• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce bu gelinlik nasıl ??

cuupcake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
89
14
48
e8y6u2aj.jpg
beguze6a.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Karın/kalça kısmını kilolu göstermez mi ki?
Gelinlik güzel de, çok sağlam fizik lazım.

Model güzel ama kilo problemin yoksa.
Şahsen bakıyorum gelinin kilosu yerinde kolları vs açık giyiyo ve hiç hoş durmuyo. Hepimizin bi'beğenmediğimiz noktası var marifet de o kısımları gizleyecek insanların gözüne sokmayacak şekilde giyinebilmek.

Keşke giyip yüzünü gizleyerek yükleseydin. Böyle bakınca çoğu gelinlik güzel gibi:9:

Gelinlik hoş ama manken gibi fizik lazım taşıyabilmek için. En az 1,70 civarı boy ve baya zayıf olmak gerek :31:

Model güzel ama kilo problemin yoksa.
Şahsen bakıyorum gelinin kilosu yerinde kolları vs açık giyiyo ve hiç hoş durmuyo. Hepimizin bi'beğenmediğimiz noktası var marifet de o kısımları gizleyecek insanların gözüne sokmayacak şekilde giyinebilmek.

Keşke giyip yüzünü gizleyerek yükleseydin. Böyle bakınca çoğu gelinlik güzel gibi:9:

Bakıldığında hoş, Mayıs'ta düğünüm var hala gelinlik yok😊😊 deneme kabinden bir resim ekliyorum
vu6ypysy.jpg

Bakıldığında hoş, Mayıs'ta düğünüm var hala gelinlik yok���� deneme kabinden bir resim ekliyorum
vu6ypysy.jpg

Şahsen ben beğendimmm saçların da bence topuz değil böyle maşa olsun üstten de duvak takıyolar ya öyle olursa şahane olur.

Mesela şöyle netten bir fotoğraf buldum $Gelin_Aksesuar_Tac_p5-0333.jpg :9:

Maşallah diyelim bu arada, Allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:

Son düzenleme:
Şahsen ben beğendimmm saçların da bence topuz değil böyle maşa olsun üstten de duvak takıyolar ya öyle olursa şahane olur.

Mesela şöyle netten bir fotoğraf buldum Eki Görüntüle 1015596 :9:

Maşallah diyelim bu arada, Allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:

Çok teşekkür ederim kilolu Durmuş mu peki ? Bende salık kullanmayı düşünüyorum fakat bozulur mu endişem var duvak ta sizin dediğiniz gibi istiyorum hatta net olmayan bir resmi var yorumunuzu alıyım 😊😊
qagybyhy.jpg

Çok teşekkür ederim kilolu Durmuş mu peki ? Bende salık kullanmayı düşünüyorum fakat bozulur mu endişem var duvak ta sizin dediğiniz gibi istiyorum hatta net olmayan bir resmi var yorumunuzu alıyım 😊😊
qagybyhy.jpg

Yoo bana öyle gelmedi:26:Gelse direk söylerdim zaten:17::1:Amaa duvak için bence daha ince gösterişsiz modeller seç bu taktığın büyük sanki gelinliğin havasını söndürmüş:26:

Model cok hoşuma gitti sözde de guzel Durmuş. Sizi şişman göstermemiş. Ama sanırım biraz daraltılması gerekli.

Gayet sade ve şık bi model. Size de yakışmış :16:

Çok teşekkür ederim kararsız kaldım fikirleriniz önemli 😊

Bence şişman falan göstermemiş. Bayıldığımı söyleyemem ama kötü de değil.

Bence şişman falan göstermemiş. Bayıldığımı söyleyemem ama kötü de değil.

Bi eksiklik var gibi geliyor banada modelde üstüne şeffaf tülle biraz farklılık katsak nasıl olur sizce

2ysyjyta.jpg
nuhapygu.jpg

Bi eksiklik var gibi geliyor banada modelde üstüne şeffaf tülle biraz farklılık katsak nasıl olur sizce

2ysyjyta.jpg
nuhapygu.jpg

Birinci modeldeki yaka kısmı hoşmuş da modaevi birebir aynısını yapabilecek mi peki?

Benzeri olabileceğini söylüyor

daha demin gördüm. şeffaf tül giyen bir gelin fotosu, tül pozlarda çok sırıtmış, toplandığı zamanlarda hoş durmamış.
çekimlerde bence görüntüyü bozuyor tül.
örneklere bakın isterseniz. mavis fotografcilik diye bir sayfada gördüm düğün gelin hakkında her şey sayfasının paylaşımı...

Back