Sizce bu aldatma mı?

Yazıştığı kızlar ona twitterdan yazdığı tanımadığı kızlar. Yemek yediği ise iş arkadaşı, iş çıkışı, iş yerinin altındaki restoranda yemek yemiş

Adam ufaktan ufaktan yapio zaten bence bir hata yapmissin aldatmamis bile olsa bence bunlar bir aldatma acikca flortlesiyor sen bu dusuncelerle nereye kadar devam edebilirsin
Dediğine göre yaptıklarında abartılı birşeyler yok. Ben eski erkek arkadaşım tarafından aldatıldığım

Herseyine inanmaya devam edin. Nede olsa yuvaniz yikilmasin degil mi? Taviz tavizi dogurmus adamin kendine ceki duzen vermesi icin bir sebep birakmamissiniz.

Bariz aldatmış adam, hemde defalarca fakat sen bunu bile bile kabul etmişsin,

bide hala aldatma mı diye soruyorsun ya pess

[QUOT="themis1990, post: 37642870, member: 392825"]Bariz aldatmış adam, hemde defalarca fakat sen bunu bile bile kabul etmişsin,

bide hala aldatma mı diye soruyorsun ya pess[/QUOTE]
Bariz aldatmış adam, hemde defalarca fakat sen bunu bile bile kabul etmişsin,

Bariz bebeğim sevgilim gibi bir mesajını yakalamadım, kanıt aradım direk aldatmış diyebilmek için. Ancak beni şüphe içinde bıraktı. Bu daha da beter belki.

[QUOT="themis1990, post: 37642870, member: 392825"]Bariz aldatmış adam, hemde defalarca fakat sen bunu bile bile kabul etmişsin,

Bariz bebeğim sevgilim gibi bir mesajını yakalamadım, kanıt aradım direk aldatmış diyebilmek için. Ancak beni şüphe içinde bıraktı. Bu daha da beter belki.[/QUOTE]

Bir ilişkide güven değil şüpheler varsa devam etmemeli daha evlenmeden güvenmiyormuşsun zaten keşke kestirip atsaydın.

ewt resmen aldatmış sizde kendinizi kandırmışınız ve evlenmişiniz hiçte iyi etmemişsizniz bu sosrunları çözzmeden nbence çocukta yapmayınn

Bukadar şeyini yakalamışsınız,normal konuşma sizin söylediğiniz ama benim için anormal.
İyi cesaretle evlendiniz,sizin şu saatten sonra acaba beni aldatıyormuduru gibi soruları aşmanız gerekiyordu.

Tanimadigi bayanlari takip etmesine hadi tamam dedim . mesajlasmasina şaşirdim,görüntülü konusmasina tahammül edemedim! Büyük konusmiym ve kinamak gibi olmasin herkesin basina gelebilir çünkü. Hata sende fazlasıyla var. Evet o konusuyor ediyor ama yasaklanan her şey daha cazip gelir bu tüm insanoğlu için geçerli..

eğer aldattığını öğrendiğinde boşanabilecek cesaretin varsa tamam da sonunda boşanmayacaksan hiç didikleyip durma gerçi boşanacağını da sanmıyorum bu kadar güven sorunu yaşadığın bi insanla evlendiğine göre hayır gerçekten anlamıyorum bide gidip diğer kızla tanışıp aralarındaki durumu sormalar yok sanaldan konuştuğu kızla görüşmekler ne gereksiz hareketler güvenmiyorsan ayrıl kurtul niye psikolojini bozmak için bu kadar çabalıyosun

Kac yasinda bu adam?

nasil bunlari gorup hele bu kadad takintiliyken evlenebiliyosunuz, aldatmis iste evli bir erkek veyq sözlü nişanlı vs. baska kizlarla bu sekilde tanimadigiii baska kizlarla muhabbet etmez görüntülü konusmaz....

hata üzerine hatalar yapmış başkalarının ne diyeceğini düşünerek kendini yakmışsın.yorucu bi ilişki,sürekli şüphe, insan kafayı yer, ikinci büyük hatayı yapıp bu adamdan hemen çocuk yapma bari.duruma göre de ileride kararını verirsin, tamam mı devam mı diye.

dişe diş göze göz ... ben de aynı şekilde twitter hesabımdan dostane mesajlar ve erkeklerle takipleşmeler yapar iş çıkışında bir erkek arkadaşımla yemek yerdim tepkisi normal olursa oda normal bişey yapıyordur ama öfkeleniyorsa kendisi bi halt kesin yemiştir kanısında olurdum... şimdi böyle kapalı kutu olta atıp davranışlarının altında neler yattığını görmek gerekir.. ki bunu evlenmeden önce yapsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…