• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu eve nasil perde kullanmaliyim

Aryemusone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
370
1
46
Belçika
Merhaba

Bu yeni aldigim evim, goruntulerde onceki evsahibinin kullandigi sekil var, ama ben kesinlikle bu tarz istemiyorum ama ne yapacagimi da dusunemiyorum. pencerenin ustundeki kenarliklar beni kisitliyor, yardim ederseniz sevinirim, resim eklemeye calisicam. $bizim ev1.webp$bizim ev2.webp$bizim ev1.webp$bizim ev2.webp

ev bahçeli gayet hoş buraya açık tonda döşemeler yaparsan çok hoş ve ferah olur. şu anki hali biraz ağır nedense bana deri mobilyalar -özellikle siyah olanlar- hep ofis ortamını andırır o yüzden hep uzak dururum.

ama ben bayıldım bu salona:30:
perdelerede pencere kenarlarınada

Son düzenleme:
ev bahçeli gayet hoş buraya açık tonda döşemeler yaparsan çok hoş ve ferah olur. şu anki hali biraz ağır nedense bana deri mobilyalar -özellikle siyah olanlar- hep ofis ortamını andırır o yüzden hep uzak dururum.

oncelikle cevabin icin tesekkur ederim. Ben de acik renkler dusunuyorum. yemek odasi takimim ayni bu tarz olacak. koltuk takimini da ya su anki evimdeki bej kumas takimimi ya da yeni olursa krem ya da beyaz tonlarinda deri alayim diyorum. siyahi ben de hic begenmedim bu evde olmamis en azindan. hali olarak da yine tek renk ama icten desenli ya da benzer tonlardan desenli de olabilir, karisik renkleri hic sevmiyorum

ama ben bayıldım bu salona:30:
perdelerede pencere kenarlarınada

evet haklisin eski ev sahibi zevkli bir bayanmis yalniz ben de perdelerin kopya gibi ayni ollmasini istemedim. fon perdeleri yine bu renklerde bu sekillerde yaptiririm zaten de, tul mu yaptirsam , katlamlali mi ya da resimdeki gibi jaluzi mi karar veremiyorum. Cok suslu abartili modeller zaten tarzim degil

bu haliyle jaluzili fonlarla güzel durmuş
Katlamalı daha şık duru bence
tül basit kaçar
jaluzi temizliği zor birde salonda güzel durmaz

bu haliyle jaluzili fonlarla güzel durmuş
Katlamalı daha şık duru bence
tül basit kaçar
jaluzi temizliği zor birde salonda güzel durmaz[/QUOTE

Katlamali temizligi de zor ama, sanirim ondan baska secenegim de olmaz bu pencerelere. aslinda yere kadar perdeleri cok seviyordum ama bu pencereler icin uygun degil, jaluzi de dedigin gibi tek tek alicaksin tozlarini ve ofis havasi veriyor. Su an oturdugum evdeki de katlamaliydi da yikarken cikartip takmasi zor geldiginden tovbe etmistim bir daha

boydan olan camlara zebra ve ip perde yaptirip ip perdeyi yanlardan toplayip orta duvarda ip perdeyi serbest birakabilirsin bilmem anlatabildim mi

Bence ev sahibin çok zevkliymiş.
Bu resimler,bence hem perde hem de dekorasyon için çok fikir vermiş :40:

Evet ben de oyle dusunuyorum, bu tarzdan kesinlikle ilham alacagim ama siyah deri yerine acik renk deri, jaluzi perde yerine de hala karar veremedim ama katlamali kullanacagim sanirim. Koltuklari da onun gibi 3+1+1 yerine 3+2+1 almak istiyorum. Ayrica cevabin icin tesekkurler :3:

merhaba benim penceremde aynı böyle
arada duvar var kruvaze istiyordum olmuyor ama bu pencereler bana ilham verdi
fonları daha farklı renkte yaparım:44:
acaba siz nasıl yaptınız farklı olarak
kopya çekecem:1::1:

Back
X