- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namaz elbisesine benziyor bu, başka seçeneğiniz yok mu?merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
düğünde daha sade şık bişey aldım bu kırmızı olduğu için kınada giymek istedim ama çok parlıyor geldi gözüme hani insanlar kötü yorum yapar dikkat çeker die düşündüm çekimser kaldım. kolları taş önü taşya ondn öyle bi emin olamadımbence gayet hoş ama abartı buluyosan düğünde giysen ?
arkadaşımın bindallısı yeşil desem :)Elbise abarti degil ama kirmizi oldugu icin bence olmaz..sadece gelin kirmizi giyinmeli bence tabi
kolları geniş terzide yaptırıyorum kollarını daralttırdımcok genis degil mi baska bi secenek varsa tercih edin.sizin zevkiniz ama bana uymafi
arkadasım çok ısrar etti giymem konusunda ben kararsız kaldım kendisi yeşil bindallı giyicekrenk sıkıntı olabilir ama bazı kınalarda özellikle gelinin yakın arkadaşları da kırmızı veya bindallı giyiyor. en yakın arkadaşın ise direkt ona sor bence. onun dışında model olarak abartı değil.
Gelin mavide giyinse kırmizı biseyi mutlaka olur ve dedigim gibi kınada kirmizi renk gelinin olmali o kullanmasa bile......benim dusuncem tabiarkadaşımın bindallısı yeşil desem :)