Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi de sevgilisi ortada bırakırsa çalışır kendi ayakları üstünde dururmuş. En başında niye yapmamış?

Canım üyeler ben zaten en başta yazdım, dayak yiyip boşanmayıp bir herife sebep boşanmayı düşünmek saçma. Burdaki yapılacak tek şey başta dayak yediğinde boşanmaktı.

Öte yandan bu konuda konu sahibesi aldattı vurun kahpeye yapıldığı kadarı bence konu sahibesinin hakkı değil. Mutsuzum, duygusal boşluktayım, hataya düştüm yazmış. Evet konu sahibesi boşanmayarak yanlış yapmış ama adam da dayak atan taraf. Bu işin bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi adam. Hırsızın hiç mi suçu yok? Vah vah zavallı adam hiç haketmedi yazamicam kimse kusura bakmasın.

Abla sen adliyeye uğramışken psikoloğu da ihmal etme. Senin durum vahim.

Yönetime bildirip ikinci üyelik alabiliyorsunuz ve evet konu, gizlemek isteyeceğiniz türden, ikinci üyelik alıp yazabilirsiniz.
Ancak kural "Kendi konunuza diğer üyeliğinizle yorum yapamazsınız"

Yani şimdi kendiniz yazıp, yine başkası gibi gelip kendinizi savundunuz, işte bu olmadı. :)

Duygusal boşluga düşmeseydi o kadar dayak yemeseydi diyoz işte. Sevgilisinden bahsederken güçlü kadın oluveriyor da kocasına karşı neden olmadı diyoruz. Adam ayrı hiç ona değinmiyorum elbette suçlu.

Şeytan ayrıntıda gizlidir

Yıllardır kimi düşünüyorum zaten? Beni anneligimden vuramazsiniz ben onlar için dayak yedim ağladım oturdum.

Çocuklarınızı bahane etmeyin. Siz kendi seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz.
Nişanlıyken bile kavga ettiğiniz adamla evlenmeyi siz seçtiniz.
Fiziksel, psikolojik şiddetine rağmen boşanmamayı siz seçtiniz.
Böyle bir adamla 2 çocuk yapmayı siz seçtiniz.

Siz çocuklarınız için katlanmıyorsunuz. Çocuklarınız sizin yüzünüzden annelerinin itilip kakıldığı bir ortamda yaşamaya katlanıyorlar.
Kendi seçimlerinizin sorumluluğunu çocuklarınıza yüklemeyin. Hiçbir çocuk böyle bir babayla, böyle bir ortamda büyümeyi istemez.

Şu an yaptığınız şey de aldatmaya giriyor. Eşiniz hak etmiştir ya da hak etmemiştir, mevzu bu değil. Mevzu, her zaman sizin kendinize neyi yakıştırdığınızdır. O yüzden hiçbir şey yaptığınızı haklı çıkarmaz.
Boşanın, sonra ne isterseniz yapın.

Kocanizla ilgili konuda ayrilabilirsiniz. Sonucta gec bile kalmissiniz. Tedavi oluyor ancak sizin sevginiz bitmis.
Bence ruya tamamen psikolojik. Oyle bir sevgiye ihtiyqciniz ozleminiz var , bunu eski erkek arkadasinizla goruyosunuz ruyanizda.
Eski erkek arkadasiniza gelince , erkeklere karsi cok onyargiliyim bu konuda. Malesef evli ya da bosanmis.kadinlara bakis acilari beni cok rahatsiz ettti zamaninda. Hatta birakin evli bosanmisi , 27 den sonra olan butun kadinlara bir cok erkek "yazikkkkkk ihtiyaclari vardi" mantigiyla bakmalari oldu . Bu yuzden asla guvenmem bu yuzden ayrilmam baska sebepleri olmali evliligi bitirmenin.
Aldatmaya gelince , evet aldatiyorsunuz.

İyi de zaten dayak yemesinin sebebi kendisi. Boşanmamış kendi isteğiyle çocuklarını öne sürerek boşanmadığını söylemiş. Çocuklarını bu kadar düşünüyorduysa edebiyle boşanıp ahlaklı bir hayat sürseydi. Aldatan kadın&erkek farketmeksizin ahlaksızdır.

Ne yapmış ya kadin bu kadar suçlanacak??sanki koştu sevgili oldu adamla

Ay evet yani zaten kullanıcıya baktıgımda buyuk ıhtımal tanınmamak için yeni üyelik acılmıstır dedim ama kendi kendını savunmakta olmadı :) bdv deki yorumlarada hep şüpheyle bakıcam artık

Aldatmanın ahlaki, dini, insani her boyutunu geçtim yaşadığımız ülkede bu nedenle katil olunuyor farkında mısınız ? Ne cesaret yahu elin adamını 2 çocuklu evliyken arıyorsunuz. Tabiki bir kadın mutlu değilse boşanmalıdır bu hakkıdır ama garantici hem karnım doysun hem pastam dursun insanları hiç normal görmüyorum. Ayrıca pis iş er geç ortaya çıkar. Bence biraz kendinize gelin.

Hani görüşmeyi kesmiştiniz eski sevgilinizle? Silip engellediğiniz adamdan nasıl güç alıyorsunuz tam olarak? Telepatiyle mi?

@kalbimdekideniz o zaman konu sahibi(siz) hiç çocuklarım için hikayesini okumayacak
Korktuğu için boşanmıyor hem şiddetten hem de bence konfor alanından çıkmak istemediği için sonrada çocuklarım çocuklarım....

sizi şuan boşanmaya iten başka bir erkekle olma motivasyonu çocuklarınız değil ki çocuklar da her gün şiddet yaşanan evde çok da mutlu değillerdir....

başka erkek olunca hemen boşanasınız gelmiş gibi ama kendiniz ve çocuklar konu olunca nedense boşanmak istememişsiniz

Yaaa sorsan çocukları için dayak yedi oturdu.

@kalbimdekideniz bence eşinle paylaş bu durumu, en kestirme yol. Öyle bir boşar ki seni, ne oldu nasıl oldu anlayamazsın bile.

Yaaa sorsan çocukları için dayak yedi oturdu.

@kalbimdekideniz bence eşinle paylaş bu durumu, en kestirme yol. Öyle bir boşar ki seni, ne oldu nasıl oldu anlayamazsın bile.
Kalbinde denız meniz galmaz bacım o deniz önce bir karman çorman olur feleğini bi şaşarsın sonra vallahi essekten düşmüş karpuza dönersin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…