Sizce boşanmayı miyim eşime haksızlık mi ediyorum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle yapmamanız gereken bişey birini bırakıp birine gitmek bunun hiç mantığı yok eminim daha mutsuz olursun ayrılıp kendi hayatınıza bakın çocuklarınızla

Sonra su ters tepki de oluyor. Heleki erkek cocuklarda: "Benim annem dayagini yer asaya otururdu. Benim karim da öyle yiyip oturacak." Siddeti cocuklarin beyinlerine yerlestiriyorlar. Buda ilerde onlarin iliskileri negatif etkiliyor

Yıllardır kimi düşünüyorum zaten? Beni anneligimden vuramazsiniz ben onlar için dayak yedim ağladım oturdum.

Onlar için boşansanız daha iyi olurdu.
Tek başınalık korkunuzla baş etmek, alıştığınız dayağı yemekten daha zor gelmiştir. Tabii bunu itiraf da zor, "Çocuklarım için" kılıfı varken.

Sonra su ters tepki de oluyor. Heleki erkek cocuklarda: "Benim annem dayagini yer asaya otururdu. Benim karim da öyle yiyip oturacak." Siddeti cocuklarin beyinlerine yerlestiriyorlar. Buda ilerde onlarin iliskileri negatif etkiliyor
Çok doğru tespit

Exinle olmus olsa bazı sebeplerden dolayi ayrilmak yerine evlenirdiniz .

Kocayla yine bosanmak istiyorsaniz bosanın nedenleriniz suan kendisi düzelmis olsa bile sevginden ve mutluluğundan goturmus ise en saglıklısı ayrılmaktır.

Bu arada o evlenmeyen ex kisisi sizi sevdiginden degil evlenecek kisi bulamadığından evlenmemistir gibime geldi

Özel numaradan aradım demiştiniz engelleyip silmenize gerek yok numarasi zatın ezberinizde maşallah buna kendiniz inaniyormusunuz engelledik sildik
Gerçekten öyle.. konu tutarsız oldu şimdii

Onu geçtim hangi erkek kendini terk edip, başkası ile evlenen, 2 çocuk doğuran kadını 7 yıl boyunca unutamayıp hala sever de evlenemez.

Böyle salaklıkları çok az kadın yapıyor anca.

Haklıyken haksız duruma düşmek dedikleri.. pess gerçekten .

Keşke baştan beri iyi olmayan eşinizden iki çocuk yapmadan önce görseydiniz şu rüyayı. Adam da zaten yüzde yüz doğru söylüyordur, bekarken onu terkeden birini evlenip çocuk sahibi olduktan sonra dönse de gelse diye kapısı açık bekliyor. Sevgi işte her yol mubahtır

Ben ayrilmaniz taraftarı değilim çünkü piskolojikman bilinçte bi baskı olmuş ve eski olan beyinde canlanmış aramanız hata olmuş çok sağlıklı bi davranış olmamış bence aldatmaya biraz giriyo yani kafa karışıklığından dolayı eşiniz aynısını yapsa üzülürsünüz her insanın böyle durumları hataları olabilir büyükler girmiş araya eşinizde biraz biraz düzelmeye başlamış boşanmak kolay olmasa gerek diye dusunuyorum bence kafanızı boşuna karıştırmayın kendinize eşinize evliliginizie odaklanin bi sans verin evliliğini de bence

Ben aile içinde olan olaylarda aldatma dışında hiç birşeyin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Büyükler araya girmiş adam tedavi olmuş ki siz öyle şart koymuşsunuz belli ki. Tam herşey düzeldi derken eski sevgilinizi arıyorsunuz boşansanız duygusal boşluk vs derim ama evli olduğunuz halde bunu nasıl yapıyorsunuz? Aldatmanın her türlüsüne karşıyım kadın erkek aynı şey. Boşanın bence de. Kendim de aldatıldığım için birisinin aldatdığını duyunca kendime olmuş gibi hissediyor ve çok kızıyorum. Çocuklar da babada kalsın, çünkü annenin aklı fikri eski sevgilisiyle rüyasında gördüğü düğününde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…