sizce bosanmalimiyim??? :(

Ewe geldi özür diliyip konuşmak yerine yüzüme bile bkmadi arkasını donup uyudu ne Konuşayım ben onunla geldiğinde sizce
Hem suçlu hem güçlü eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız ki bence en doğrusu bu ozaman avukat işlerini konuşun. Eğer ayrılmak istemiyorsanız yine avukat konusunu konuşun belki korkup geri adım atar

Onuda yapti cnm .s hamileyken hmde bogazmdan tutp ytaga kaldrp kaldrp attı .s cinsel isteğine karşılık vermyrm dye

Bu olayda eve dönmen gerekirdi. Nasıl evlendin böyle bir adamla sen ya? Nasıl hiç mi göstermedi yüzünü? Ben de KV ile yaşadım 1 sene. Değil vurmak sinirli baksa annesi demediğini bırakmazdı. Vursa defol git gelme bir daha derdi herhalde.Yani erkektir yapar diye bir durum yok. Adam olan yapmaz. Erkek olan yapmaz. Dün akşam eşime anlattım hamileyken karısını dövmüş diye. Çıldırdı resmen. Nasıl yaşar böyle adamlar diye..

Maalesef yasiyor cnm nmaza vs başladıktan sonra böle oldu sürekli sohbet dinlememi istyr

Maalesef yasiyor cnm nmaza vs başladıktan sonra böle oldu sürekli sohbet dinlememi istyr

Müslümanlıkta kadına el kalkmaz.. Sor bakalım Ayşe anamız o kadar şey yapmış ama peygamber efendimiz bir kez bile sesini yükseltmiş mi??

Yemek pişirmek, evi temizlemek, çocuk bakmak kadının görevi değil, size ikramıdır. diye güzel bir söz söylemiş peygamber efendimiz. Kendine kimi örnek alıyor bu adam?

Kadının tek görevi sadık kalmaktır. Eğer bunu yapmaz ise uyarılır dinlemezse vurulur o da işe yaramazsa evden kovulur. Ama bu dediğim sadakatsiz ise ve bunu da 3 şahit ile onaylaması gerekir. İslamı yanlış biliyor bu adam.

Bunların hepsini beraber dinledik beraber okuduk cnm maalesef... Ama kimseyi gözü görmez dinlemez bilmiyorum neden boyle oldu ama bugün herşeyi konusicam

Namaza başlamadan önce adam olsun.. Allah ın evi diye söz edilen kalbi kırmasın, emanet olan kadına gözü gibi baksın., isteklerini yerine getirsin..
Secdeye yat kalk yat kalk ben ibadet ediyorum de.
Sevdirin nefret ettirmeyin..
..

Aileniz arkanızda, iki defadır şiddet görüyorsunuz; ozur dileyip amuda kalkacağına (ki bence yine affı olmaz) arkasını dönüp yatıyor.
Size diyecek sözüm yok. Toparlanın yahu.

Bunların hepsini beraber dinledik beraber okuduk cnm maalesef... Ama kimseyi gözü görmez dinlemez bilmiyorum neden boyle oldu ama bugün herşeyi konusicam

Yok biliyorum canım. Mirasta bile erkeğe iki kızlara bir vereceksiniz diyen toplantılar gördüm ben. Beyin yıkıyorlra resmen artık. Gerçek islamın anlatıldığı toplantılar azınlıkta.

Yok biliyorum canım. Mirasta bile erkeğe iki kızlara bir vereceksiniz diyen toplantılar gördüm ben. Beyin yıkıyorlra resmen artık. Gerçek islamın anlatıldığı toplantılar azınlıkta.

Bencede kadinsn susacksn kadnsn bagirmiycaksin kadinsin karsilik vermiyceksin kadinsin koçan ne isterse onu yapcn bu dewirde

Bencede kadinsn susacksn kadnsn bagirmiycaksin kadinsin karsilik vermiyceksin kadinsin koçan ne isterse onu yapcn bu dewirde

O öyle değil işte.. Peygamber efendimiz kızlarını hep istedikleri adamla evlendirmiş mesela. O dönemde kadına daha çok değer veriliyormuş.. Kaç git kızım kurtar kendini. Bu boşandıktan sonrada rahat bırakmaz. Bulmuşsun psikopatını.

Haklisin sonuna kadar... Rabbim kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…