiyordur. Mesela ay şuna bak dudakları silikon derler. Aldattığı kadına bakarsın tıpa tıp eleştirdiği gibi.
Sizin adınıza sevindim ama ben onu sormadım niyetini çözemedimBende çalışıp arabamı aldım botoksta yaptırıyorumbunun için kocadan para isteyemezdim kendi param olursa hiç haberi bile olmuyor
Araba alsın iste size ne güzel
Aslında onlara saygı duyuyor gibi geldi bana kendi paralarını kazanıp estetik yaptırıyorlar güya siz de çalışıp güzelleşmeyin diye diyor olabilir kıskanırıma mi getirmiş nedirSizin adınıza sevindim ama ben onu sormadım niyetini çözemedim
En korktuğu lm yorum onlara saygı duyuyor.cunku onlar calisiyor.Aslında onlara saygı duyuyor gibi geldi bana kendi paralarını kazanıp estetik yaptırıyorlar güya siz de çalışıp güzelleşmeyin diye diyor olabilir kıskanırıma mi getirmiş nedir
Hahah en güzeliKadınları da baya takip ediyor sanırsın estetisyen botoks falan dikkatli bakıyor zarar bizim ki rimelle eyeliner ayırımı yapamıyor daha