- 15 Şubat 2015
- 13.329
- 47.013
- Konu Sahibi damaged lemon
Aynı gemide değiliz. Burada maaşa %50 zam geldi kira artsın diyenler daha suyun %40 zamlamdığını düşünmüyor. Marketin elektriğin zamlandığını düşünmüyor. Sadece kendilerini düşünüyorlar. Bizim ailede kimse %50 zam almadı ama aç gözlü ev sahibi 2650 den 6 bin yapmak istedi. Ben o adamla aynı gemide olamam . Kabul ediyorum ev sshipleri kira zammı yapmalı %25 az da olabilir ama iki katından fazla zam isteyen fırsatçının iyi biri olduğunu düşünmüyorum.
Simdiye kadar boyle bir durum yoktu degil mi? Mesela gecen sene her gun haberlere konu olacak kadar kiraci ev sahibi tartismasi var miydi? Ev sahibiniz size her sene %100 zam yapmyordu degil mi? Bu seneye kadar herkes bir sekilde kendine yetebiliyordu. Kiracilarla ev sahipleri bir kosede birbirini yerken farkinda olmadan batıyoruz. Suya markete gelen zam kiraciya da ev sahibine de geliyor. Kiraci gecinmeye calisiyor, ev sahibi alistigi standartin altina dusmek istemiyor. Vatandas birbirine düştü. Aslinda soylemek istedigim bambaska birsey ancak kurallar geregi yazamiyorum. Ustu kapali bu kadar yazabildim umarim anlatabilmisimdir.