Sizce bu aldatma mı?

Adam flörtleşmeyi yaşam biçimi haline getirmiş,icraate geçmemişse bile geçmesi yakındır. Evlenmemeliydiniz ama madem byle bir hata yaptınız bari geçmişe sünger çekin.Sürekli eski defterleri açmayın. Başaramıyorsanız -ki güven,sadakat evlilikteki en önemli 2 şey- güvensizliğinizi belli etmeden çaktırmadan takip edin en azından

Adam aldatmis yani illa yatakta mi yakalamak gerekir

Görüntülü konuşmada benim şalterler yandı zaten çünkü daha önce sohbet etmesine tepki gösterdiğim için dersini almış devam etmez diye düşünüyordum. Sevgi alışkanlık bırakamadım büyük kavgalar ettik o da bitirme noktasına geldi artık daha ilgili twitterını kapattı ama ben bir türlü sindiremiyorum

Yangına körükle gitmişsiniz evlenmişsiniz. Böyle bir adamla ciddi ciddi evlenmişsiniz biz ne diyelim ki şimdi size ? Aldatma görecilidir, bana kalırsa aldatmak sadece cinsel ilişkiye girmek değil, kandırmak, yalan söylemek, bir başkasını hayal etmek bile aldatmadır. Eşiniz bana kalırsa aldatmış oluyor, ama size göre aldatmak değilmiş ki evlenmişsiniz. Baştan aşağı yanlışlarla donatılmış bir eşiniz var, evli bir erkek olarak başka kadınlarla mesafesini koruyamayan, sınırlarını bilmeyen bir adam.. Kendisi yemekhanede oturup dostça yemek yediğini söyler ama yanındaki X kişiyi tanımayan bir yakınınız, bir akradaşınız yada bir akrabanız olan Y kişisi görüp arkanızdan tonlarca dedikodu yapabilir, adınız boynuzlanıyora çıkabilir. Ortamlarınızda saygınlığınız yok olur. Bu adamda değişen bir şey olmamış, aynı tas gelmiş aynı hamam gidecek.. Şimdi kalkıpta "neden" diye sorduğunuzda, "benim böyle bir adam olduğumu bilmiyormuydun evlenmeden önce, şimdimi sorun oldu" derse adam sonuna kadarda haklı olur, verecek cevabınız olmaz. Ya boşanacaksınız, ya katlanacaksınız, yapacak birşey yok ki..

Bu olaylar olduğunda evli değildik gerçi evlilik nişanlılık sevgililik farketmemeli

Ta
O kızlar da bana yazıldı vs demediler ama yine de aranmak gibi belki güvenli alanda onun yaptığı. Fakat kesinlikle kabul etmiyor. Ne yaptıysam söyletemedim.
Tabi demez kizlar yaa canim ne kizlar var sevglisi oldgu halde kabullenip o erkekle konusmayi kabulnediyolar

Bazi erkekler karisina arkadasina ayni davranio kim karisi kim arkadasi belli deil bence sinirlarini ciz sen ayrilmak istesende eminim sana yalvarir yakariz aglar beni birakma der boyle insanlar ne yardan vazgecer ne serden isin zor

bile bile lades

peki o yemek yedigi sonrada baska bir gun mesajlastigi kizla tesekkurler..onemli degl gbi seyler konusmuslar ? merk ettimm.. ayrica ben coktan ayrilmistimmmm.. sen nasil evlendin yahu :S adam resmen yapiyo biseyler bide goruntulu konusmus ne munasebet ya hayret bisey

Bende böyle deli gibi karıştırırdım heryeri bigün bulsan mutlu mu olucaksın korkuyorum senden delirmene az kaldı dedi
Ogün bugündür ne teline bakarım ne facene ne pccine
Kabul etmişsin maziyi deşme geçmişte yaşanmaz
Ha evlendikten sonra olur ozaman çeker gidersin

aynı benim çocuklarımın babası gibi... Bana da sadece okey oynadığını, bol sans dilediğini falan anlatmıştı ama işin rengi öyle değilmiş... 120 lik beden ölçüsü olan bir kadına ( o dabiri ile beraber) sudyen sırt kısmının kavuşması için dilenen bir şanstı sanırım

ay canım politika mı konuşmuşlar
bütün bunları bilerek evlenmişsin. adam sana demez mi biliyodun evlenmeseydin madem diye.

Tabii ki aldatma.
Bu adam o şuh resimleri olan kızla da sanal seks yapmadıysa ben de birşey bilmiyorum. Yoksa ne diye elin şuhuyla görüntülü konuşma yapsın.
Ve bu olaylar hep sizinle birlikteyken olmuş. Sürekli aldatılmışsınız ne yazık ki. Ama anlamadığım şey böyle biriyle ne diye evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…