Sizce bu düşündüklerim normal mi??

Kadınlardan her şeye yetişmeleri bekleniyorda. Erkeklere gelince ne oluyor. Biz de insanız yani
Kadın beyni 5 çalışıyorsa erkek beyni bir çalışıyor çünkü o yüzden iki şeye odaklanamıyorlar iyi bir baba olmak şuan öncelik olarak gördüğü için seni arka plana atmış olabilir ama bunun öyle olmaması gerektiğini birazda biz kadınlar onlara anlatmamız lazım eğer ki karşıdaki adam anlayışlı biriyse zaten çok şanslı olursun ama yok ne yaparsan yap aynı kalıyorsa umursuz biri oluyorsa o zaman sıkıntı tabi senin oturup ona iyi anlaşan anne baba olursak bebeğimiz daha güzel büyür daha güzel sosyal bağları olur diye bir konuşma yapabilirsin bazen bazı şeyleri hatırlatmak lazım

Haklısınız sanırım

al sana bir öküz daha. susma konu sahibi susma. cocugu onun almasini bekleme, ver kucagina dusa gir, ver kucagina komsuya git bi kahve ic. emrivaki yap baska türlü anlamaz.

Elinde koca bir ODUN var ve emin ol hepsi aynı sayılır. 16 yıldır evliyim, iyi de bir eşim var ama sürekli YAP demem gerekiyor. Al karşına içinden geçenleri olduğu gibi anlat. Krıldığını gücendiğini söyle. Seni eskisi gibi bakımlı görmek istiyorsa onun da işin ucundan tutması gerektiğini söyle. Bebek beni dibine kadar sömürürken seninle de ilgilenmem çok zor sen bana özen göstereceksin de. Ben anneysen sen de babasın artık kişisel zamanımız azaldı kabullenip ucundan tut yoksa ben asla eski karına dönemeyeceğim de. Arkadaşların dediği gibi bebeği ver eline duşunu yap. Söyle çamaşır assın, söyle bulaşıkları dizsin. Asla anlasın yapsın diye bekleme mallar çünkü anlamıyorlar. Anlamak işlerine de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…