- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi Ogungelecek
Aynısı kadın için de geçerli mi? Yani aldatmaya bahane aranıyormuş gibi gibi değil mi? o zaman eşim beni mutsuz ediyor ben de başkasını sevebilir ilişki yaşayabilirim mi oluyor. Bu sadece kendini kandırmak oluyor.Ben katılıyorum bu yoruma. Konu sahibesi kötü muamele görüyor, dayak yiyor. İnsan evladının sevgiye ihtiyacı var, konu sahibesinin hayatında sevgi olmayınca boşluğa düşüp sevgi gördüğü erkeği aramış. Gayet normal ve anlaşılır bir durum, insan psikolojisinin sonucu. Ben bu konuda konu sahibesini zaten yargılamıyorum. Yanlış olan nokta kendini bu noktaya getirmesi, getirene kadar boşanmaması, kendine saygısı ve sevgisi olmaması. Bazı diğer üyeler tarafından bakınca da kendine saygın yok, bir herife sebep boşanıyorsun gibi durmuş.
Adam çok aşahen bir adam olsaydı, o zaman konu sahibesi haksız ve suçlu olurdu. Adam kadını bu duruma düşürdüyse başına gelenleri hak ediyor, şu durumda konu sahibesini suçlayamam. Evlilik birliğini boz, kadına dayak at yıllarca sonra da neden gönlü başkasına kaydı Alla Alla diyemezsin yani.
Şu konuda tek masun insan evladı ex-sevgili, konu sahibesi şu noktada o adamın peşini bıraksın yazdım. Şımarıklıktan ayrılmış madem yaptığı hatanın bedelini kendi yalnız başına çekmeli. Hayırsız bir adamın 2 çocuğunu bu adam baktırmaya hakkı yok asla.
Kadın bu konuda sadece eski sevgilisi ile konuştuğu için haksız. Zaten boşansın eşinden ama bu adam için değil