Merhabalar,
Bir konuda fikir ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum.
Şu anki eşimle ilişkimiz Ocak 2012'de başladı.
Haziran 2012'de (Mart ve Nisan 2012'de bir kızla bariz flört şeklinde yazıştığını ve bir kere çok kısa da olsa görüştüğünü yakaladım.) Çok üzüldüm ancak ilişkimiz o zaman yeniydi deyip devam ettim.
Sonraki zamanlarda güvenim azaldı ve sürekli cep telefonu olsun sosyal medyadan olsun takip etmeye başladım. Tanımadığı kızları twitterdan takip etmesine tepki gösteriyordum. O ise twitterın böyle bir platform olduğunu onu çok darladığımı söylüyordu. Sonrasında twitterdan bayanlarla twitter üzerinden özel mesajlaşma yaptığını gördüm cep telefonunu kurcaladığımda. İçerik olarak ters birşey görmedim, öylesine sohbetti. Ancak ne gerek varki! Bu konulardan defalarca kavga ettik. O bu davranışlarına devam etti, ancak mesajlarını sildiğinden neler yazıştığını göremedim. Gerekçe olarakta çok takıntılıymışım, normal şeyleri bile büyütüyormuşum bu yüzden silmiş.
Haziran 2013'te iş yerinden bir aydır tanıdığı bir kızla haftaiçi birkaç gün, gece 11-12 gibi saatlerde telefonda konuştuğunu sonradan gördüm. O haftaiçinde bir günde iş çıkışı mesai sebeiyle geç çıkmış (19:30) işyerinin restoranında yemek yemişler. O zamanki erkek arkadaşımın aynı akşam 11'de "Akşam için teşekkür ederim" diye mesaj atmış, kız da "önemli değil :) " gibi hatırlayamadığım normal bir cevap vermiş. Benim aranızda bişey olmadığını kanıtla laflarıma dayanamayarak 1 ay sonra kız ile tanıştırmıştı. Kız da sadece arakadaşı olduğunu başka birşey olmadığını söyledi
Haziran2014'te bilgisayarından skype ını kontrol ettim, ve Temmuz 2013'te twitterda takip ettiğini bildiğim çok şuh resimleri olan bir kızla görüntülü konuşma yaptığını gördüm. Kendisi twitterda politik olaylar konuştuğunu ya da geyik yaptığını, kötü niyeti olmadığını, twitterda karakter sınırı olduğundan görüntülü konuştuğunu söyledi. Kızı facebooktan bulup mesaj attım o da benimki ile arkadaşça sohbet ettiğini skypetan (bi kere )ve twitterdan, yanlış bişey olmadığını onun düzgün bir insan olduğunu söyledi
Biz Ağustos2014'te evlendik. Hem onu sevdiğimden hem de bu olayı unutabileceğimi düşündüğümden, ailelere de rezil olmamak için evlendim. Bu arada defalarca ona bu tarz olayları anlattırıp sorguladım, o da bıktı artık. Seni aldatmadım, kötü birşey yapmadım diyor. Twitter'ı bana dayanamayarak kapattı. Ancak içim rahat etmiyor, beni aldatmış olabilir mi, ya da fazla mı abartıyorum. Siz bu olaylar da nasıl tepki verirdiniz?