• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu aldatma mı?

Adam flörtleşmeyi yaşam biçimi haline getirmiş,icraate geçmemişse bile geçmesi yakındır. Evlenmemeliydiniz ama madem byle bir hata yaptınız bari geçmişe sünger çekin.Sürekli eski defterleri açmayın. Başaramıyorsanız -ki güven,sadakat evlilikteki en önemli 2 şey- güvensizliğinizi belli etmeden çaktırmadan takip edin en azından

Adam aldatmis yani illa yatakta mi yakalamak gerekir

Tanimadigi bayanlari takip etmesine hadi tamam dedim . mesajlasmasina şaşirdim,görüntülü konusmasina tahammül edemedim! Büyük konusmiym ve kinamak gibi olmasin herkesin basina gelebilir çünkü. Hata sende fazlasıyla var. Evet o konusuyor ediyor ama yasaklanan her şey daha cazip gelir bu tüm insanoğlu için geçerli..
Görüntülü konuşmada benim şalterler yandı zaten çünkü daha önce sohbet etmesine tepki gösterdiğim için dersini almış devam etmez diye düşünüyordum. Sevgi alışkanlık bırakamadım büyük kavgalar ettik o da bitirme noktasına geldi artık daha ilgili twitterını kapattı ama ben bir türlü sindiremiyorum

Merhabalar,
Bir konuda fikir ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum.
Şu anki eşimle ilişkimiz Ocak 2012'de başladı.

Haziran 2012'de (Mart ve Nisan 2012'de bir kızla bariz flört şeklinde yazıştığını ve bir kere çok kısa da olsa görüştüğünü yakaladım.) Çok üzüldüm ancak ilişkimiz o zaman yeniydi deyip devam ettim.
Sonraki zamanlarda güvenim azaldı ve sürekli cep telefonu olsun sosyal medyadan olsun takip etmeye başladım. Tanımadığı kızları twitterdan takip etmesine tepki gösteriyordum. O ise twitterın böyle bir platform olduğunu onu çok darladığımı söylüyordu. Sonrasında twitterdan bayanlarla twitter üzerinden özel mesajlaşma yaptığını gördüm cep telefonunu kurcaladığımda. İçerik olarak ters birşey görmedim, öylesine sohbetti. Ancak ne gerek varki! Bu konulardan defalarca kavga ettik. O bu davranışlarına devam etti, ancak mesajlarını sildiğinden neler yazıştığını göremedim. Gerekçe olarakta çok takıntılıymışım, normal şeyleri bile büyütüyormuşum bu yüzden silmiş.
Haziran 2013'te iş yerinden bir aydır tanıdığı bir kızla haftaiçi birkaç gün, gece 11-12 gibi saatlerde telefonda konuştuğunu sonradan gördüm. O haftaiçinde bir günde iş çıkışı mesai sebeiyle geç çıkmış (19:30) işyerinin restoranında yemek yemişler. O zamanki erkek arkadaşımın aynı akşam 11'de "Akşam için teşekkür ederim" diye mesaj atmış, kız da "önemli değil :) " gibi hatırlayamadığım normal bir cevap vermiş. Benim aranızda bişey olmadığını kanıtla laflarıma dayanamayarak 1 ay sonra kız ile tanıştırmıştı. Kız da sadece arakadaşı olduğunu başka birşey olmadığını söyledi
Haziran2014'te bilgisayarından skype ını kontrol ettim, ve Temmuz 2013'te twitterda takip ettiğini bildiğim çok şuh resimleri olan bir kızla görüntülü konuşma yaptığını gördüm. Kendisi twitterda politik olaylar konuştuğunu ya da geyik yaptığını, kötü niyeti olmadığını, twitterda karakter sınırı olduğundan görüntülü konuştuğunu söyledi. Kızı facebooktan bulup mesaj attım o da benimki ile arkadaşça sohbet ettiğini skypetan (bi kere )ve twitterdan, yanlış bişey olmadığını onun düzgün bir insan olduğunu söyledi
Biz Ağustos2014'te evlendik. Hem onu sevdiğimden hem de bu olayı unutabileceğimi düşündüğümden, ailelere de rezil olmamak için evlendim. Bu arada defalarca ona bu tarz olayları anlattırıp sorguladım, o da bıktı artık. Seni aldatmadım, kötü birşey yapmadım diyor. Twitter'ı bana dayanamayarak kapattı. Ancak içim rahat etmiyor, beni aldatmış olabilir mi, ya da fazla mı abartıyorum. Siz bu olaylar da nasıl tepki verirdiniz?
Yangına körükle gitmişsiniz evlenmişsiniz. Böyle bir adamla ciddi ciddi evlenmişsiniz biz ne diyelim ki şimdi size ? Aldatma görecilidir, bana kalırsa aldatmak sadece cinsel ilişkiye girmek değil, kandırmak, yalan söylemek, bir başkasını hayal etmek bile aldatmadır. Eşiniz bana kalırsa aldatmış oluyor, ama size göre aldatmak değilmiş ki evlenmişsiniz. Baştan aşağı yanlışlarla donatılmış bir eşiniz var, evli bir erkek olarak başka kadınlarla mesafesini koruyamayan, sınırlarını bilmeyen bir adam.. Kendisi yemekhanede oturup dostça yemek yediğini söyler ama yanındaki X kişiyi tanımayan bir yakınınız, bir akradaşınız yada bir akrabanız olan Y kişisi görüp arkanızdan tonlarca dedikodu yapabilir, adınız boynuzlanıyora çıkabilir. Ortamlarınızda saygınlığınız yok olur. Bu adamda değişen bir şey olmamış, aynı tas gelmiş aynı hamam gidecek.. Şimdi kalkıpta "neden" diye sorduğunuzda, "benim böyle bir adam olduğumu bilmiyormuydun evlenmeden önce, şimdimi sorun oldu" derse adam sonuna kadarda haklı olur, verecek cevabınız olmaz. Ya boşanacaksınız, ya katlanacaksınız, yapacak birşey yok ki..

Yangına körükle gitmişsiniz evlenmişsiniz. Böyle bir adamla ciddi ciddi evlenmişsiniz biz ne diyelim ki şimdi size ? Aldatma görecilidir, bana kalırsa aldatmak sadece cinsel ilişkiye girmek değil, kandırmak, yalan söylemek, bir başkasını hayal etmek bile aldatmadır. Eşiniz bana kalırsa aldatmış oluyor, ama size göre aldatmak değilmiş ki evlenmişsiniz. Baştan aşağı yanlışlarla donatılmış bir eşiniz var, evli bir erkek olarak başka kadınlarla mesafesini koruyamayan, sınırlarını bilmeyen bir adam.. Kendisi yemekhanede oturup dostça yemek yediğini söyler ama yanındaki X kişiyi tanımayan bir yakınınız, bir akradaşınız yada bir akrabanız olan Y kişisi görüp arkanızdan tonlarca dedikodu yapabilir, adınız boynuzlanıyora çıkabilir. Ortamlarınızda saygınlığınız yok olur. Bu adamda değişen bir şey olmamış, aynı tas gelmiş aynı hamam gidecek.. Şimdi kalkıpta "neden" diye sorduğunuzda, "benim böyle bir adam olduğumu bilmiyormuydun evlenmeden önce, şimdimi sorun oldu" derse adam sonuna kadarda haklı olur, verecek cevabınız olmaz. Ya boşanacaksınız, ya katlanacaksınız, yapacak birşey yok ki..
Bu olaylar olduğunda evli değildik gerçi evlilik nişanlılık sevgililik farketmemeli

Ta
O kızlar da bana yazıldı vs demediler ama yine de aranmak gibi belki güvenli alanda onun yaptığı. Fakat kesinlikle kabul etmiyor. Ne yaptıysam söyletemedim.
Tabi demez kizlar yaa canim ne kizlar var sevglisi oldgu halde kabullenip o erkekle konusmayi kabulnediyolar

Bazi erkekler karisina arkadasina ayni davranio kim karisi kim arkadasi belli deil bence sinirlarini ciz sen ayrilmak istesende eminim sana yalvarir yakariz aglar beni birakma der boyle insanlar ne yardan vazgecer ne serden isin zor

Merhabalar,

Haziran 2012'de (Mart ve Nisan 2012'de bir kızla bariz flört şeklinde yazıştığını ve bir kere çok kısa da olsa görüştüğünü yakaladım.) Çok üzüldüm ancak ilişkimiz o zaman yeniydi deyip devam ettim.
Sonraki zamanlarda güvenim azaldı ve sürekli cep telefonu olsun sosyal medyadan olsun takip etmeye başladım. Tanımadığı kızları twitterdan takip etmesine tepki gösteriyordum. O ise twitterın böyle bir platform olduğunu onu çok darladığımı söylüyordu. Sonrasında twitterdan bayanlarla twitter üzerinden özel mesajlaşma yaptığını gördüm cep telefonunu kurcaladığımda. İçerik olarak ters birşey görmedim, öylesine sohbetti. Ancak ne gerek varki! Bu konulardan defalarca kavga ettik. O bu davranışlarına devam etti, ancak mesajlarını sildiğinden neler yazıştığını göremedim. Gerekçe olarakta çok takıntılıymışım, normal şeyleri bile büyütüyormuşum bu yüzden silmiş.
Haziran 2013'te iş yerinden bir aydır tanıdığı bir kızla haftaiçi birkaç gün, gece 11-12 gibi saatlerde telefonda konuştuğunu sonradan gördüm. O haftaiçinde bir günde iş çıkışı mesai sebeiyle geç çıkmış (19:30) işyerinin restoranında yemek yemişler. O zamanki erkek arkadaşımın aynı akşam 11'de "Akşam için teşekkür ederim" diye mesaj atmış, kız da "önemli değil :) " gibi hatırlayamadığım normal bir cevap vermiş. Benim aranızda bişey olmadığını kanıtla laflarıma dayanamayarak 1 ay sonra kız ile tanıştırmıştı. Kız da sadece arakadaşı olduğunu başka birşey olmadığını söyledi
Haziran2014'te bilgisayarından skype ını kontrol ettim, ve Temmuz 2013'te twitterda takip ettiğini bildiğim çok şuh resimleri olan bir kızla görüntülü konuşma yaptığını gördüm. Kendisi twitterda politik olaylar konuştuğunu ya da geyik yaptığını, kötü niyeti olmadığını, twitterda karakter sınırı olduğundan görüntülü konuştuğunu söyledi. Kızı facebooktan bulup mesaj attım o da benimki ile arkadaşça sohbet ettiğini skypetan (bi kere )ve twitterdan, yanlış bişey olmadığını onun düzgün bir insan olduğunu söyledi
Biz Ağustos2014'te evlendik. Hem onu sevdiğimden hem de bu olayı unutabileceğimi düşündüğümden, ailelere de rezil olmamak için evlendim. Bu arada defalarca ona bu tarz olayları anlattırıp sorguladım, o da bıktı artık. Seni aldatmadım, kötü birşey yapmadım diyor. Twitter'ı bana dayanamayarak kapattı. Ancak içim rahat etmiyor, beni aldatmış olabilir mi, ya da fazla mı abartıyorum. Siz bu olaylar da nasıl tepki verirdiniz?

bile bile lades

Evet aynen öyle psikolojim bozuldu nerdeyse. Son webcam olayı son damla oldu o kadar ileri gideceğini düşünmemiştim. Twitterdan yazışsa bile sadece kötü niyet barındırmayan sohbettir diyordum kendime evliliğe yaklaşırken. Beni sevdiğini kimseyle flört etmediğini söylüyor fiziksel birşey olduğunu düşünmüyorum ancak bunlar bile çok incitici
peki o yemek yedigi sonrada baska bir gun mesajlastigi kizla tesekkurler..onemli degl gbi seyler konusmuslar ? merk ettimm.. ayrica ben coktan ayrilmistimmmm.. sen nasil evlendin yahu :S adam resmen yapiyo biseyler bide goruntulu konusmus ne munasebet ya hayret bisey

Bende böyle deli gibi karıştırırdım heryeri bigün bulsan mutlu mu olucaksın korkuyorum senden delirmene az kaldı dedi
Ogün bugündür ne teline bakarım ne facene ne pccine
Kabul etmişsin maziyi deşme geçmişte yaşanmaz
Ha evlendikten sonra olur ozaman çeker gidersin

Merhabalar,

aynı benim çocuklarımın babası gibi... Bana da sadece okey oynadığını, bol sans dilediğini falan anlatmıştı ama işin rengi öyle değilmiş... 120 lik beden ölçüsü olan bir kadına ( o dabiri ile beraber) sudyen sırt kısmının kavuşması için dilenen bir şanstı sanırım :KK67::KK67:

ay canım politika mı konuşmuşlar :KK53:
bütün bunları bilerek evlenmişsin. adam sana demez mi biliyodun evlenmeseydin madem diye. :KK59:

Tabii ki aldatma.
Bu adam o şuh resimleri olan kızla da sanal seks yapmadıysa ben de birşey bilmiyorum. Yoksa ne diye elin şuhuyla görüntülü konuşma yapsın.
Ve bu olaylar hep sizinle birlikteyken olmuş. Sürekli aldatılmışsınız ne yazık ki. Ama anlamadığım şey böyle biriyle ne diye evlendiniz?

Back