Sizce boyum ne kadar uzar?

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
Merhaba.Ben Haziranda 15 yaşına gireceğim ve boyum 166.Ama ben kendimi kısa,bodur buluyorum ve 170 boyunda olmak istiyorum.Yani bence ideal boy 170. Annem 162,babam 175,yani annemle babam orta boylu ama ailemizde uzun boylular var.Sizce 170 olur muyum? Lütfen yardım edin çok komplekse girdim.Ben ince ve uzun olmak istiyorum. Gerçi inceyim,kilom 46 ama kısayım işte.

Yaşın daha çok genç ve boyun da kısa değil, uzarsın daha.
Öncelikle bu durumu kompleks yapmaktan vazgeçmelisin. :)
Gerekli sporları ya da egzersizleri yaparsan ve en önemlisi sağlıklı bir şekilde beslenirsen, boyun da kilon da tam yerinde olur. :)

15 yaş, büyümenin durduğu yaş değildir ki. :)
21 yaşına kadar büyüme her türlü devam eder vücutta; ama tabi bu bünyeye göre de değişir.

17 yaşındayım okul açıldığında 162ydim şimdi 164üm :)
yani uzayacaksın.
çok çok erken regl olmadıysan, topuklu ayakkabı falan gibi kemik yapını bozacak şeyler giymiyorsan uzarsın.

ben 29 yasımdayım boyum 1 75 ve 9 yasında reglı olmustum yas olarak boyun uzayabılır ama bu bıraz genetık sanırım

17 yaşındayım okul açıldığında 162ydim şimdi 164üm :)
yani uzayacaksın.
çok çok erken regl olmadıysan, topuklu ayakkabı falan gibi kemik yapını bozacak şeyler giymiyorsan uzarsın.

yok 8.sınıfta regl oldum. Tek isteddiğim 170 olmak,fazlasını istemiyorum

Regl olduğumda 16 yaşımdaydım ve boyum 1.70 idi. 16 yaşımdan sonra 18 yaşıma kadar 5 cm uzayıp 1.75 oldum. Ve şuan hala öyleyim. Kısaca ben reglimden sonra 2 yıl daha uzadım. Bi fikir olur sana.

X