Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

Burda mevzu adamın gec bosalma problemi degıl kı, ablanın sevıstıkten sonra elim kolum uyustu diye sana detay vermesi?

Onu tasvip ettik mi?

Ablanizin titremesine kadar size ayrinti vermesini musaade edin de dogru bulmayalim.

Ayip ya.

O onların özel hayatı bence sen karışma. Doktor zaten hiç karışmasın. Herkes bunu istemez birkere öyle bişey de tahriş olur adım atamaz 3 5 gün

Benim kız arkadaşıma abisi anlatmıştı. Hatta doktora onları götürmelerini falan istemişti. Çok şaşırmıştım
Nasıl yani, abi gec bosalıyor.
Kız kardesıne gelip diyor ki gec bosalıyorum benı doktora goturun.
Bu mu? Dogru mu anlamısım?

Elim kolum titriyo zevkten demedi çok yoruluyorum halim kalmıyo iki üç gün heryerim ağrıyo ve bu beni cinsellikten soguttu dedi
Arkadaşlar ben sağlık ocağında ebe hemşireyim yani bir çok hasta danışmak amacıyla bu şekilde olmasada bir çok şeyini anlatiyo ben garipsemedim
Ben olsaydım da zaten anlatırdım burda bi çok rezilliğimi anlattım
Onu tasvip ettik mi?

Ablanizin titremesine kadar size ayrinti vermesini musaade edin de dogru bulmayalim.

Ayip ya.

Bu arada dort saat boyunca sadece elinin kolunun titremesi de normal degıl ablanın.
Katarsıs yaşar insan, evlerden ırak.

O onların özel hayatı bence sen karışma. Doktor zaten hiç karışmasın. Herkes bunu istemez birkere öyle bişey de tahriş olur adım atamaz 3 5 gün

Benim kız arkadaşıma abisi anlatmıştı. Hatta doktora onları götürmelerini falan istemişti. Çok şaşırmıştım

Abla = Konu sahibi?

Birde aklima su geldi..madde kullaniyor olabilir..bu ihtimal var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…