- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.482
- Konu Sahibi SalakSacma
Adam zaten TV izler gibi iş görüyormuş o ara.4 saatte ıkı fılm izler, 4 sıgara ıkı kahve ıcer, dusakabını ovar, balkon yıkarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam zaten TV izler gibi iş görüyormuş o ara.4 saatte ıkı fılm izler, 4 sıgara ıkı kahve ıcer, dusakabını ovar, balkon yıkarım.
Hadi istesin istesin 5 10 dk uzun sürmesini istesin 4 saat isteyen de yaniHerkes bunu mu istiyormus?
Bu kadar detayı sana neden anlatıyor ablan?Valla bittikten sonra elim kolum titriyo diyo
O filmler bile max bı saat suruyor.
Ben izlemiyorum recm etmeyin, arkadasımdan duydum sjsjsjsjaja
Çok iyi yaa1 saat 2 saat de normal değil. ben olsam işim bitince kalkarım debelensin dursun...
İlişkileri sırasında yaşadıkları hiçbir ayrıntıyi atlamamis ablaBu kadar detayı sana neden anlatıyor ablan?
Bu boşanma sebebi bile olabilir.Eski komşumuz geldi aklıma. Onun da derdi aynıydı. Kocası saatler süren ilişki biter gibi olurken hoppp ikincisi başlıyormuş. Kadin paytak ordek gibi yuruyordu
Aynen, evlılık ıcın problem mi dıyıp saatı sureyi paylasmıs hadi ona tamam.İlişkileri sırasında yaşadıkları hiçbir ayrıntıyi atlamanis abla
Abla belki de konu sahibinin ta kendisidirAynen, evlılık ıcın problem mi dıyıp saatı sureyi paylasmıs hadi ona tamam.
Ilıskı bittikten sonra elinin kolunun titremesi bogazının kuruması dunyayı tersten girmesi detayları ne alaka?
Ben ablamın titreyen elını kolunu ogrenmek istemem mesela.
İyide orasını ablan bilir ablanın hoşuna gidiyordur belki de ablan konuşup doktora gitmesini de isteyebilirHayır boşalıyomuş
Ama işte bu kadar uzun sürüyomuş evlilikte bu problem olcagı için biraz işin içinden çıkamıyo ablam bana anlatma sebebi de bu sonuçta bi problem adama da gidip bişey diyemiyo
Zaten genel olarak öyle çok istekli oldugunu belli eden hareketler yapmıyomuş acaba yeni oldugu için mi bu şekilde evlenince düzelirmi
Abla belki de konu sahibinin ta kendisidir
Aynen.Aynen, evlılık ıcın problem mi dıyıp saatı sureyi paylasmıs hadi ona tamam.
Ilıskı bittikten sonra elinin kolunun titremesi dunyayı tersten görmesi detayları ne alaka?
Ben ablamın titreyen elını kolunu ogrenmek istemem mesela.
Ederiz valla. vay mahremine nasıl yayar Allah onu kahrı perisan eylesin diye adamı gomerız, yalan degıl.Aynen.
Bu kadar ayrıntı kimseye anlatılmamali bence.
Sözlü erkek kardeşine anlatsa bu problem var mı diye, bir sürü laf ederiz.
Size tum bu ayrintilari anlatan ablaniz ile o doktor olumune yarisir valla. Kafalar piril piril ikisinin de.
Kardeş kardeşe bunu neden anlatır bir,
"Abla, hesap açmak onbeş saniyelik iş,dur yardım edeyim" neden demediniz iki?
Abla belki de konu sahibinin ta kendisidir
Abla değil bizatihi kendisi çünkü söyle gitsin ayol di mi benim beyim deBu kadar detayı sana neden anlatıyor ablan?