Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten yorumlardan sonra daha da utandım zaten yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum inanin nefret ediyorum kendimden. Benimki duygusal boşluktu sanırım. Hatamdan donucem.
Bir daha aramayın ki sizden cesaret bulur hiç olmadık bir zamanda arar zor durumda kalırsınız hemde herşey düzelmiş yoluna girmişken olursa çok üzülürsünüz olabilir böyle anlık sakin olun bir daha yapmayın aynı hayatı yeter

Yok yok tövbe ben öyle bı insan değilim inanın tanimiyorsunuz sizde haklısınız yaptım bı hata

Uğraşıp didinip herşeyi yola sokmuşken iş mi şu yaptığınız? Eşiniz zahmet etmiş tedavi olmuş, kendini düzeltmiş; keşke o gün kimseyi dinlemeyip boşansaydınız. Boşanmak istiyorsanız yine boşanın ama eski sevgiliye güvenerek değil. Zamanında siz basit sebeplerden bağı kopardığınızda çok üstünüze düşmemiş, şimdi hiç düşmez.

Ben şuan gerçekten çok kötüyüm inanın yaşama isteğim azaldı. Ben kötü ahlaksız bı insan değilim çok sevgisiz kaldım bende insanım oldu bı hata çok pişmanım. Aradığım güne lanet olsun. Şiddet görürken korkularım çoktu tehdit altındaydim. Ama zamanla bir şey yapamayacağını gördüm.Her şey düzeldi derken yine anlaşamadığız zamanlarda oldu. Onca şeyden sonra sevgi falan kalmadı. Sanırım o boşluktan dolayı gördüm rüyayıBen çocuklarımı dusunmeyean bı anne değilim bosanirsam da başkası yüzünden değil sadece yaşadıklarından dolayı bosanirim. Ve gider çalışır çocuklarımla bı hayat kurarım. Hemen gidipde ona koşmam ben öyle bı anne degilim

ilk paragraftaki nedenlerden dolayı ayrılmak isteseydiniz sonuna kadar haklıydınız ama eski sevgiliniz yüzünden boşanmayı istemeniz çok saçma. Erkeksiz yaşayamıyor musunuz.
Bir kadının yıllarca sevgiye ac kaldığı bir evlilikten çıkınca, sevmek sevilmek istemesi bu duyguları yasamak istemesi neden "ERKEKSIZ DURAMIYOR MUSUN " sacmaligiyla karşılanıyor, hem de her seferinde ustelik hemcinsleri tarafından

Çalışmasına izin vermemiş oyle yazıyodu konusunda

Benim erkege ihtiyacim yok calisirim diyen kadin simdiye kadar boşanir calisirdi. Oturup senelerce dayak ve kisitlama çekmezdi. Bunca sene sonra baska bir erkegin "seviyorum" demesiyle boşanma dusunuyorsa, ona guveniyor demek ki diye dsunuyorum.

Evet eşinden hiç güzel muamele görmemişsin ama bu senin yaptığın yanlışın bahanesi olamaz.
Aynısını eşinin sana yaptığını düşün bakalım, ne hissedersin.
Ayrılmaya sebep eski sevgilinle tekrar iletişime geçmen ve onun hala seni seviyor oluşu gibi geldi.
Eğer bunun için boşanmak istiyorum diyorsan boşan eşine de yazık. Hiç kimse aldatılamayı hak etmez.
Eziyet, şiddet görüyorsan, evine bakmadığını söylüyorsan boşanırsın ama aldatmak olmaz.
İkinizde birbirinize yanlış yapmışsınız.

Yok yok tövbe ben öyle bı insan değilim inanın tanimiyorsunuz sizde haklısınız yaptım bı hata

Siz kötü degilseniz bile karsidaki niyeti bozabilir. Televizyonda sürekli cikiyor kadinlari sonradan "esine/ailene söylerim" diye tehdit eden. Siz ne olursa olsun kendinizi koruyun. Sizinde psikolojik destege ihtiyaciniz var. Imkanlar el veriyorsa sizde yardim alin

Siz şu saatten sonra boşanmazsınız. Çünkü bu sefer insanlara sunabileceğiniz bir sebep yok, öyle mutsuzum boşanıyorum size ne diye rest çekecek bir yapınız da yok. Ayağa kalkıp kimseden hayır ummayacağınız günü beklemeniz lazım malesef.

Bana gerçekten kendimi çok kötü hissettirdiler tamam hataliyim kabul ama öyle başkasını arayım eşimi aldatayim gönlümü eglendireyim diye hiçbir zaman düşünmedim Allah şahit yapsam kaç yıldır yapardim.Ben kafamı kaldırıp bı erkeğe dahi bakmadim. bı saattir tutamıyorum gözyaşlarımi

Boşansın o zaman. Daha evliliği bitmeden bu duyguyu yaşıyorsa aldatmış olur dimi? E bunu erkek yapsa aynı duyarı kasacak mıydınız acaba? hiç kusura bakmayın bu duruma alkış tutacak değilim

bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca.
bu sebepler için evet boşanın.
.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm.
kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.
O beni hala seviyormus evlenememis.
ama başka bir insana güvenerek böyle bir karar almayın. kendi yolunuzu kendiniz çizin, başka biri için yeni bir yol çizilmez. 2 çocuğunuz var tekrar söylüyorum kimseye güvenmeyin.

Ben katılıyorum bu yoruma. Konu sahibesi kötü muamele görüyor, dayak yiyor. İnsan evladının sevgiye ihtiyacı var, konu sahibesinin hayatında sevgi olmayınca boşluğa düşüp sevgi gördüğü erkeği aramış. Gayet normal ve anlaşılır bir durum, insan psikolojisinin sonucu. Ben bu konuda konu sahibesini zaten yargılamıyorum. Yanlış olan nokta kendini bu noktaya getirmesi, getirene kadar boşanmaması, kendine saygısı ve sevgisi olmaması. Bazı diğer üyeler tarafından bakınca da kendine saygın yok, bir herife sebep boşanıyorsun gibi durmuş.

Adam çok şahane bir adam olsaydı, o zaman konu sahibesi haksız ve suçlu olurdu. Adam kadını bu duruma düşürdüyse başına gelenleri hak ediyor, şu durumda konu sahibesini suçlayamam. Evlilik birliğini boz, kadına dayak at yıllarca sonra da neden gönlü başkasına kaydı Alla Alla diyemezsin yani.

Şu konuda tek masun insan evladı ex-sevgili, konu sahibesi şu noktada o adamın peşini bıraksın yazdım. Şımarıklıktan ayrılmış madem yaptığı hatanın bedelini kendi yalnız başına çekmeli. Hayırsız bir adamın 2 çocuğunu bu adam baktırmaya hakkı yok asla.

Son düzenleme:
Muhtemelen yıllarca yaşadığınız boşluk ve bıkkınlık. Belkide eski sevgiliyle olsaydım nasıl olurdu düşüncesi. Sonuçta siz onu bırakmısınzk. Ama sevgiliyken. Her erkek iyidir belki evliyken o daha kötü olacaktı. Boşanma ciddi bir karar öncesi olsaydı boşanın derdim ama adam çaba sareftmiş ve düzelmiş bir süre ona şans vermelisiniz. Belki yine eskisi gibi olacak veya tamamen değişip iyi biri olcaka. 2 çocuk zaten aşk kimse de kalmaz sevgi saygı değer başka bişey yok sabırlı ol biraz daha bekle

Bana yaptı zaten aynisini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…