sizce bosanmalimiyim??? :(

ahhh canim kardesim bu ailrler yok mu cahil anlsyissiz bizleri perisan eden.ins rabbim bi kapi acar al senin esini vur benimkine. sen nisanliyken bilmiyormuydun o adami canim ailesini.benim tanima firsatim olmsdi seninde mi olmadi.cook dua et .en ufak seyde rapor al kenarda dursun nolur nolmsz

Olmadı cnm kaçarak oldu bnmkisi

Öncelikle durumun vehametini kadının güçsüzlüğünden ve ipleri hemen ele vermesinden ileri görmemek lazım. Çünkü hepimiz aynı sosyal ortamlarda yetişmiyoruz. Sadece bizim coğrafyada değil, bir çok yerde kadının susmasının aile birliğinin idame ettirilmesinde çok gerekli bir unsur olduğunu bayanlara bir şekilde kabullendirenler ve bu kabullenişle yetişen bayanlar var.
Bundan ötürü, zaten şiddet görmüş, şiddeti ve hakareti kafasında normalleştirmiş, bu konuda ne yapacağını bilmeyip bizlere soru soran arkadaşa alaylı cevap veren arkadaşların, benim gözümde tekme atan kocadan hiç bir farkı yok. Kimse kusura bakmasın.

Her neyse, bana kalırsa yapman gereken bu kendini karateci zanneden Çakma samurayla yolları ayırmalısın güzel kardeşim. Zira bir ayı, her zaman ayı olarak kalacaktır malesef.
Küçücük çocuğum var diye düşünüyorsan eğer, ona verebileceğin en güzel hediye, karısına samuraylık yapan insan kılıklı ayı bir baba tarafından değil de, kendini geliştirmeye çalışan, ayakları yere basan bir anne tarafından yetiştirilmek olacaktır.
Benim diyeceklerim bu kadar. Umarım hayatınla ilgili en doğru kararı verirsin. Sağlıcakla kal.

İçimi ferahlattin resmennn .s

severek evlenmek. aile rızası yok. evliliğin ilk yılları güzel. kız kaçırmakla kendilerini adam oldum sanan kocaların uyguladığı yersiz şiddet. nezaketsizlik. hoşgörü yok. sıkıntı. sıkıntı. sıkıntı..

bunlar gerçekten ipuçları. ve ilk kez duyduğum şeyler değil. kaçmayı düşünen kızlara itina ile anlatın uyarın uyarın lütfen hayatlarını mahvetmesinler. ben çok üzülüyorum yaşanan yaşanmayan tüm kötü şeyler için.

tatlibelamm tatlibelamm ne mezunusunuz bilmiyorum ama kendinizi geliştirmek için uğraşın, bunun içinde o evde körelmemeniz lazım siz köreldikçe şiddetin boyutu artacak.

Çok haklisin canım önlisans mezun uyum ama lisans yapcam

Ne aci bir sey.
Resmen bir hayvanla evlenmissiniz. Gerci hayvanlar eşlerine tekme atmazlar.
Kaynanayla ayni evin icinde, koca tekme atar, kocasiz evden disari cikilmaz??
Bu ne bicim hayat?
Insan mutlu olmak icin, mutlulugunu devam ettirmek icin evleniyor.
Siz resmen mahvolmussunuz.
Hamileyken de dövdü demek??
Babani ara söyle. Ne gerekliyse yapilsin. Cok aci coook..

:KK43: :KK43: :KK43: aynen canım

ciddi ciddi boşanmak istediğinizi söyleseniz ne tepki verir? yeniden şiddet uygular mı? bence kesinlikle boşanmalısınız ve hatta en kısa sürede -bugün?- o evden ayrılmalısınız ama eğer boşanmak istediğinizi söylediğinizde şiddet uygulama ihtimali varsa kendinizi nispeten daha güvenli hissedebileceğiniz bi yerde söylemeniz daha doğru olabilir (annenizin evine çağırıp mesela?). fiziksel şiddet bildiğim kadarıyla 1 kez olsa da ben de sürekli kavga eden anne-babanın yanında büyüdüm ve emin olun ki çocuğunuz için yapabileceğiniz en iyi şey onu birincisi o adamdan, ikincisi de o huzursuz -köle gibi görüldüğünüz ve sürekli onurunuzun kırıldığı- ortamdan uzaklaştırmak olacaktır.
bi de internete telefondan mı giriyorsunuz? anladığım kadarıyla internet geçmişinizi kontrol ediyor. bu başlığı açtığınızı görmemesi daha iyi olur gibi geldi bana. internet geçmişinizi temizlemeyi unutmayın.

ciddi ciddi boşanmak istediğinizi söyleseniz ne tepki verir? yeniden şiddet uygular mı? bence kesinlikle boşanmalısınız ve hatta en kısa sürede -bugün?- o evden ayrılmalısınız ama eğer boşanmak istediğinizi söylediğinizde şiddet uygulama ihtimali varsa kendinizi nispeten daha güvenli hissedebileceğiniz bi yerde söylemeniz daha doğru olabilir (annenizin evine çağırıp mesela?). fiziksel şiddet bildiğim kadarıyla 1 kez olsa da ben de sürekli kavga eden anne-babanın yanında büyüdüm ve emin olun ki çocuğunuz için yapabileceğiniz en iyi şey onu birincisi o adamdan, ikincisi de o huzursuz -köle gibi görüldüğünüz ve sürekli onurunuzun kırıldığı- ortamdan uzaklaştırmak olacaktır.
bi de internete telefondan mı giriyorsunuz? anladığım kadarıyla internet geçmişinizi kontrol ediyor. bu başlığı açtığınızı görmemesi daha iyi olur gibi geldi bana. internet geçmişinizi temizlemeyi unutmayın.

Telefondan giriyorum cnm ewet geçmişe bakıyor bana kendini kaybettiğini söyledi özür diledi bir daha olmayacak dedi bana eğer bir daha olursa bosanalim dedi .s napcagmi iyice sasrdim

bi daha olmayacak olan neymiş? tekme atması mı yoksa size evde hapis hayatını dayatması mı? eğer kastettiği bi daha şiddet uygulamamaksa bile böyle hapis gibi bi köle hayatına kaç sene katlanabilirsiniz/katlanmayı neden isteyesiniz bi düşünün derim. evde ne yaptığınızla veya evden tek başına çıkmakla ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. bu konularda kendini düzeltmiycekse boşanmayı ciddi ciddi düşünün derim, hayatınızdan daha fazla zaman çalmadan. ki bi daha şiddet uygulamayacağına da çok inanamıyorum.

aileniz anladığım kadarıyla yarın dönmek isteseniz sizi evlerine yeniden kabul eder. yük olmak gibi çekinceleriniz varsa okula hazırlanırken bir yandan ufak tefek -part time- işlerde çalışarak evin ekonomisine katkıda da bulunabilirsiniz, anneniz hastaymış, günlük bakımında ona yardımcı olabilirsiniz. çocuğunuz da annesinin daha fazla saygı gördüğü bi ortamda büyür. ben o adamın düzeleceğine inanmıyorum. daha çok gençsiniz, ömrünüzü sizi köle gibi gören insanlar için çar çur etmeyin derim.

aileniz anladığım kadarıyla yarın dönmek isteseniz sizi evlerine yeniden kabul eder. yük olmak gibi çekinceleriniz varsa okula hazırlanırken bir yandan ufak tefek -part time- işlerde çalışarak evin ekonomisine katkıda da bulunabilirsiniz, anneniz hastaymış, günlük bakımında ona yardımcı olabilirsiniz. çocuğunuz da annesinin daha fazla saygı gördüğü bi ortamda büyür. ben o adamın düzeleceğine inanmıyorum. daha çok gençsiniz, ömrünüzü sizi köle gibi gören insanlar için çar çur etmeyin derim.

Çok haklisin ben bana bagirdigin için o kadar sinirlendim diyor bende dedimki sen kimsin ki bana tekme atiyorsun bana babam bile elini kaldırmamış sen kimsin dedim en ufak biseyde beni goremiceksin daha dedim

X