Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada kalacak bı durumum olmaz. Çünkü maddi olarak bı erkeğe ihtiyac duymam çalışırım.
6-7 sene bu adamı çekip bana yazık olmuyor mu dememiş çocuklar demissiniz. Ortaya eski sevgili çıkınca eşime yazık mı olmuş konu ama çocuklar meselesi yok olmuş. Ilginç geldi mı size de

Kendi şımarıklığınızın ve akılsızlığınızın faturasını ödüyorsunuz işte... abuk bir sebeple ayrıldım sonra alakasız biriyle evlendim mutlu olamadım diyorsunuz. Hak etmişsiniz net şekilde, eski sevgiliyi arayıp sorup hayatını daha fazla karartmayın bence. Sizin gibi akılsız tiplere hiç üzülemiyorum kusura bakmayın. Zırvalayıp kendi hayatınızı da ex sevgilinin hayatını da rezil etmişsiniz. Şu saatten sonra bari bırakın peşini

Yıllardır kimi düşünüyorum zaten? Beni anneligimden vuramazsiniz ben onlar için dayak yedim ağladım oturdum.

kim ne derse desin ben seni haksız görmüyorum. evinde mutlu huzurlu olan hiçbir kadın rüyasında kendisine başka bir erkek tarafından şefkatle sarılındığını görmez. şiddet, baskı her türlü sıkıntıyı yaşamış ve yıllarca çocuklarınız için bunları sineye çekmişsiniz. (sineye çekme kısmına katılmasam da bir şekilde bunlar yaşanmış sonuçta) bir erkekle konuşuyor olman da seni kocasını aldatan kadın yapmaz. ama bu konuşmalar devam ederse kocana haksızlık etmiş olmazsın, kocasını aldatan kadın olursun, umarım aradaki farkı anlatabilmişimdir.

şimdi yapman gereken başka birinin varlığı sebebi ile değil, yaşaman gereken kendi hayatın olması sebebi ile boşanman. kocan her ne kadar değişmiş gibi görünse de senin içinde olumlu bir hissiyat kalmamış. bu minvalde aklına başka birisinin girmesi anormal olmasa da ilerleyen zamanda yanlış şeyler yapma olasılığın sebebi ile öncelikle kendi özgürlüğüne bir an önce kavuşmalısın. ancak bundan sonra kendi hayatınla ilgili doğru kararlar alabilirsin.

Yazının sonunda ne okudum ben öyle ya

Akdjdjdkddlld pozitif ayrımcılığın şeyini çıkarmasak mı acaba??? Kocaniz elin kadınlarıyla hele hele eski sevgilisiyle konuşup flörtleşip fingirderse ayy ben seni mahrum ettin haklısın canım kocacım der geçersiniz artık

Eski sevgiliyle sorun olmasa ayrılmazdın canım. Eşine bunları sakın anlatma. Eski sevgilin seni unutamayıp evlenmemiş değil ki kız bulamamıştır. Kimse kimseyi yıllarca beklemez Valla eşimle birbirimizin kıyafetlerine çok karışırız alışverişe de birlikte gideriz. Aile tartışması da bitmez evliliklerde Eski sevgili şu an reklamlar aşamasında Eski davranışlarını sergileyince anlarsın gerçekleri

Burada çoğu yorumlarda bı kere şiddet uygulayan bir daha yapar asla degismez diye ahkam kesiyorlar. Benim eşimin değiştiğine hemen inanildi!!

Ablacım ben inanmadım, bunca zaman durduğun kabahat zaten. İlk dayak yediğinde çekip gidecektin. İnsanların tepki gösterdiği şey dayak yediğinde gitmeyip , ex sevgiliye sebep gitmek istemen zaten. Çocuklarını kavga dövüş bir ortamda yetiştiriyorsun, kendin zaten dayak yiyorsun amma boşanmıyorsun. Ex sevgiliyle 1 kez konuşup haydi boşanayım diye gözü karartıyorsun. Yani saçma geldi insanlara. kendini dusunmuyorsun, cocuklarini dusunmuyorsun ama ne hikmetse 1 herif pesine tamam bu sefer bosanirim diyorsun.

Bana sorarsan boşan ama eski sevgiliye sebep değil kocan insan olmadığı için boşan.

e kocasi konu sahibine olumsuz seyler yasattiysa O ZAMAN bosansaydi? bosanmak icin ruyasinda eski sevgiliyi gorup sonra elin adamini ozel numaradan arayip eski gunleri yad edip aglamasi mi gerekirdi?

iki cocuklu kadin, her seyden once evli ve sadakat yukumlulugu olan bir insan, ozel numaradan eski sevgilisini arayip karsilikli uhuhuhu neden ayrildiiikkk diye aglarsa bu ne cidden aldatma degil mi? aldatma degilse niye ozel numaradan aradi, cok normalse gitsin kocasina da soylesin boyle oldu konustum diye. niye simdi kadin hatali konuma gecince bu pozitif ayrimcilik yapiliyor?

Tam olarak neresinde haklı. O kadar eziyete dayağa ses çıkarmayıp eski sevgilisini görünce boşanacağım demesinde mi haklı ? Eşi yapsa adamı burda linçlerdik üstüne boşan derdik

Ben zaten yorumlardan sonra daha da utandım zaten yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum inanin nefret ediyorum kendimden. Benimki duygusal boşluktu sanırım. Hatamdan donucem.

Burada çoğu yorumlarda bı kere şiddet uygulayan bir daha yapar asla degismez diye ahkam kesiyorlar. Benim eşimin değiştiğine hemen inanildi!!
ablacim kimse sana bosanma demedi veya oo melek kocana haksizlik ettin de demedi. her seye eyvallah diyip eski sevgiliyle konustuktan sonra adami bosamayi dusunursen hatali olursun kusura bakma. kocami sevmiyorum, bana iyi davranmiyor de ayril naparsan yap.

Esin degisir degismez orasi ayri. Sonucta twdavi görüyor mu görüyor. Degismez diyorsan ayrilmaliydin bastan. Esinin bütün hatalari sizin yaptiginizi yine hakli cikarmaz. Önce adam gibi ayrilin sonra ne yapacaksaniz yapin. Su anda nikahlisiniz ve cocuklariniz var. Bu iki taraf icinde gecerli.

Siz kendiniz yazdınız eski sevgilimden sonra boşanmaya karar verdim diye. O kadar hakaret şiddetten sonra boşanmayıp şimdi boşanıyorum derseniz tabi ki eski sevgilinize bağlanır. siz ilk şiddet gördüğünüzde ayrılmalıydınız zaten

Cahildim sebeplerim vardı korktum tehdit ediyordu ayrılırsam şunu yaparim bunu yaparım diye ama yapamayacağını anladım beni sindirmis yıllarca. Şimdi iyi davransada unutamıyorum. Bı anlık duygusal boşluk zaten çok pişmanım yerin dibine girsem yeridir.

Çünkü temel nokta sizin eşinizin değişmesi değil sizin onu aldatmanız. Yani adam kötüdür değişmemiştir boşanırsınız yolunuza bakarsınız tmm ama siz eski sevgilinizi arayıp onunla konuşuyorsunuz. Bu sizi haksız yapar işte

Duygusal boşluğa düşüp hata yapmışsınız 1 kez. Bu noktadan sonra boşnamayıp aynı hataya devam ederseniz o zaman suçlu olursunuz işte. Temizce boşanın, sonra ne yaparsanız yapın. Bana sorarsanız da eski sevgilinin hayatını daha fazla rezil etmeyin onu da aramayın.

Bunları kendiniz için yapın, kocaya karşı da suçlu falan hissetmeyi başına ne gelirse hak ediyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…