Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şey sizin ya da eşinizin başına geldiğinde kasamayacağınız duyarları burada kasmayın bir zahmet. Kocanız mutsuz olsa eski sevgilisiyle görüşmeye başlasa "vah vah adamında sevilmeye ihtiyacı var tüüh, al kocam benim telefonumdan konuş" mu diyeceksiniz, komediye bakın ya

Ayrıca erkekler üremek için bize gerekli, pek ala hayatımızı erkeksiz devam ettirebiliriz. Her insan evlenmek, sevgili yapmak zorunda değil.

Biz yapma demiyoz boşansın yine yapsın. Bu bir aldatmadır siz de aklamayın.

Eeee bunu normal bulan herkesin çatır çutur aldatılıp burada beddualı konularını görünce kocişkonnn çok iyi yapmış deriz artık

Eeee bunu normal bulan herkesin çatır çutur aldatılıp burada beddualı konularını görünce kocişkonnn çok iyi yapmış deriz artık
Kocişkooo sevgiye aç ondan aldattı deriz

Şu konuyu bir erkek yazsa adamı yerden yere vurup, yerin 7 kat altına sokup sokup çıkartmışlardı ama yapan kadın olunca "vah vah sevgiye ihtiyacı var" oluyor.

Evlilikten çıkınca demisim dikkatli okursanız.bunun meali boşandıktan sonra demek oluyor.

O ruyaya guvenip de hayatinizin kararını ruyaya göre sekillendirmeyin
Icinizde esinize karsi sevgi saygı tahammül vs kalmadiysa bosanir yolunuza bakarsınız ama lütfen baskalarini katmayin
Eski sevgili de eskilerde kalsin siz önünüze bakin
Bosanmak istiyorsaniz bosanin, istemiyorsaniz esinize sans verin ve esiniz düzeldiyse bunu dusunerek karar verin

Insaniz beşer şaşarız dusuncelerimize ket vuramasak da eyleme döktüklerimizden sorumluyuz
Esinizi aldatma yoluna girmeden kararinizi verin ha boşanıp baskasiyla mi gorusursunuz eski askinizla mi orasina kimse karisamaz zaten

Allah razı olsun Yok daha önce de yazdığım gibi hatamın farkındayım. Bir daha asla yapmam. Bı anlık bı bosluktu sonra zaten çocuklarıma baktıkça çok pişman oldum.Benim için her şeyden önce onlar geliyor. Birisi saçmalamış ayrıl çocuklarını al tabi cocuklarini istiyorsan diye. Her şeyi bırakırım onları aslaa.....O kadar da gaddar olmayın.

Şaka mısınız ya! Bizim ülkede gerçekten kadınların bir hayatı yok ya erkeklerin stres topu olmaktan öteye geçemeyen çok ..

Anlamıştım.

Bacım yanlışlıkla 2.üyeliğinle yazmışsın cevabı.

Bu ne çift üyelik mi?

Çekecek çileniz varmış. Eski sevgiliden sudan bir sebeple ayrılıp, kısa zamanda tanıdığı adamla apar topar ve sorunlu bir şekilde evlenmek en büyük hata zaten. Şimdi yine ondan sekip eskisine dönme isteği. Bence siz de tedavi olun. İlişkiler konusunda arka arkaya hatalı kararlar veriyorsunuz.

OOO konu sahibine neden hak verdiğiniz belli oldu

Çok saçma senin üremeye ihtiyacın yok mu? Allah kadını da ekregi de yaratırken vardı bı bildiği..

Kendinizi suçlu hissetmeyin.kim ne derse desin.
Adam sizi duygusal boşluğa düşürüyor, üstüne üstlük psikolojinizi bozacak herşeyi yaşatıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…