• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce bu gelinlik nasıl ??

Tam oturmadı bedenime göre değim denedim sadece 😊 kararsızım ama alabılirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben farklı malzeme ve kesimi dolayısı ile beğendim. Tülden bir yaka olursa daha da trendlere uygun olacaktır. Mutlulukla giyin...

Ben farklı malzeme ve kesimi dolayısı ile beğendim. Tülden bir yaka olursa daha da trendlere uygun olacaktır. Mutlulukla giyin...

Bende üzerine o tarz şeffaf tül ve kendin dantelinden olan parçalar eklettirmeyi düşünüyorum hem daha rahat olur
ytu9yjy2.jpg

Bakıldığında hoş, Mayıs'ta düğünüm var hala gelinlik yok😊😊 deneme kabinden bir resim ekliyorum
vu6ypysy.jpg

Çok güzel durmuş üzerinizde , ben çok beğendim gelinliği :34:

tül durumunu kestiremedim ama bu şekilde yakıştırdım size.. beğendim...

tül durumunu kestiremedim ama bu şekilde yakıştırdım size.. beğendim...

9 kat tül kullanılmış saydım 😊 arkası kuyruklu resme izin olmadığından detaylı çekemedim.. Beğendiğinize sevindim

9 kat tül kullanılmış saydım 😊 arkası kuyruklu resme izin olmadığından detaylı çekemedim.. Beğendiğinize sevindim

üst kısmına düşünüyormuşsunuz ya ondan bahsettim :)
öyle güzel olur mu ya da uygun bir şeyler yapabilirler mi bilemedim. bence abartılı olmamalı..
bu haliyle beğendim ama dediğiniz gibi rahatsız olabilirsiniz biraz üst taraf pek sabit durmuyorsa :31:
mutluluklar dilerim...

Herşeyi güzel de, üstüne patlamış mısır dökülmüş gibi duruyo sanki :40:

üst kısmına düşünüyormuşsunuz ya ondan bahsettim :)
öyle güzel olur mu ya da uygun bir şeyler yapabilirler mi bilemedim. bence abartılı olmamalı..
bu haliyle beğendim ama dediğiniz gibi rahatsız olabilirsiniz biraz üst taraf pek sabit durmuyorsa :31:
mutluluklar dilerim...

Çok teşekkür ederim 😊

Herşeyi güzel de, üstüne patlamış mısır dökülmüş gibi duruyo sanki :40:

😀😀😀 resimlerle aksettiremedim aslında gerçeğinde çok kaliteli biraz ışıltılı bir dantel kullanılmış

Ben gelinliği çok beğendim ama size biraz daha kabarık bir model daha çok yakışır bence :)

Ben gelinliği çok beğendim ama size biraz daha kabarık bir model daha çok yakışır bence :)

Elyasa çok teşekkürler 171 boyum ama malesef 68 kg. Kabarık modeller beni çok daha iri gösterdi 😁🙈

canım bence gelinlik sana yakışmış fakat göğüs kısmı sanki büyük duruyor.yani gelinliği cansız mankenin üzerinde gördüğümde açık bir göğüs dekoltesi hayal ettim senin üzerindeyken sanki büyük gelmiş gibi.sende söylemişsin bedeni tam oturmadı diye oturmayan kısımları düzelttirebilirsen bence gayet güzel ayrıca fiziğinde güzel görünüyor.

Çok teşekkür ederim kilolu Durmuş mu peki ? Bende salık kullanmayı düşünüyorum fakat bozulur mu endişem var duvak ta sizin dediğiniz gibi istiyorum hatta net olmayan bir resmi var yorumunuzu alıyım 😊😊
qagybyhy.jpg

canım bence gelinlik sana yakışmış fakat göğüs kısmı sanki büyük duruyor.yani gelinliği cansız mankenin üzerinde gördüğümde açık bir göğüs dekoltesi hayal ettim senin üzerindeyken sanki büyük gelmiş gibi.sende söylemişsin bedeni tam oturmadı diye oturmayan kısımları düzelttirebilirsen bence gayet güzel ayrıca fiziğinde güzel görünüyor.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Fikir almak gercekten çok önemli. Bu gelinlik kalıbında üstüme olanı dikiliyor en son kol ekleme yapalım mı yapmayalım mı ona karar vericez bakalım nasıl Olcak 😊😊

rica ederim.kol kısmına yada omuz kısmına ekleme güzel durabilir ama bence tül değilde dantel işleme şeklinde daha güzel duruyor bence

Çok teşekkür ederim yorumun için. Fikir almak gercekten çok önemli. Bu gelinlik kalıbında üstüme olanı dikiliyor en son kol ekleme yapalım mı yapmayalım mı ona karar vericez bakalım nasıl Olcak 😊😊

Back