Sizce bu düşündüklerim normal mi??

yesilimtraak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
28
6
1
Merhaba hanımlar. 2.5 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra eşimin bana karşı ilgisinin bittiğini düşünmeye başladım. Artık eskisi gibi değil. Bunu da bazı durumlardan anlıyorum zaten. Mesela 2 gündür hastayım. Bugün sabah bebeğimi emzirirken maske takmıştım. Eşimde yanımda uzanmıştı. Boğazım kuruduğundan yanmaya ve acımaya başladı ben de ard arda gözyaşlarım akar şekilde öksürüyorum. Öksür öksür geçmiyordu. Bana bakıyor sadece ve dediği tey şey hım öksürük mü başladı. İnsan iyi misin der bebeği alır, biraz kendime geliyim diye böyle öküzün trene baktığı gibi bakıyor sonra kafasını çeviriyor. Yani bilmiyorum bana çok düşüncesiz ve umursamaz geldi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ondan bir şey istediğim zaman bile sadece ben diyorum diye ya da bebek için yapıyor gibi geliyor. Eskisi gibi değiliz sanki şakalar, gülmeler falan, iletişim bile yok doğru dürüst. İçimi dökmek istedim buraya. Sizce bu şeyler normal mi. Bana nedense normal gelmiyor. Normal değilsr de ne yapmalıyım?

Şunu da eklemek istiyorum. Maç izlemeyi seviyor. Bu benim hobim izleyecğsim diyor. Ve neredeyse haftada 3 4 gün izliyor. O esnada bebekle ilgilenmiyor hiç. Ben de açıyım bir film o zaman bebeği bırakıyım böyle ne yaparsın acaba diyorum. Bir şey söyleyemiyor. Sanki bir tek ona geçerli her şey. İnsan biraz düşünceli olur. Bunu bekliyorum ama çok bekliyorum ya gerçekten. Bir şeyleri kafamda netleştirdim ya ben zaten

Son düzenleme:
Daha çok yeni her şey, siz anneliğe alışmaya çalışırken o da babalığa alışmaya çalışıyor. Bana kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi, boş yere üzmeyin kendinizi ve bebeğe odaklanın.

Daha çok yeni her şey, siz anneliğe alışmaya çalışırken o da babalığa alışmaya çalışıyor. Bana kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi, boş yere üzmeyin kendinizi ve bebeğe odaklanın.
Bunları yazmadım ama daha 40 ım çıkmamışken. Bana bakıp yaşlandın artık dedi. Sonrada beni kırdığını söyleyince. Şaka yaptığımı biliyorsun dedi.

Bunları yazmadım ama daha 40 ım çıkmamışken. Bana bakıp yaşlandın artık dedi. Sonrada beni kırdığını söyleyince. Şaka yaptığımı biliyorsun dedi.
Siz yaş almışsınız o yaş vermiş herhalde. Bu erkekler böyle saçma konuşunca üzülmeyin, cevabını yapıştırın. Kendinizi öyle bir sevin ki onun dediği şeyler umurunuzda bile olmasın.

Siz yaş almışsınız o yaş vermiş herhalde. Bu erkekler böyle saçma konuşunca üzülmeyin, cevabını yapıştırın. Kendinizi öyle bir sevin ki onun dediği şeyler umurunuzda bile olmasın.
Bir ara yüzüme ve saçıma bakıyor. İşte eskisi gibi saçını açmıyorsun falan dedi. Dedim ki bebek için ağzına gelir diye. Ama yani her şeye yetişmemi bekliyor.Bir de daha bu zamanlarda

Konuştun mu ? Kendi kendini yiyip bitirme al karşına konuş.

Normal gibi geldi canım oda alışma aşamasında erkekler hemen adapte olamıyor kadınlar gibi kafaları dumanlaşıyor resmen empati duyguları karmaşık hale geliyor bir süre yönlendirilmeye ihtiyaçları oluyor o yüzden sen yap dediğinde yapıyorsa gerisini umursama sen itekle arkasından biraz sen şakalar yap sohbet açmaya çalış geri döner illaki olmadı bu meseleyi onunla konuş ebeveyn olunca insan sadece çocuk ilgi odağı oluyor bizde de durum tam tersi oldu eşim ilgili ben ilgisiz oldum annelik duygusu biraz ağır bastı ama kendimi düzeltmeye çalışıyorum yavaş yavaş

Bir ara yüzüme ve saçıma bakıyor. İşte eskisi gibi saçını açmıyorsun falan dedi. Dedim ki bebek için ağzına gelir diye. Ama yani her şeye yetişmemi bekliyor.Bir de daha bu zamanlarda
Ben 50 kg, eşim 130, geçen bana Sen kilolusun diyor şaka karışık. Bunlar altta ezilmemek için karşıdakini etmeye çalışıyorlar. Tabi dediğinin misliyle cavabını veriyorum ben, takmıyorum bile. ))

Ben de doğum yaptıktan sonra böyle bir şey yaşamaktan korkuyorum aslında bilgili ve kadın ruhundan anlayan erkek böyle bi durumla daha çok ilgilenmeli size önerim doğumdan öncekinden daha çok bakım yapın mesela kuaföre gidip farklı bi saç kesim boyama yapın yani masraf çıkartın ona haddini bilsin bi de 9 ay karnında taşıyan onlar olsa kapıdan geçemezler halbuki

Yaşamayan bilmez gerçekten çok doğru bir sözmüş

Kadınlardan her şeye yetişmeleri bekleniyorda. Erkeklere gelince ne oluyor. Biz de insanız yani

Al şakanı müsait bir yerine sok sen cem yılmaz misin hayırdır dediniz inşallah hadsiz eşinize.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…