- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Burda mevzu adamın gec bosalma problemi degıl kı, ablanın sevıstıkten sonra elim kolum uyustu diye sana detay vermesi?Üstteki bi üye komşusunun aynı durumunu yazmış insanlar komşusunun özel hayatını bilirken benim bunu bilmem neden garipsendi
Vajinismus nasıl bi hastalıksa bu da bi hastalık ve evliliği etkiler sonuçta benimle paylaştı hemşireyim bi bilgim vardır diye ama bi bilgim yok bu konuda size danıştık
Daha detaylar var da burada yazamam. Abimiz çok fenaydı cok. Adama gencliginde lakap takmışlar matkap Faik diyeBu boşanma sebebi bile olabilir.
Üstteki bi üye komşusunun aynı durumunu yazmış insanlar komşusunun özel hayatını bilirken benim bunu bilmem neden garipsendi
Vajinismus nasıl bi hastalıksa bu da bi hastalık ve evliliği etkiler sonuçta benimle paylaştı hemşireyim bi bilgim vardır diye ama bi bilgim yok bu konuda size danıştık
Oha. Herkes mi biliyor? Kahvehanede ki Hüseyin abi benim kocama öyle lakap takacak, insan içine çıkamam ayol.Daha detaylar var da burada yazamam. Abimiz çok fenaydı cok. Adama gencliginde lakap takmışlar matkap Faik diye
Matkap Faik deyince herkes biliyordu. Adam otobüs şoförüydü ne alaka matkaplaOha. Herkes mi biliyor? Kahvehanede ki Hüseyin abi benim kocama öyle lakap takacak, insan içine çıkamam ayol.
Benim kız arkadaşıma abisi anlatmıştı. Hatta doktora onları götürmelerini falan istemişti. Çok şaşırmıştımEderiz valla. vay mahremine nasıl yayar Allah onu kahrı perisan eylesin diye adamı gomerız, yalan degıl.
Bu arada dort saat boyunca sadece elinin kolunun titremesi de normal degıl ablanın.
Katarsıs yaşar insan, evlerden ırak.
Herif çapkındı de mi? Ondan da olabilir.Matkap Faik deyince herkes biliyordu. Adam otobüs şoförüydü ne alaka matkapla
Lutfen bizi aydınlataslında ben çözdüm de neyse..
Abla = Konu sahibi?
Nasıl yani, abi gec bosalıyor.Benim kız arkadaşıma abisi anlatmıştı. Hatta doktora onları götürmelerini falan istemişti. Çok şaşırmıştım
Fazla detaya girmeyerek yardım istediyse olabilir aslında.Nasıl yani, abi gec bosalıyor.
Kız kardesıne gelip diyor ki gec bosalıyorum benı doktora goturun.
Bu mu? Dogru mu anlamısım?
Valah ablanizsa bunları konusmani tuhaf geldi banaValla bittikten sonra elim kolum titriyo diyo
Onu tasvip ettik mi?
Ablanizin titremesine kadar size ayrinti vermesini musaade edin de dogru bulmayalim.
Ayip ya.
Bu arada dort saat boyunca sadece elinin kolunun titremesi de normal degıl ablanın.
Katarsıs yaşar insan, evlerden ırak.
O onların özel hayatı bence sen karışma. Doktor zaten hiç karışmasın. Herkes bunu istemez birkere öyle bişey de tahriş olur adım atamaz 3 5 gün
Benim kız arkadaşıma abisi anlatmıştı. Hatta doktora onları götürmelerini falan istemişti. Çok şaşırmıştım
Abla = Konu sahibi?
Birde aklima su geldi..madde kullaniyor olabilir..bu ihtimal var.