- Emoji Skoru
- 7.501
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Dertler efso ben iptal..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol kitap okuyun.Ben çalışmıyorum ve eşimin bir çok bayan arkadaşinin kendine ait araba si var eşimde hep şey diyor senin onlardan neyin eksik.Sanada araba alicam.Anlamiyorum bunu ne niyetle söylediği ni.bir kerede onların estetik botox falan yaptığından bahsedip sen Allah tan çalışip kendini paranı kazanmiyorsun. Yoksa sende herşeyi yapardın.
Demisti
Erkeklerin kadin gibi dedikodu yapması hiç hoş değil ya. İsine bak abicimkoca kadın yapmış essek dostu gibi dolaşıyor ortalıkta
Hoşuna gitmiş.Çok kızardı dolgu yaptircam dedigimde sonra işte koca kadın yapmış essek dostu gibi dolaşıyor ortalıkta ayıp dedi.indan sonra bana izin vermeye başladı yapacaksan yap diyeaslinda ondan nefret etmek için ne çok sebebim var
Çok iyi birşey söylemişBen çalışmıyorum ve eşimin bir çok bayan arkadaşinin kendine ait araba si var eşimde hep şey diyor senin onlardan neyin eksik.Sanada araba alicam.Anlamiyorum bunu ne niyetle söylediği ni.bir kerede onların estetik botox falan yaptığından bahsedip sen Allah tan çalışip kendini paranı kazanmiyorsun. Yoksa sende herşeyi yapardın.
Demisti
Ben de anlamadım iyi bir şey mi dedi kötü mü? Şimdi maddi imkanınız varsa araba iyi bir şey de, estetik botox yaptırırdını anlamadım hani bazısı abartiyor bu estetik ve botox olaylarını epey kötü duruyor hani iyi ki sen yapmıyorsun mu demek istemiş?Ben çalışmıyorum ve eşimin bir çok bayan arkadaşinin kendine ait araba si var eşimde hep şey diyor senin onlardan neyin eksik.Sanada araba alicam.Anlamiyorum bunu ne niyetle söylediği ni.bir kerede onların estetik botox falan yaptığından bahsedip sen Allah tan çalışip kendini paranı kazanmiyorsun. Yoksa sende herşeyi yapardın.
Demisti