Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

İlişkileri sırasında yaşadıkları hiçbir ayrıntıyi atlamanis abla 🙄
Aynen, evlılık ıcın problem mi dıyıp saatı sureyi paylasmıs hadi ona tamam.
Ilıskı bittikten sonra elinin kolunun titremesi dunyayı tersten görmesi detayları ne alaka?
Ben ablamın titreyen elını kolunu ogrenmek istemem mesela.

Ilıskı bittikten sonra elinin kolunun titremesi bogazının kuruması dunyayı tersten girmesi detayları ne alaka?
Abla belki de konu sahibinin ta kendisidir :KK53:

Hayır boşalıyomuş
Ama işte bu kadar uzun sürüyomuş evlilikte bu problem olcagı için biraz işin içinden çıkamıyo ablam bana anlatma sebebi de bu sonuçta bi problem adama da gidip bişey diyemiyo
Zaten genel olarak öyle çok istekli oldugunu belli eden hareketler yapmıyomuş acaba yeni oldugu için mi bu şekilde evlenince düzelirmi
İyide orasını ablan bilir ablanın hoşuna gidiyordur belki de ablan konuşup doktora gitmesini de isteyebilir

Ilıskı bittikten sonra elinin kolunun titremesi dunyayı tersten görmesi detayları ne alaka?
Aynen.
Bu kadar ayrıntı kimseye anlatılmamali bence.
Sözlü erkek kardeşine anlatsa bu problem var mı diye, bir sürü laf ederiz.

Üstteki bi üye komşusunun aynı durumunu yazmış insanlar komşusunun özel hayatını bilirken benim bunu bilmem neden garipsendi
Vajinismus nasıl bi hastalıksa bu da bi hastalık ve evliliği etkiler sonuçta benimle paylaştı hemşireyim bi bilgim vardır diye ama bi bilgim yok bu konuda size danıştık
Size tum bu ayrintilari anlatan ablaniz ile o doktor olumune yarisir valla. Kafalar piril piril ikisinin de.

Kardeş kardeşe bunu neden anlatır bir,
"Abla, hesap açmak onbeş saniyelik iş,dur yardım edeyim" neden demediniz iki?

Abla belki de konu sahibinin ta kendisidir :KK53:

X