sizce bosanmalimiyim??? :(

--Film izliyorsun diye tekme atiyor adam olaya bak.
--Adet olarak gelin tek gezemez ne ya iyice ipleri vermissin ellerine insan boğulur ya.senin hayatın bu dışarı çıkmana bile karışıyorlar.
--Bi de üstüne erkektir sinirlidir alltan al diyorlar.
Cekikecek dert değil, gerekirse bosan tabiki..

Napcagimi şaşırdım gerçekten hastaneye gitmek istiyorum saçların dökülüyor diye kaynatm laf vuruyor ne cok hastanye gidiynz daha dun muayene ücreti elli lira verdm dyr okdr bunldmki

%100 haksiz. disari cikma, film izleme napcan peki sadece bütün gün kv ile muhabbet, çocuk , ev işleri hayat böyle geçer mi hapis hayatı resmen.

Üzerine bide dayak..

Ew isi yapcn sürekli vs koçan ne derse onu ypcn .s allhtn aofye kyt olcm olursa ne olcgm belli dgl Bnm elime meslgmi alıp kurtrcm kndmi

Adam olacan lan diye konusan biriyle nasil konusulur bilmiyorum ama konuş esinle boyle devam ederse katlanamayacagini ayrilacagini soyle. tabi boyle bi niyetin varsa, nolursa olsun ayrilmam diyorsan söyleme. Ailen ne diyor bu duruma?

Napcagimi şaşırdım gerçekten hastaneye gitmek istiyorum saçların dökülüyor diye kaynatm laf vuruyor ne cok hastanye gidiynz daha dun muayene ücreti elli lira verdm dyr okdr bunldmki

Oyle bi sansin varsa cok iyi isin kesinlesince kurtar bebegini de kendini de

Ew isi yapcn sürekli vs koçan ne derse onu ypcn .s allhtn aofye kyt olcm olursa ne olcgm belli dgl Bnm elime meslgmi alıp kurtrcm kndmi

Hmm yanlış anlamisim.daha yeni kayit olacaksin yani. Uzun surer ama kurtulman ders calismana da ariza cikarirlar. Ailene gidebiliyorsan git orda kal oku. Meslek sahibi olunca istersen tek de yaşarsın

Adam olacan lan diye konusan biriyle nasil konusulur bilmiyorum ama konuş esinle boyle devam ederse katlanamayacagini ayrilacagini soyle. tabi boyle bi niyetin varsa, nolursa olsun ayrilmam diyorsan söyleme. Ailen ne diyor bu duruma?

Anlatamdm anneme anlatsam babm bni hmn kolundan tutup ewe goturur

Hayır canım o olmayınca o uyurken canım sıkıldıkça youtubeden izliyorum oda geçmişten grdu bunları kim izliyor dedi BN izledim dedim elin gwtlarini niye izliyn dedi bnde npym ewn icndeym aksama kdr zaten cnm sklyr dedim adam olacan lan dedi bak is ciddiye biner dedi binerse binsin dedim al dedim telde kullanmiyrm artik kaldırdı yere attı ayağa kalktı tekme attı sirtima duscektim yere çocuğun besginden tuttum

Allahim ya, elin gavatlarini neymis.
Siz severekmi evlendiniz? Hepmi boyle sertti esin?

Anlatamdm anneme anlatsam babm bni hmn kolundan tutup ewe goturur

Hadi yaa ozaman ya aofye kaydolup okulu bitirip ise girene kadar sabredeceksin ya da bi is bulup o sekilde kurtulacaksin.

Cok üzüldum senin adina. bunlari yazıyorum ama yazmasi kolay tabi :KK43:(

Aynen kurtarcam 2011 mezunuyum ne kdr sansm var bilinmz
Kendi şansınızı kendiniz oluşturacaksınız. Öyle garibanlık oynamayın kendinize.. Ne kadar kendinizi çaresiz görürseniz o kadar ezilir, hor gorulursunuz.
Hamileyken bunu yapmış, şimdi bebek varken yapmış ve devamı gelecek ne yazık ki..
Hem kendi yuvanız yok, hem erkek değil hemde hala konuşuyor " kotu olacak sonu" diye.
Kolunuzdan tutup eve götürecek babanız var ama hala bu adamcığa boyun eğiyorsunuz. Haddini bilmez ........ adam bozuntusu.
Eşiniz olduğu için dikkatli yazmaya çalışıyorum elim gitmiyor.
Sınava girin, elinize mesleğinizi alın ama bunları kendi evinizde ( babanızın evinde) yapın .
Anlıyorum, çocuk var diye kendinizi çaresiz hissediyorsunuz ancak çocuğunuzu seviyorsanız ayrılmalısınız zaten.
Bu adam tedavi görmeli acilen psikiyatri tedavisi görmeli.

Bidahakine uçan tekme atar. Kesinlikle ayrılmalısınız bitmiş bir evlilik saygı sevgi kalmamış kendinizi hiç üzmeyin

Kendi şansınızı kendiniz oluşturacaksınız. Öyle garibanlık oynamayın kendinize.. Ne kadar kendinizi çaresiz görürseniz o kadar ezilir, hor gorulursunuz.
Hamileyken bunu yapmış, şimdi bebek varken yapmış ve devamı gelecek ne yazık ki..
Hem kendi yuvanız yok, hem erkek değil hemde hala konuşuyor " kotu olacak sonu" diye.
Kolunuzdan tutup eve götürecek babanız var ama hala bu adamcığa boyun eğiyorsunuz. Haddini bilmez ........ adam bozuntusu.
Eşiniz olduğu için dikkatli yazmaya çalışıyorum elim gitmiyor.
Sınava girin, elinize mesleğinizi alın ama bunları kendi evinizde ( babanızın evinde) yapın .
Anlıyorum, çocuk var diye kendinizi çaresiz hissediyorsunuz ancak çocuğunuzu seviyorsanız ayrılmalısınız zaten.
Bu adam tedavi görmeli acilen psikiyatri tedavisi görmeli.

Gitmez o ole yerlere gitseydi zaten bu durumda olmazdik

X